• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital siğil (hpv,kondilom)

pompeii

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
4
1
18
Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım ve 1 yıllık ilişkim var bir ay önce kadar anal bölgeme yakın bi et parçası çıktı dış basur zannetmiştim daha sonra başka yerlerde olduğunuda farkettim araştırdım ve biraz bilgi sahibi olarak jinekologa gittim dün biyopsi verdim üç parça aldılar erkek arkadaşım geçmişte çoğul cinsel hayat geçirmiş fakat taşıyıcı olduğuna inanamıyor onda her hangi bi belirtide yok bunu tespit edebilecek bir test bulgu var mı hangi tedavi yönetimi seçilmeli neler yapmalı neye dikkat etmeli ankara önerebileceğiniz bu konuda uzman bi dr var mı bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırmısınız çok çaresiz kaldım bundan kurtulmanın bir yolu yok mu yardımcı olursanız çok mutlu olurumm..

Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım ve 1 yıllık ilişkim var bir ay önce kadar anal bölgeme yakın bi et parçası çıktı dış basur zannetmiştim daha sonra başka yerlerde olduğunuda farkettim araştırdım ve biraz bilgi sahibi olarak jinekologa gittim dün biyopsi verdim üç parça aldılar erkek arkadaşım geçmişte çoğul cinsel hayat geçirmiş fakat taşıyıcı olduğuna inanamıyor onda her hangi bi belirtide yok bunu tespit edebilecek bir test bulgu var mı hangi tedavi yönetimi seçilmeli neler yapmalı neye dikkat etmeli ankara önerebileceğiniz bu konuda uzman bi dr var mı bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırmısınız çok çaresiz kaldım bundan kurtulmanın bir yolu yok mu yardımcı olursanız çok mutlu olurumm..

hpv ise bie jopan mantarı duymuştum tamamen geçiriyormuş diye reshil gibi bir adı vardı

Merhaba bende 24 yaşındayım aynı durum erkek arkadaşımın başına gelince bende biyopsi oldum ve LSIL olduğumu öğrendim. Rahimagzı kanseri yapan lezyon. Şu an düşük seviyede ve kontrol halindeyim. Bence sende çıkan sonucuna göre gereken tedavi yöntemlerini izlemelisin.
Benim erkek arkadaşımın da eski hayatında çok aktiv çoklu birliktelikleri olmuş ama kendine konduramadı bu durumu benden kaynaklandığını söyleyip durdu.

Merhaba bende 24 yaşındayım aynı durum erkek arkadaşımın başına gelince bende biyopsi oldum ve LSIL olduğumu öğrendim. Rahimagzı kanseri yapan lezyon. Şu an düşük seviyede ve kontrol halindeyim. Bence sende çıkan sonucuna göre gereken tedLavi yöntemlerini izlemelisin.
Benim erkek arkadaşımın da eski hayatında çok aktiv çoklu birliktelikleri olmuş ama kendine konduramadı bu durumu benden kaynaklandığını söyleyip durdu.

Çok geçmiş olsun sizde belirti vermedimi bende ki kondilom çıktı ama henüz smear testi yaptırmadım ne kadar sürede LSIL oluşturdu çok uzun yıllarda rahim ağzı kanserine neden olduğunu öğrenmiştim siz nasıl önemler alıyosunuz ilerlememesi için yada immun sistemi güçlendirmek için bişey kullanıyomusunuz doktorlarda bilgisiz bu konuda

Çok geçmiş olsun sizde belirti vermedimi bende ki kondilom çıktı ama henüz smear testi yaptırmadım ne kadar sürede LSIL oluşturdu çok uzun yıllarda rahim ağzı kanserine neden olduğunu öğrenmiştim siz nasıl önemler alıyosunuz ilerlememesi için yada immun sistemi güçlendirmek için bişey kullanıyomusunuz doktorlarda bilgisiz bu konuda

Benim 1 senedir cinsel hayatım var eylül ayında yaptırdığım smear'a göre her şeyim temiz çıkmıştı nisan ayında tekrar yaptırdım onda problem çıkınca hayatım baya altüst oldu. Şu an psikolojik olarak daha iyiyim doktorum korkulacak bir şey olmadığını söylüyor. Kriyoterapi ile tedavi olmayı düşünüyorum. Dondurma tedavisi. Hiçbir belirti olmadı bende, erkek arkadaşımda belirtileri olunca bende tekrar kontrole gittim. Bağışıklık güçlendirici Imunex kullanıyorum.

merhabalar, bende 2 adet siğil çıktı, bunu üzerine gittim hastaneye. rahim ağzı kanserini taramak için smear testi yapıldı temiz çıktı. sonrasında siğiller ufak bi operasyonla alındı ve patolojiye gönderildi. sonucunda hpv virüsü. ama bu virüsün çok çeşidi varmış ama benim ki çok şükür zararsız olanından. ve virüsün ne zaman bulaştığı belli olmuyormş,2 sene de olablir 2 ayda dedi. vücut bu virüsü taşıyormuş fakat bi belirti göstermemiş. yani senelerce taşıyabilirsiniz farkında olmadan kontrol ettirin erken teşhis önemli . kesin bi ilacı tedavisi yok. vitamin verdi, vücudun direncini arttır virüsle vücut mücadele etsin ve sıkıntı stresten uzak dur dedi çünkü bu tarz sorunları vücut kaldıramayınca virüs bunu siğil olarak çıkarttığını söyledi. ayrıca ilişkide kesinlkle korunun dedi. bu hafta içindede aşısını olacağım. ve senede 1 defa smear testini şart koştu doktor, lütfen siz de ihmal etmeyin .. herkese geçmiş olsun.

Merhabalar kızlar 4 yıldır devam eden bir ilişkim var ve nişanlıyım yaklaşık bir ay önce vajinama yakın bir bölgede sivilce gibi birşeylerin olduğunu farkettim daha önce kareşimde böyle birşeyden bahsetmişti ondada olmuştu ama o hiçbişey yapmadan geçtiğini söyledi.Daha sonra baktım biraz daha büyümüştüler 2 taneydi çok araştırdım doktora gitmeye korktum açıkçası aldara kremi kullandım geçirdi hepsi tamamen yok olmuştu taki bugüne kadar :( 2 tane daha çıktığını gördüm nişanlıma bahsetmiştim bu konudan bu sefer benden şüphelenir gibi konuştu bende öyle bişey hiç olmadıki şimdiye kadar dedi ne diyeceğimi bilemedim çok zor durumdayım benim başka her hangi biriyle bir birlikteliğim olmadı fakat siğillerim geçtikten sonra genital bölgemi epilasyona üşenip jiletle almıştım bu tetiklemiş olabilir mi ? Yada bu hastalık sadece cinsel yolla bulaşan bir hastalık mı ? Sonuçta kardeşimle aynı lavaboyu kullanıyoruz ondan bulaşmış olabilir mii?? Ve son birşey daha bu siğiller erkeklerde de bu şekilde kendini gösteriyor mu yoksa taşıyıcı olsalar bile anlamıyorlar mıııı ??

Canım merhaba hiç üzülme daha yolun başındasın sırf bı konudan çok çektiğim için insanları bilinçlendirmek için üye oldum hpv nin geçmesi gibi bir durum olmadığını söylüyor bütün doktorlar ama bitkisel bir ilaç var karışım mehmet özkan adında bir adam yapıyo allah ondan razı olsun önce virüs vucudumdan temizlendi ve şimdide siğiller kayboldu doktorum bile inanamadı mehmet özkana ulaşıp o ilacı kullanın diyorum başkada bişey demiyorum!!!

Merhaba arladaşlar, bir sorum olacak; siğilin olduğu yerde kaşıntı gibi bir his oluyor mu sizlerde? Olan varsa bana lütfen cevap verir misiniz ?

Merhaba arladaşlar, bir sorum olacak; siğilin olduğu yerde kaşıntı gibi bir his oluyor mu sizlerde? Olan varsa bana lütfen cevap verir misiniz ?
Evet canim ama kasinmasi iyi birsey geciyor demektir.. Ama sakin kasima sigiller darbe ile cogaliyo cunku hemen madecassol sur aliyo kasintiyi yada evde varsa elma sirkesini pamuga batir temizle

Evet canim ama kasinmasi iyi birsey geciyor demektir.. Ama sakin kasima sigiller darbe ile cogaliyo cunku hemen madecassol sur aliyo kasintiyi yada evde varsa elma sirkesini pamuga batir temizle
Teşekkür ederim cevabın için, çok değil ama ara ara kaşınıyor, kaşındığı için siğil değilde başka birşey mi diye korkmuştum, cevabın rahatlattı...durup dururken geçer mi ki?

Teşekkür ederim cevabın için, çok değil ama ara ara kaşınıyor, kaşındığı için siğil değilde başka birşey mi diye korkmuştum, cevabın rahatlattı...durup dururken geçer mi ki?

Merhabalar kızlar 4 yıldır devam eden bir ilişkim var ve nişanlıyım yaklaşık bir ay önce vajinama yakın bir bölgede sivilce gibi birşeylerin olduğunu farkettim daha önce kareşimde böyle birşeyden bahsetmişti ondada olmuştu ama o hiçbişey yapmadan geçtiğini söyledi.Daha sonra baktım biraz daha büyümüştüler 2 taneydi çok araştırdım doktora gitmeye korktum açıkçası aldara kremi kullandım geçirdi hepsi tamamen yok olmuştu taki bugüne kadar :KK43: 2 tane daha çıktığını gördüm nişanlıma bahsetmiştim bu konudan bu sefer benden şüphelenir gibi konuştu bende öyle bişey hiç olmadıki şimdiye kadar dedi ne diyeceğimi bilemedim çok zor durumdayım benim başka her hangi biriyle bir birlikteliğim olmadı fakat siğillerim geçtikten sonra genital bölgemi epilasyona üşenip jiletle almıştım bu tetiklemiş olabilir mi ? Yada bu hastalık sadece cinsel yolla bulaşan bir hastalık mı ? Sonuçta kardeşimle aynı lavaboyu kullanıyoruz ondan bulaşmış olabilir mii?? Ve son birşey daha bu siğiller erkeklerde de bu şekilde kendini gösteriyor mu yoksa taşıyıcı olsalar bile anlamıyorlar mıııı ??

Mutlaka doktora gitmelisin kremle geçiştirme en büyük etken cinsel yol ama klozetler iç çamaşırlarıda neden olabiliyormuş küçük bir ihtimal aynı durumu bende yaşıyorum erkeklerde de çıkıyormuş ama bağışıklık sistemi güçlü olunca kolay kolay göstermiyor kendini ve kabak bizim başımıza patlıyor bulgu olmayınca bir tanı yöntemide yok erkekler için :(

benim erkek arkadaşım geçmişinde çok ilişki yaşamış ,nasıl anlatsam bilemedim doğrusu ama ; bel altı karın bölgesinde lekeler var Sorduğumda bişeyler çıkmıştı geçti izi kaldı dedi.Yani bi ilişki yaşamadık fakat evlilik durumu söz konusu.Bide bu virüs ağız yoluylada geçebiliyormuş arada oral ilişki yaşıyoruz.Ne yapmalıyım sizce

benim erkek arkadaşım geçmişinde çok ilişki yaşamış ,nasıl anlatsam bilemedim doğrusu ama ; bel altı karın bölgesinde lekeler var Sorduğumda bişeyler çıkmıştı geçti izi kaldı dedi.Yani bi ilişki yaşamadık fakat evlilik durumu söz konusu.Bide bu virüs ağız yoluylada geçebiliyormuş arada oral ilişki yaşıyoruz.Ne yapmalıyım sizce

Öncelikle şanslı olduğunu belirteyim bu hastalık bir hayat kurmanıza engel değil bence ilişki yaşamış olsanız bile kafanda kurup büyütmemelisin karın bölgesindede çıkmıyor ayrıca cinsel organ etrafında olabilir aşısını olup kendini koruya bilirsin senin için çözüm basit :KK15:

Ağıza çok zor tutunuyomuş siğiller ama yinede dikkat et derim aynı korkuyo bende yaşadım ya ağzıma bulaşırsa diye. Ağzını sirkeyle gargara yap oral ilişkinden sonra hatta aklına geldikce sirkenin cidde anlamda siğillerin önüne geçiyo tavsiye ederim.

Back
X