- 3 Şubat 2016
- 146
- 100
- 33
- 34
- Konu Sahibi Turkuazevim
-
Benim test sonucum da pozitif herpes 2 virusu var bekarim evlilik korkutuyor beni bu hastalik yuzunden esinizle olan iliskinizi etkiliyor mu bu virusmerhaba dert ortakları , yüzlerini bilmediğim güzel yürekli sırdaş hanımlar,
Öncelikle çok moralim bozuk .. Evlendim evleneli vücudum değişik tepkiler verdi hep
Şimdiki gazabım genital herpes virüsü
2 gün önce tuvalete çıkınca afedersiniz temizlenirken bir iki pişik gibi yanmalar hissettim evimdede değildim inceleme aynada kontrol etme fırsatım olmadı siz siz olun en ufak bişeyde kendinizi kontrol edin böyle durumlarda kendinizin gözlemcisi olun.
2 gün sonra eve gelip kontrol ettim baktım başta sivilce zanettim ,o gece ateşlendim akıntı vardı iyice arttı idrarım yaparken yanmaya başladı hemde nasıl
Sabah oldu yara gibi sulu bişeyler gördüm peçete veya çamaşır değdiği anda bağırıyorum bugün öğleden sonra doktora gittim herpes virüsü dedi. Son dk girdik doktora çok uzun anlatamadı tahlil istedi. Cuma günü yeniden gidicem.
Şimdi tuvaletim gelicek diye çok korkuyorum inanılmaz bir yanma ve acı oluyor.
Daha önce hiç başıma gelmemişti bizzat yaşayan duyan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Herkesin derdine derman diliyorum hanımlar...
merhaba dert ortakları , yüzlerini bilmediğim güzel yürekli sırdaş hanımlar,
Öncelikle çok moralim bozuk .. Evlendim evleneli vücudum değişik tepkiler verdi hep
Şimdiki gazabım genital herpes virüsü
2 gün önce tuvalete çıkınca afedersiniz temizlenirken bir iki pişik gibi yanmalar hissettim evimdede değildim inceleme aynada kontrol etme fırsatım olmadı siz siz olun en ufak bişeyde kendinizi kontrol edin böyle durumlarda kendinizin gözlemcisi olun.
2 gün sonra eve gelip kontrol ettim baktım başta sivilce zanettim ,o gece ateşlendim akıntı vardı iyice arttı idrarım yaparken yanmaya başladı hemde nasıl
Sabah oldu yara gibi sulu bişeyler gördüm peçete veya çamaşır değdiği anda bağırıyorum bugün öğleden sonra doktora gittim herpes virüsü dedi. Son dk girdik doktora çok uzun anlatamadı tahlil istedi. Cuma günü yeniden gidicem.
Şimdi tuvaletim gelicek diye çok korkuyorum inanılmaz bir yanma ve acı oluyor.
Daha önce hiç başıma gelmemişti bizzat yaşayan duyan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Herkesin derdine derman diliyorum hanımlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?