Lazer Epilasyon genital lazer epilasyon yaptıranlar ?

vitto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2014
52
3
33
Arkadaşlar öncelikle şunu sorayım ben tüm vücut (koltukaltı, tüm kollar, tüm bacaklar, genital, popo, yüz) lazer epilasyon yaptırıyorum. Seans başı fiyatım 700, çok mu pahalı ? Çünkü bu sitede okuduğum kadarıyla herkes gayet uygun fiyatlara yaptırmış tüm vücudunu. Benim gittiğim yerde iyi bir yer içime sindi, poliklinikte yaptırıyorum. İlk seanstan itibaren baya dökülmeler oldu tüm bölgelerde. Hatta bi dahaki seans ne zaman dedim 2 aya kadar çıkmaz bunlar dedi ve çıkınca gel dedi. Şu an nerdeyse 1 ay oldu ve çıkmadılar gerçekten.

İkinci bir sorum daha var. Genitalde herhangi bir sorun oluyor mu. Özellikle lazer yaptırıp evlenenlere soruyorum. Herhangi bir rahatsızlık ya da olumsuz bir durum oldu mu? Daha sonra tüyler tekrar çıkıyor mu? Ben tüylerimden çok çektim ve sonsuza kadar kurtulmak istiyorum. Bazı yerlerde çıkıyor diyenler olmuş Lazer tüyleri tamamemen bitirmiyor mu?

Diğer bi sorum da benim popo arama lazer yaparken farkettim. Eve geldiğimde popomun biraz dış tarafında tüyler kalmış. Yani popo çizgisinin yanları diyebilirim. Bunu lazer yapana bayana söylesem mi oraya da lazer tutsun diye. Yoksa oralar popoya dahil değil mi acaba. ama elime gelen tuyler bunlar uzun yani. Söylemeye çekindim. Hatta bugun kontrol oldu, oraya atış yapar diye düşündüm ama 2. seaansta sanırım söyleyeceğim oraya da atış yapsın.Kafama taktım çünkü.

Şimdiye kadar toplam 3 kez genital bölge seansına gittim. tamamı yok oldu. hiç bir sıkıntı olmadı.

genitalde en sıkıntılı olay başlangıçtaki acı bende de olmuştu ama sonra çok rahat ettim gerçekten

Ücret olarak evet pahalı çünkü 7 seanstan ön önce zaten bitmez 7 seans kılların faz dönemlerini baz alarak hesaplanır ve ortalama sayıdır.Tüm vücut komple paket alsanız çok daha uyguna gelir.2000-2500

Tüylerin tamamı bitmez %80 yada 85 oranında biter zaten. Genital bölge de diğer bölgelerle aynı uygulamayı görür ve diğer bölgelerden farklı olarak risk içermez.

Popo etrafında tüylerin uzun olması lazer de etkileneceği anlamına gelmez .Bazı tüy tiplerini lazer görmez ve tetikler (kalınlaştırır ve çoğaltır) uzmanınız o yüzden o bölgeye girmemiş olabilir.

Ücret olarak evet pahalı çünkü 7 seanstan ön önce zaten bitmez 7 seans kılların faz dönemlerini baz alarak hesaplanır ve ortalama sayıdır.Tüm vücut komple paket alsanız çok daha uyguna gelir.2000-2500

Tüylerin tamamı bitmez %80 yada 85 oranında biter zaten. Genital bölge de diğer bölgelerle aynı uygulamayı görür ve diğer bölgelerden farklı olarak risk içermez.

Popo etrafında tüylerin uzun olması lazer de etkileneceği anlamına gelmez .Bazı tüy tiplerini lazer görmez ve tetikler (kalınlaştırır ve çoğaltır) uzmanınız o yüzden o bölgeye girmemiş olabilir.

Evet fiyat pahalı biraz ama memnunum şimdilik. Zaten tuyler azaldıkca fiyat da düşüyor. Ankarada iyi bir yerde yaptırmak istiyorsanız fiyatlar 3.500 den asağı değil maalesef. Sonuc güzel olsun da fiyat sorun değil. Bir de bir sey daha soracağım, genitalde dudakların iç tarafında lazerden sonra sivilce gibi bişi çıktı dokununca acıyor. bepanten falan surdum ama önemli bir şey midir acaba doktora gitsem mi ?

genitalde en sıkıntılı olay başlangıçtaki acı bende de olmuştu ama sonra çok rahat ettim gerçekten
acıya dayanıyorum bi şekilde ama özellikle arka kısım beni yerimden zıplatıyor . Siz memnun musunuz sonuctan bitti mi tum seanslar ?

Evet fiyat pahalı biraz ama memnunum şimdilik. Zaten tuyler azaldıkca fiyat da düşüyor. Ankarada iyi bir yerde yaptırmak istiyorsanız fiyatlar 3.500 den asağı değil maalesef. Sonuc güzel olsun da fiyat sorun değil. Bir de bir sey daha soracağım, genitalde dudakların iç tarafında lazerden sonra sivilce gibi bişi çıktı dokununca acıyor. bepanten falan surdum ama önemli bir şey midir acaba doktora gitsem mi ?

Fiyat pahalı mı diye sormuştunuz ona istinaden cevapladım pahalı diye.Lazer sivilce çıkarmaz aksine kurutur,sizin muhtemelen jilet uygulaması sonrası kıl kökü reaksiyonudur ve lazer gördüğü için hassastır.

merhaba kızlar bişey sormak istiyorum ben 3 gün önce alt bacak genital bikini ve koltuk altı yaptırdım makine alexandrite. koltukaltı ve bacakta kıl yok şimdilik hafif kabarıklık oldu geçti ama genitalde kıllar kısaydı ve yandı ya çok afedersiniz böyle yanık yanık sert olur ya oyle duruyor kıza sordum 10-15 güne dökülür dedi 15 gün sonra peeling yap dedi sizde de aynısı oldu. sert sert yanık kıllar acayip gıcık duruyor

kızlar ben de genital lazer yaptırdım ve acıdan öldüm resmen. bundan sonraki seanslarda da böyle mi olacak? dayanma sınırımın çok üstünde acı gerçekten.

kızlar ben de genital lazer yaptırdım ve acıdan öldüm resmen. bundan sonraki seanslarda da böyle mi olacak? dayanma sınırımın çok üstünde acı gerçekten.
merhaba alexandrite mi yaptırdın seninde yanan kıllar yanık yanık kaldı mı ?

merhaba alexandrite mi yaptırdın seninde yanan kıllar yanık yanık kaldı mı ?

merhaba
evet alexandirite girdim bende, gitmeden evvel jilet yapmıştım, yanacak kıl yoktu bende açıkcası.
ama rahat ol onlar çıkıp dökülüyorlar, hiç endişen olmasın hatta.
ben yaptıralı 2 ay oldu, bir kere çıkıp döküldüler, ikinciye de çıkmadılar henüz.

merhaba
evet alexandirite girdim bende, gitmeden evvel jilet yapmıştım, yanacak kıl yoktu bende açıkcası.
ama rahat ol onlar çıkıp dökülüyorlar, hiç endişen olmasın hatta.
ben yaptıralı 2 ay oldu, bir kere çıkıp döküldüler, ikinciye de çıkmadılar henüz.

anladım canım saol cevabın için benim kısa kısa vardı ondan oldu sanırım inşallah biter sen bişey kullanıyormusun losyon sprey vs. ben ilk günü bi sprey sattılar onu kullandım çok iyi geldi yanma kaşınma falan yapmadı şimdi de banyo sonrası vücut losyonu kullanıyorum 15 gün sonrada kese peeling yapıcam faydası olur inşallah kurtuluruz kıl tüy derdinden :)

Benim annem yaptirdi genital bolgesine degil ama cenesindeki killara. "Cok aci cektim bi isede yaramadi "dedi. Kaliteli bi yere de yaptirdi. Sanirim kisiden kisiye değişiyor bole seyler.

Arkadaslas merhaba,6 gün once ilk genital lazer deneyimimi yasadim. Makinenin üstünde cleanlite gibi bisey yaziyordu,utuleme sistemi dedi kadın, canim hic yanmadi. Daha onceleri hep ağda yaptırdığım icin genital bolgem jilete alışkın değil. Özellikle makata dogru olan bölgenin batma hissinden dolayi 6 gündür hareketlerim kisitlandi. Sakal varmis gibi batiyor,elimle kontrol ettigimde de sakal gibi geliyor elime. Sormak istedigim ilk seanstan sonra bu kiar dokulecek mi,veya uzayacak mi ? Cunku tahammül sinirlarimi zorlamaya basladi artik. Böyle biseyi yasayan var mi benim gibi ?

Şimdiye kadar toplam 3 kez genital bölge seansına gittim. tamamı yok oldu. hiç bir sıkıntı olmadı.
Merhaba bende genital bölgeye başladım 20 gün sonra kontrole gel dediler bi cm kadar cıktı tüylerm bi bakiyim derken böyle hemen kopup elime geldiler baya kopardıme şimdi kontrole gdcm iki günüm kaldı 20 gün doldu o çekip elime gelenler nolck kökleri gözükmick ck aklıma takıldı kızlarrr

Alexandrite doktor kontrolunde yapilmadigi surece risk icerir. Ipl lazer yani foto epilasyon sonradan tuylenme yapar suan en etkilisi ulase soguk hava uflemelidir acısı digerlerine gore minumumdadır

Alexandrite doktor kontrolunde yapilmadigi surece risk icerir. Ipl lazer yani foto epilasyon sonradan tuylenme yapar suan en etkilisi ulase soguk hava uflemelidir acısı digerlerine gore minumumdadır
Merhaba bende genital bölgeye başladım ilk seansm btti 20 gün sonra kontrole gel dediler bi cm kadar cıktı tüylerm bi bakiyim derken böyle hafif. Çektg mdemhemen kopup elime geldiler baya kopardıme şimdi kontrole gdcm iki günüm kaldı 20 gün doldu o çekip elime gelenler nolck kökleri gözükmick mi ck aklıma takıldı kızlarrr

Sormak istedigim ilk seanstan sonra bu kiar dokulecek mi,veya uzayacak mi ? Cunku tahammül sinirlarimi zorlamaya basladi artik. Böyle biseyi yasayan var mi benim gibi ?

Özel bolge hassas oldugu icin ayarlar diger bolgelerdeki gibi yuksek girilmez oncelikle soyleyim sabretmen lazim. Lazer yapilan tuy koklerin islem yapildiktan 10 gun sonra dokulmeye baslar 15.gun dokulmeler tamamlanir. Kontrole gidersin bu kez dokulmeyen yerlere islem yapilir ve 1 seansin bu sekilde tamamlanir. Isini iyi yapan biriyse 2. Seanstan sonra puruzsuz bi hal alacaktir

X