Genital siğil ve eşim

İki senelik evliyiz hamilelik sürecinde çıkmış olması normal mi belki hamilelikten dolayı bozulan hormonlardan bulaştı olabilir mi

Olabilir tabi ama bu ihtimale bırakılmayacak kadar ciddi bi durum. Genelde cinsel hastalıklarda olur çünkü. Allah korusun kansere kadar yolu var yada aids vs. Amacım asla sizi korkutmak değil ama emin olmak en doğrusu. En azından siz bi smear ve kan verin. Beş dakikalık işler. Emin olursunuz.

İki senelik evliyiz hamilelik sürecinde çıkmış olması normal mi belki hamilelikten dolayı bozulan hormonlardan bulaştı olabilir mi
Hamilelik sırasında bağışıklık çok fazla düştüğü için vücutta hpv varsa siğiller çıkabilir. Siz en kısa zamanda smear ve hpv testi verin, siğillerinizi yaktırın.

İlk çocuğum bu iki sene çocuğum olmadı alırlarsa bir daha olmama ihtimali var dimi
Hayır hayır bizim aralık anneleri grubunda rahim ağzı tamamen alınmış bir arkadaş bile vardı. Doktor ona göre işlem yapıyor, dikiş falan atılıyor.
Sen şimdi kendi sağlığına bak ama öncelikle. Geçmiş olsun 🌸

Şu an aktif siğiliniz varsa hiç beklemeden gidin doktora. Onlar yaşam kalitenizi etkiler. Yoksa kırkı bekleyin çünkü smear alırken kanama olması vs etkiliyor. Doktor bana lohusalığın bitince gel smear için dedi.

Şu an aktif siğiliniz varsa hiç beklemeden gidin doktora. Onlar yaşam kalitenizi etkiler. Yoksa kırkı bekleyin çünkü smear alırken kanama olması vs etkiliyor. Doktor bana lohusalığın bitince gel smear için dedi.
Şuan bir tane var görünürde ama doktor lohusaliginin bitsin öyle gel dedi. Şuan sizde var mı peki tekrarladı mi ve size nerden bulaşmış

Şuan bir tane var görünürde ama doktor lohusaliginin bitsin öyle gel dedi. Şuan sizde var mı peki tekrarladı mi ve size nerden bulaşmış
Yok bende 14 senedir tekrarlamadı. Çok eski şeyler, şimdi hatırlamak istemiyorum. ☺️ size destek olmak istedim.

evet bende en yüksek türü var. tip16.
aile hekimine dahi danıştım çok düşük bir ihtimal dedi wcden falan bulaşması cinsel yoldan bulaşıyo dedi bana 😢
İkimizde de iki aydir var hamilelik boyunca ilişkiye girmediğimiz için beni aldattığından şüpheleniyorum. Yada hamilelikte bozulan hormonlardan dolayı çıktığını düşünüyorum

İkimizde de iki aydir var hamilelik boyunca ilişkiye girmediğimiz için beni aldattığından şüpheleniyorum. Yada hamilelikte bozulan hormonlardan dolayı çıktığını düşünüyorum
bozulan hormonlardan çıksa bile vücutta zaten hpv olması gerekir. biryerde hpvnin vücutta sinsi bi şekilde beklediğini bağışıklık sistemi çöktüğünde siğil vs yaptığını okumuştum. ama hormonla alakası var mıdır bilemiyorum bazı hamileler mantar vs oluyo denk geldim burda da ama hpv dışardan gelen bir virüs.

siğil yapan hpv türlerinin kansere ilerlemesine zor diyorlar ama sizde aynı zamanda yüksek riskli hpv var mı yok mu bilmiyoruz o yüzden smear ve hpv testi yaptırın dedim. sonuca göre tedavinizi olursunuz
Peki banyoda benim ve eşimin havlusu asılıydı bebegiminki de aynı yerde asılı bir kaç sefer kullandım geçer mi acaba bebeğime de bundan sonra çok dikkat edeceğim

Peki banyoda benim ve eşimin havlusu asılıydı bebegiminki de aynı yerde asılı bir kaç sefer kullandım geçer mi acaba bebeğime de bundan sonra çok dikkat edeceğim
Cinsel temas dışında geçme ihtimali düşük olsa da var dikkat etseniz iyi olur bence de

Cok cok az korkma hpv nin bulasmasi icin cildte yara kil koku ihtabi veya cizik olmasi gerekir. Saglam deriye gecmez hpv havludan tuvaleten hamam sauna ile bulastigini genelikle doktorlar evlilik bozulmasin diye kulanir ben acikcasi cinselikten bulastigina inaniyorum ama sen genede dikkat et cocugun bezini degistirdiginde hiyen olarak tirnaklarini uzun tutma elerini yika oyle degistir ama parmaklardan gectiginede inanmiyorum o kadar insanlarla tokalasiyoruz eger o sekilde gecseydi dunyada herkez hpv olurdu. Sen genede hijen olarak dikkat et

Cok cok az korkma hpv nin bulasmasi icin cildte yara kil koku ihtabi veya cizik olmasi gerekir. Saglam deriye gecmez hpv havludan tuvaleten hamam sauna ile bulastigini genelikle doktorlar evlilik bozulmasin diye kulanir ben acikcasi cinselikten bulastigina inaniyorum ama sen genede dikkat et cocugun bezini degistirdiginde hiyen olarak tirnaklarini uzun tutma elerini yika oyle degistir ama parmaklardan gectiginede inanmiyorum o kadar insanlarla tokalasiyoruz eger o sekilde gecseydi dunyada herkez hpv olurdu. Sen genede hijen olarak dikkat et
Siz yenebildiniz mi hpv yi eşimin beni aldattığıni düşünüyorum açıkçası hiç konuşmadım dünden beri

Ben hpv oldumu bilmiyorum kulucka suresi varmis bende cok korkuyorum 4aydir korkuyla yatip kalkiyorum

Back
X