Genital siğil

derinhisler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2022
3
2
1
Erkek arkadaşımda genital siğil vardı.bana da bulaştı sanırım.ilişkiden 2gün sonra kadın doğum doktoruna gittim smear testi aldı sonuç temizse takip edeceğiz sadece dedi .daha sonucum çıkmadı fakat vajinamın giriş kısmında ve yanaklarda farklo noktalarda küçük küçük siğil olduğunu düşündüğüm şeyler çıktığını farkettim.çok korkuyorum.ailemin bilmesini istemediğim için kendi maddi imkanlarımla halletmeye çalışıyorum.sgk yüzünden özele gitmek zorundayım.yakılsa işlem ortalama ne kadar tutar veya yakmak şart mı bana yardımcı olursanız sevinirim çok üzgün ve mutsuzum

Öncelikle geçmiş olsun. Sivilceye mi benziyor çıkanlar yoksa sert et parçaları mı

Teşekkür ederimyanaklarda olanlar beyaz sivilce gibi ama kabarık değil.içeride olanlar pembe et parçası gibi ama çok küçük küçükler
Sivilce olanın hiç sıktınız mı içinde. Boncuk gibi sert bi beyazlık çıkacak. arkadaşımda olmuştu ailesi de yanında yoktu ben yardımcı olmuştum. İstanbulda ünlü bi doktora gitmişti. Eğer tarif ettiğim gibiyse sivilcenin içinde bulunan o sert beyazlığı kürdan yardımı ile çıkaracaksınız sonra rif ile temizleyeceksiniz. Siz bu şekilde yapmaya devam ederken o yayılmaya devam edecek. Arkadaşımda yaklaşık 3 ay felan sürdü ve ben ona yardımcı olmak zorunda kaldım. Sürekli dezenfekte edeceksiniz sirkeyi su ile karıştırıp pamuk ya da peçete ile sileceksiniz. Üzgünüm ama yıpratıcı bi süreç. Jinekoloğa değil dermotolağa gitmeniz lazım. Vajina ağzına çıkan et parçalarıyla ilgili bilgiye sahip değilim. Bu arada arkadaşımın da gitmediği doktor kalmadı. Siğil ilacı ile yakılması gerek dendi o da iz bıraktığı için hem psikolojik olarak hem görsel olarak kendini rahat hissedemedi içini çıkarıp rif sürdük geçti çok şükür

Doktorum ilk gittiğinde yakma işleminden bahsetmişti bende çok korktum iz kalacak mı ömür boyu gerçektenbu arada sıkılmıyor hiç kabarıklığı yok sadece renk farklılığı var

Çok geçmiş olsun.Ben de geçen sene aynı durumdaydım.Arkdaşımın önerisi ile Dercoplus diye bitkisel bir siğil kremi ve intim bakım kremini aldım.Düzenli kullandım ve 15 gün sonra sipillerim tamamen yok oldu.gerçekten işe yaradı.

merhaba bahsettiğiniz şey çizgi halde sıralı çok küçük oluşumlar mı eğer öyleyse aynısı bende de var doktorunuz ne dedi yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…