Genital tüberküloz nedeniyle başarısız tüp bebek denemeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0n17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Iyi günler bende aynı hastalık la karşı karşıya geldim ama ben halen daha tüp bebek denedim Şubat ayında Laparoskopi ve histeroskopi oldum ve ameliyata aşırı dereCedex yapisiklik çıktı ama benim yumurtalarım falan duruyo tedavi olarak 6 ay boyunca tüberküloz ilaçları kullandım. Ve şimdi araştırıyorum tüp bebek için siz ne gibi tedaviler gördünüz bilgi verirmisiniz
Merhabalar belirtisi neydi

Bende genital tüerküloz hastasıydım. Tedavim 2013 Aralık ayında bitti çok şükür. Tüplerimin ikiside alındı maalesef. Benim bu hastalığı farketmeden önce 2 hastalığı farkedip de tedavim bitince 2 olmak üzere 4 tüp bebek denemem oldu. Ama hepside olumsuz sonuçlandı. bende artık bıraktım. Senin moralini bozmak istemem kesinlikle sen kaç sefer denedin bilmiyorum ama. Bu işler gerçekten çok zor hem psikolojik hemde fizyolojik açıdan beni çok yıprattı. Rabbim inş.sana nasip eder. Allah yardımcınız olsun.Ben bahçeciye gitmiştim. Tekrar deneyecek olursam yine oraya gitmeyi düşünüyorum.

Bende genital tüerküloz hastasıydım. Tedavim 2013 Aralık ayında bitti çok şükür. Tüplerimin ikiside alındı maalesef. Benim bu hastalığı farketmeden önce 2 hastalığı farkedip de tedavim bitince 2 olmak üzere 4 tüp bebek denemem oldu. Ama hepside olumsuz sonuçlandı. bende artık bıraktım. Senin moralini bozmak istemem kesinlikle sen kaç sefer denedin bilmiyorum ama. Bu işler gerçekten çok zor hem psikolojik hemde fizyolojik açıdan beni çok yıprattı. Rabbim inş.sana nasip eder. Allah yardımcınız olsun.Ben bahçeciye gitmiştim. Tekrar deneyecek olursam yine oraya gitmeyi düşünüyorum.
Merhaba, tüp bebeği tekrar denediniz mi, ben de aynı durumdayım cevaplarsanız çok sevinirim

Merhaba msjinizin üzerinden çok zaman geçmiş inşallahhhhh bebek sahibi olmuşsunuzdur 🙏🏻 bende sizinle aynı sorunu yaşıyorum 5 sene önce tüberküloz peritonit geçirdim 1 senedir evliyim çocuğum olmuyor daha kesin bir tanı yok ama doktorum genital tüberkülozdanda şüphelendi 5 gün sonra hitereskopi operasyonu geçireceğim ve parça alınıp genital tüberküloz var mı diye teşhis koyulacak siz bebek sahibi olabildiniz mi nasıl bir yol izlediniz 🥺
Histereskopi nasıl geçti? Tüp bebek başarılı oldu mu sizde? 🥺

Merhabalar 4 yıl önce benimde karnımda sıvı toplandı 2 lt ye yakın sıvı boşaltıldı ve periton tüberkülozundan şüphelendi doktorlar periton biyopsisi yapıldı ama kas dokusundan örnek alındığı için bir tanı koyamadılar 3 ay sonra akciğer zarında yani plevrada sıvı birikti buradan da 1 lt sıvı boşaltıldı biyopsi sonucunda tüberküloz tanısı konuldu ve 6 ay tedavi gördüm . Şimdi de sağ kasığımda ağrı var . Adet kanamam çok az 1 ped ancak dolduruyor ve 1 gün sürüyor . Aşırı gaz sancısı ve hazımsızlık çekiyorum . 3 yıllık evliyim ve ara ara bebek denemelerimiz oldu ama hepsi negatifti . Acile ağrı için gittiğimde genital tüberkülozdan bahsetti doktor . Genital tüberkülozu olanlar yazabilir mi belirtileri neydi ve nasıl tanı konuldu . Yardımcı olursanız çok sevinirim . Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Merhabalar 4 yıl önce benimde karnımda sıvı toplandı 2 lt ye yakın sıvı boşaltıldı ve periton tüberkülozundan şüphelendi doktorlar periton biyopsisi yapıldı ama kas dokusundan örnek alındığı için bir tanı koyamadılar 3 ay sonra akciğer zarında yani plevrada sıvı birikti buradan da 1 lt sıvı boşaltıldı biyopsi sonucunda tüberküloz tanısı konuldu ve 6 ay tedavi gördüm . Şimdi de sağ kasığımda ağrı var . Adet kanamam çok az 1 ped ancak dolduruyor ve 1 gün sürüyor . Aşırı gaz sancısı ve hazımsızlık çekiyorum . 3 yıllık evliyim ve ara ara bebek denemelerimiz oldu ama hepsi negatifti . Acile ağrı için gittiğimde genital tüberkülozdan bahsetti doktor . Genital tüberkülozu olanlar yazabilir mi belirtileri neydi ve nasıl tanı konuldu . Yardımcı olursanız çok sevinirim . Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
merhaba canım bana genital tüberküloz tanısı kondu ama çok eskiden geçirmişim. Son 10 yıldır çok az adet oluyordum her sene kontrole gittiğimde ultrasonda, kanda hep normal diyorlardı sonra 2 yıl önce evlendim çocuğum olmayınca rahim filmi çektirdim oradan anlaşıldı. Sana da rahim filmi çektirmeni öneririm. 10 yıldır oyalanmak yerine bunu bilseydim erken teşhis konurdu ve rahmim fazla zarar görmezdi. Ama evlenmeden bilemiyorsun.

Back
X