Genital siğil HPV

Nessas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
5
0
34
Merhaba,
Geçenlerde vajinamın dış kısmında et beni gibi bişeyler olduğunu farkettim ve takmadım fazla 1 haft sonra 2 tane daha arttığını fsrkettim ve panik oldum internetten araştırdım ve genital siğil olduğunu düşündüm vajinamın iç kısımlarına baktığımda orda da 2 tane oldupunu gördüm ve panik oldum. Henğz doktora gitmeye fırsat bulamadım internetten bir araştırma yaptım ve siğilleri yaktıklarını öğrendim daha çok yaktıran varsa ortalama maliyeti ne kadar

Merhaba,
Geçenlerde vajinamın dış kısmında et beni gibi bişeyler olduğunu farkettim ve takmadım fazla 1 haft sonra 2 tane daha arttığını fsrkettim ve panik oldum internetten araştırdım ve genital siğil olduğunu düşündüm vajinamın iç kısımlarına baktığımda orda da 2 tane oldupunu gördüm ve panik oldum. Henğz doktora gitmeye fırsat bulamadım internetten bir araştırma yaptım ve siğilleri yaktıklarını öğrendim daha çok yaktıran varsa ortalama maliyeti ne kadar

Merhaba. Bir an once doktora gitmende fayda var . Cunku yayilma ihtimali yuksektir genital sigillerin. Yaktirma islemi biraz pahali diye biliyorum. Fakat aldara diye bi krem var doktor kontrolu ile kullaniliyor. Gittigin doktorada mutlaka bunu danisin, ve sigillerden kurtulduktan sonra mutlaka rahim agzi kanseri asi si ol. Simdiden gecmis olsun:)

Sayısı çok değilse ve uygun yerlerdeyse ilaç trdavisîde uygulayabiliyolar. Ben ilaçla tedavi oldum 2 3 tekrarlamadan sonra çok şükür tedavi oldum. Doktora gitmeyi ihmal etme çoğalma ihtimali yüksek. Geçmiş olsun :)

Merhaba. Bir an once doktora gitmende fayda var . Cunku yayilma ihtimali yuksektir genital sigillerin. Yaktirma islemi biraz pahali diye biliyorum. Fakat aldara diye bi krem var doktor kontrolu ile kullaniliyor. Gittigin doktorada mutlaka bunu danisin, ve sigillerden kurtulduktan sonra mutlaka rahim agzi kanseri asi si ol. Simdiden gecmis olsun:)
Merhaba öncelikle geçmiş olsun.Ben bir hafta önce genel anestezi alarak kesme yönteminin uygulandığı bir operasyon geçirdim.750 tl ödedim;ancak kolposkopiyle biopsi yapıldı ve ameliyatıma giren doktor doçentti.Bildiğim kadarıyla bu sebepten fiyat farkı oluyor.

Merhaba ben de yaklasik 3 ay once yakalandim bu hastaliga ve baslangicta sivilce gibi olan 4 tane sigilim biyopsi yapildiktan sonra sonuclari beklerken 10 gunde yaklasik 30-40 tane oldular doktora gittin mi bilmiyorum ama biran önce gitmen de fayda var.Ben devlet hastanesinde ucretsiz bir sekilde dondurttum sigillerimi ve her hafta mutlaka gittim yayilmasina izin vermeden baslarda hic sonuc alamadim surekli ilerledi ancak daha sonra imunex kullanmaya basladim ve sadece 1 hafta sigarayi azalttim yedigim ictigime dikkat ettim ve su an hic kalmadilar bundan sonra da dikkat edersem cikmazlar insallah diye dusunuyorum sskniz varsa mutlaka bir devlet hastanesine gidin

Merhaba,
Merhaba sarımsağı ezip üzerine tampon yapmalisin çünkü sarimsagin antibiyotik etkisi varmış

Nasil yapiliyor anlatırmisin?sigillerin üzerine mi surceksin elma sirkesini..içerdeki sivilleri nasil fark ediyorsunuz
.elma sirkesi vajinanin icine surulebilir miE="hermess, post: 41179891, member: 578178"]Elma sirkeli bir işlem var geçiriyor ve birdaha çıkmıyor[/QUOTE]

Merhaba,
Merhaba,
Benimde böyle bir sorunum vardi 1 haftada çok fazla yayilmisti.ben devlet hastanesinde ucretsiz tedavi oldum . Zaten ertesi gune ameliyata aldilar.yaktilar allaha şükür bir daha yaşamadım. Sabah oldum aksamina ciktim hastaneden 4.5 gun ic camasiri giyemedim deyince aciyodurdu.onun disinda birazda iz kaldi ama kurtuldum .

Kesinlikle elma sirkesi..ben bu illetten hemde hamileligimin 20.haftasındayken elma sirkesiyle kurtuldum.sonuçta asit uygulanarakta bu islemin doktor eliyle de yapilabildigini ögrendim cok arastirdim.sirke de dogal bir asit.eger sigilleriniz karnibahar görünümlü et beni tarzinda pütürcüklerse günde 2-3 saatte bir elma sirkesi sürün.marka farketmez.yanıyor zaten o siğiller sürerken cok.2.3. günden sonra kanıyor minicik minicik hatta.sonra sonra yok olup gidiyor.ama ellerinizi sürekli sabunla dezenfekte edin.ben islem esnasında bile 3 4 kere yıkıyordum baska bir yere bulaşma olasılıgına karsi.birileri faydalansın diye mutlaka yazma gereği hissettim.ama cok net söyleyebilirimki kesin çözüm.herkese çoooook gecmiş olsun..

Sirkeyi yaparken sizin de canınız cok yanmış mıydı. Bir de benim ic dudakların ic kısmında 6 ay önce iki yassi ince hafif uzun siğil vardi ilk ne olduğunu anlamadım bir ay önce farkettim o kadar çok çoğalmışlar ki şok oldum. Şimdi sirkeyi peçeteye döküp direk oraya yerleştiriyorum 3 4 gecedir. Ilk önce ic dudaklarım şişiyor bembeyaz oluyor sirkenin değdiği yerler ve canım çok yanıyor bunlar normal mi. Ne kadar sürede bitiyor bunlar

X