• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital Lazer

fireheart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Genital bölge için kesin sonuç veren işlem nedir? ya da en azından en minimale indiren? artık sürekli yap yap sıkıldım ama yapmadığım zamanda tuhaf hissediyorum

Genital bölge için kesin sonuç veren işlem nedir? ya da en azından en minimale indiren? artık sürekli yap yap sıkıldım ama yapmadığım zamanda tuhaf hissediyorum
Orjinal Alex cihazlar mükemmel ama şöyle bir gerçek var vajina üstü biter bacağa yakın yerler biter dudak kenarları biter ama o iç dudak ve makat birleşim yeri asla bitmiyor. 8 sene lazere gitmiş 4 senedir bu sektörde çalışıyorum odaya geçip kendime defalarca üst üste 10 günde bir atış yapmama ragmen bitmedi o iç dudak

Orjinal Alex cihazlar mükemmel ama şöyle bir gerçek var vajina üstü biter bacağa yakın yerler biter dudak kenarları biter ama o iç dudak ve makat birleşim yeri asla bitmiyor. 8 sene lazere gitmiş 4 senedir bu sektörde çalışıyorum odaya geçip kendime defalarca üst üste 10 günde bir atış yapmama ragmen bitmedi o iç dudak
Aynen ya bende de öyle oldu 8 senedir lazerliyim hiç bi yerimde yok ama o dediğiniz yerde var abartılacak kadar değil cımbızla bile halloluyor ama neden bitmiyor ıslak bölge die mi

Aynen ya bende de öyle oldu 8 senedir lazerliyim hiç bi yerimde yok ama o dediğiniz yerde var abartılacak kadar değil cımbızla bile halloluyor ama neden bitmiyor ıslak bölge die mi
Islak bölge ph ve florası farklı ben de artık takmiyorum bir sag bir sol iki tane agda bandi yapistiriyorum alıyorum çok hafif çıkmaya başladıgini hissedince eve lazer cihazı aldim pat pat 4 5 atis yapıyorum ipl aldım uyutsun ordaki kılları diye 3 ay falan rahat oluyorum 😂😂

Islak bölge ph ve florası farklı ben de artık takmiyorum bir sag bir sol iki tane agda bandi yapistiriyorum alıyorum çok hafif çıkmaya başladıgini hissedince eve lazer cihazı aldim pat pat 4 5 atis yapıyorum ipl aldım uyutsun ordaki kılları diye 3 ay falan rahat oluyorum 😂😂
Bende aldım makina ama biteceğine inancım yok :)

Bende aldım makina ama biteceğine inancım yok :)
Bitmiyor bu bir gerçek diyorum ya ben bu sektörde çalışıyordum gebelik dolayısıyla bıraktım düşünün 10 günde bir atış yapıyordum kendime bitse o koca cihazla çektirmediğim eziyet kalmadı ama Bitmiyor 😅😂

ben ilk başta alex ile başladım ama lazer seanslarından sonra belli bir şekilde ten rengim koyulaştı :( buğday biriyim doğal olarak çok açık değil ama daha da rengi koyulaştı üstüne birde bartolib kisti yaşadım ve uzun süre lazeri bıraktım. 2025 haziranda braun ipl aldım evet üst kasık kısmı çok az ama dudaklar ve makat aynı. Hem rengin koyulaşması sinir bozucu hem de kaç ay oldu hala aynı

genıtaldakı çok zor belki iğneli geçirir çünkü o iç dudaktaki hep kalıyor

Back
X