- Konu Sahibi mediumhapyy
-
İzmir de genelde o fiyat tek seans için alınıyor. Ve lazer'in kesin çözüm olmadığını duymuştum. Azaltıyormuş ama tamamen yok etmiyormuş.
keşke buralardada bu kadar ucuz olsa buyuk sehır ıyıymıs maşallahİzmirdeyim ve fırsat sitesinden 119 liraya 6 seans aldım. Üstelik bir poliklinikten. Hani öyle güzellik salonu falan değil.
ipl ile kalıcı olmuyor ama alex bitiriyor.
Benim genital bitti..Ayva tüyü gibi çıkar çıkarsa, orman gibi her 10 günde bir uğraşmaktan iyidir.
Neyse diyeceğim o ki savurganlık değil..Tertemiz oluyorsun işte.
Hazır ağda banltları yapışıp kalmaz deneyebilirsinizkızlar ben kafayı yemek üzereyim genital bölgemi bu zamana kadar jiletle aldm artık bıktım ve temiz olmasını istiyorum epilasyonla denedm olmadı gözümden yas geldi agdayıda önceleri denedim yapıstı kaldı elldivenide denedim zor geliyor kıl kökleri cok kalın oldugu için kuaföre gidicem utanmayı gectim ama mahrem bölge haram o yüzden cekiniyorum yardım edin bi akıl verin
İzmirdeyim ve fırsat sitesinden 119 liraya 6 seans aldım. Üstelik bir poliklinikten. Hani öyle güzellik salonu falan değil.
ipl ile kalıcı olmuyor ama alex bitiriyor.
Benim genital bitti..Ayva tüyü gibi çıkar çıkarsa, orman gibi her 10 günde bir uğraşmaktan iyidir.
Neyse diyeceğim o ki savurganlık değil..Tertemiz oluyorsun işte.
epilatör iyi değil,batık oluşumuna neden oluyor zamanla anlayacaksınızBendede ayni soru isaretleri su gunler.
Gecen epilator aldim cok acidi resmen 3 saat surmustur. Bittimi? Hayir yarida biraktim.
Kizlar epilator oncesi teni nasil yumusata biliriz fikri olan varmi??
sir ağdada şeker yok ,diğeri klasik şekerden yaoılan ağda,o nedenle sir olan biraz daha pahalı..jilet olayını önermiyorum..acı eşiği yüksek olsa da vücudun en hasssas bölgesi,acımaması mümkün değil. bir de insanın kendine ağda yapması zor. dışarıdan daha kolay oluyor bacaklar için diyorum tabi. ben de her şey denedim, jilet,ağda,epilasyon,veet in bantlarından...onlar bile yapışıp kalıyor kıllar sert olduğu için.
rastgele yapıyorum artık. hiç birinden memnun değilim ama...
başlıktaki kızlara birkaç sorum var.
1) sir ağda ile normal ağdanın farkı ne gerçekten biliyorum
2) 119 tlye lazer olayına giren arkadaş biraz ayrıntı verirsen sevinirim. piyasa fiyatının altında çünkü dediğin rakam.
3)bir de en sağlıklısı nasıl jilet oluyor? kafam baya karıştı...
Canim aynı dert bende de var el agdasi yapiyorum ismi titanyum kartuş agda normal elde hazirlanan agda değil bal kıvamında sürüyorsun 3 sn de donuyo hafif yumuşak tabi sonra elle cekiyorsun. Ama bez olmadığı icin az acıyor. Küçük küçük yapacaksın. Ben 3 saat de anca yapiyorum ama sen hizliydan daha kısa tabikızlar ben kafayı yemek üzereyim genital bölgemi bu zamana kadar jiletle aldm artık bıktım ve temiz olmasını istiyorum epilasyonla denedm olmadı gözümden yas geldi agdayıda önceleri denedim yapıstı kaldı elldivenide denedim zor geliyor kıl kökleri cok kalın oldugu için kuaföre gidicem utanmayı gectim ama mahrem bölge haram o yüzden cekiniyorum yardım edin bi akıl verin
sir ağdada şeker bulunmadığı için azaltma özelliği oldugu yazıyor.acı eşiği yüksek olsa da vücudun en hasssas bölgesi,acımaması mümkün değil. bir de insanın kendine ağda yapması zor. dışarıdan daha kolay oluyor bacaklar için diyorum tabi. ben de her şey denedim, jilet,ağda,epilasyon,veet in bantlarından...onlar bile yapışıp kalıyor kıllar sert olduğu için.
rastgele yapıyorum artık. hiç birinden memnun değilim ama...
başlıktaki kızlara birkaç sorum var.
1) sir ağda ile normal ağdanın farkı ne gerçekten biliyorum
2) 119 tlye lazer olayına giren arkadaş biraz ayrıntı verirsen sevinirim. piyasa fiyatının altında çünkü dediğin rakam.
3)bir de en sağlıklısı nasıl jilet oluyor? kafam baya karıştı...
ben de ilk başlarda senin gibi hep jilet kullanıyordum, ağda denedim ama olmadı yapıştı, geçen ay eldivenle aldım, o yüzden daha ince çıktı tüyler, bugün de sir ağdayı denedim tekrar ve oldukızlar ben kafayı yemek üzereyim genital bölgemi bu zamana kadar jiletle aldm artık bıktım ve temiz olmasını istiyorum epilasyonla denedm olmadı gözümden yas geldi agdayıda önceleri denedim yapıstı kaldı elldivenide denedim zor geliyor kıl kökleri cok kalın oldugu için kuaföre gidicem utanmayı gectim ama mahrem bölge haram o yüzden cekiniyorum yardım edin bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?