Geçmiş olsun, sorun üste çıksın diye yazmak istedimGören var mıdır acaba
Teşekkür ederimGeçmiş olsun, sorun üste çıksın diye yazmak istedim
Görüp cevap veren illa ki olacaktır, siğilleriniz dış genital bölgede miiiTeşekkür ederimama sanırım yeni kullanıcılardan olan pek yok eski kullanıcılar da siteyi terketmişler
Evet esmer leke haldeGörüp cevap veren illa ki olacaktır, siğilleriniz dış genital bölgede miii
Merhaba siğil hpv belirtisi kontrole gittiniz mi ?Teşekkür ederimama sanırım yeni kullanıcılardan olan pek yok eski kullanıcılar da siteyi terketmişler
Tabi gittimMerhaba siğil hpv belirtisi kontrole gittiniz mi ?
Peki ne dediler hpv imiy miş beni bilgilendirebilir misiniz benimde aylar sonra 1 tane siğilim çıktı ne yapacağımı bilmiyorumTabi gittim
Ben kendim şüphe ederek gitmiştim daha bu lezyonu görmeden önce devletteki doktor beni telaşlandırarak hpv hemen almalıyız dedi neyden bahsediyor onu falan da söylemedi benim şikayetlerm artınca özele gittim hala lekelrin siğil olduğunu bilmiyorum özeldeki doktorum da görmedi herhalde siğil var demedi hiç. Bu sitede leke şeklinde siğillerin de olduğunu görünce yeni aklıma düştü. Maddi durumdan dolayı özele tekrar gidemedim bilinmezlik içinde kaldımPeki ne dediler hpv imiy miş beni bilgilendirebilir misiniz benimde aylar sonra 1 tane siğilim çıktı ne yapacağımı bilmiyorum
Bu arada üniv hastanesine de genel muayeneye gitmiştim profesör doktor da muayene etti görmedi bi lezyon. O muayende de bilmediğimddn dolayı Lekeler için özellikle belirtmemiştim yalnız.Ben kendim şüphe ederek gitmiştim daha bu lezyonu görmeden önce devletteki doktor beni telaşlandırarak hpv hemen almalıyız dedi neyden bahsediyor onu falan da söylemedi benim şikayetlerm artınca özele gittim hala lekelrin siğil olduğunu bilmiyorum özeldeki doktorum da görmedi herhalde siğil var demedi hiç. Bu sitede leke şeklinde siğillerin de olduğunu görünce yeni aklıma düştü. Maddi durumdan dolayı özele tekrar gidemedim bilinmezlik içinde kaldım
Yani bilmiyorum bir kere iğne ucu gibi siğil çıkınca , bendeki leke flat siğili denilen hpv kaynaklı bir siğil midir diye şüpheye düştümVucutta her yerde sigil cikabilir , eger kadin hastaliklariyla baglantili bir durum yoksa cogu zaman bagisiklik dustugunde olabilen bir durum
Yani umarım, aynısından olanlar varsa onların deneyimlerini merak etmiştim doktorlar bunları direkt anlıyor mu yoksa asitle mi test ediyorlar vsBelki zamanla kendiliginden gecer
peki siz hpv geçirdiniz migenital sigil deneyimlemedim ama eminim cok deneyimleyen vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?