Doğuma Hazırlık Genital nubla cinsiyeti yorumlarmısınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dnaib

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
789
93
13 haftalık bebeğimin fotoğrafını yorumlarmısınız acaba?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    116,2 KB · Görüntüleme: 150
  • image.jpg
    image.jpg
    127,2 KB · Görüntüleme: 152
13 haftalık bebeğimin fotoğrafını yorumlarmısınız acaba?
Merhaba cnm bi önceki konudada yazmistim bebisin nuba göre kız bence ama nedensiz bir şekilde erkek gecti icimden benim oglum var simdide kız bebise gebeyim belirtileriniz neler

Parlak renkte idrar, iki hafta mide bulantısı,yüzümde çil leke vs yok. Başka ayırt edici belirtileri bilmiyorum açıkcası. Hayatım boyunca kızım olacağını düşündüm. Erkeğe ihtimal vermiyodum hayalini kurmuyordum. Şimdiyse hamile kaldığım günden beri erkek olduğunu düşünüyorum

Benimde oglumda ki belirtileri soyliyim hep kız hissettim iki hafta mide bulantisi 3-4 kere cikarmisimdir parlak idrar yüzüm güzelleşti karnim sivriydi aşırı tatli tursu yedim çin takvimi erkek dedi yüzük testi erkek sonuc oglum oldu kıza gebeyim simdide yüzümde sivilcelenme oldu hiç kusmadim karnim yuvarlak basenlerim çıktı idrar mat sari yüzük testi kız çin takvimi kız hayirlisi bakalim

Benimde oglumda ki belirtileri soyliyim hep kız hissettim iki hafta mide bulantisi 3-4 kere cikarmisimdir parlak idrar yüzüm güzelleşti karnim sivriydi aşırı tatli tursu yedim çin takvimi erkek dedi yüzük testi erkek sonuc oglum oldu kıza gebeyim simdide yüzümde sivilcelenme oldu hiç kusmadim karnim yuvarlak basenlerim çıktı idrar mat sari yüzük testi kız çin takvimi kız hayirlisi bakalim
Ne güzel ya herşey net sizde:) bende tatlıda yiyorum turşuda yiyorum

X