Genital siğil

Peki ne dediler hpv imiy miş beni bilgilendirebilir misiniz benimde aylar sonra 1 tane siğilim çıktı ne yapacağımı bilmiyorum
Ben kendim şüphe ederek gitmiştim daha bu lezyonu görmeden önce devletteki doktor beni telaşlandırarak hpv hemen almalıyız dedi neyden bahsediyor onu falan da söylemedi benim şikayetlerm artınca özele gittim hala lekelrin siğil olduğunu bilmiyorum özeldeki doktorum da görmedi herhalde siğil var demedi hiç. Bu sitede leke şeklinde siğillerin de olduğunu görünce yeni aklıma düştü. Maddi durumdan dolayı özele tekrar gidemedim bilinmezlik içinde kaldım

Bu arada üniv hastanesine de genel muayeneye gitmiştim profesör doktor da muayene etti görmedi bi lezyon. O muayende de bilmediğimddn dolayı Lekeler için özellikle belirtmemiştim yalnız.

Vucutta her yerde sigil cikabilir , eger kadin hastaliklariyla baglantili bir durum yoksa cogu zaman bagisiklik dustugunde olabilen bir durum

Vucutta her yerde sigil cikabilir , eger kadin hastaliklariyla baglantili bir durum yoksa cogu zaman bagisiklik dustugunde olabilen bir durum
Yani bilmiyorum bir kere iğne ucu gibi siğil çıkınca , bendeki leke flat siğili denilen hpv kaynaklı bir siğil midir diye şüpheye düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…