• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital ve anüs çevre koyuluğu yardım :((

goofyhat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
tam olarak resimde sarı ile cizdigim yerlerde kendi ten rengimden 4-5 kat koyu bir rengim var inanılmaz can sıkıcı bu benim icin 18 yaşındayım henüz 5-6 senedir jilet kullanıyorum lazere gitmeye utandığım için ve tam bitmiyor dedikleri için kendime lumea aldım ipl cihazi. bu ipl cihazlari rengi acar mı yoksa koyultur mu acaba? ne yapabilirim renk acmak icin başarılı deneyimleri olan var mı :(( burada birinin geceleri sudocrem surdugunu sabahlari glikolik asit surdugunu dusta ise isananin intim peelingini kullandigini okudum ayrica artik ic camasirsiz yatiyorum bunların bi faydası olur mu sizce?
5D7CACA1-F70B-4E2F-8DB0-63CE977EDFAE.webp

Tahlil yaptırdınız mı östrojen falan bakıldı mı
Yada fazla kilo yürürken sürtünme cilt kendını korumaya alır
Pcos olanlarda da olabiliyormuş koyuluk
sizin sebeb büyük ihtimal jilettir de bu yazdıklarımda bi ihtimal

hayır fazla kilom yok 162 boyunda 53 kiloyum 3 senedir de fitness yapıyorum östrojenime pcosa hiç baktırmadım aşırı bir kıllanmam yok aşırı kilo almam yok

jiletin zararlarını evet duydum onu da bıraktım artık fakat neyle alacağım bilmiyorum şimdi :( ağda da sanırım jiletten hallice genital için ameliyat eldiveniyle almayı düşünüyorum artık ama chatgpt ona da karartır dedi :(

Esmersen normal zaten beyazsan bile bir tik koyu oluyor çok takacak bir durum değil bazı genital ürünler var beyazlatmaya yonelik bakabilirsin

Son düzenleme:
hayır fazla kilom yok 162 boyunda 53 kiloyum 3 senedir de fitness yapıyorum östrojenime pcosa hiç baktırmadım aşırı bir kıllanmam yok aşırı kilo almam yok
tam olarak resimde sarı ile cizdigim yerlerde kendi ten rengimden 4-5 kat koyu bir rengim var inanılmaz can sıkıcı bu benim icin 18 yaşındayım henüz 5-6 senedir jilet kullanıyorum lazere gitmeye utandığım için ve tam bitmiyor dedikleri için kendime lumea aldım ipl cihazi. bu ipl cihazlari rengi acar mı yoksa koyultur mu acaba? ne yapabilirim renk acmak icin başarılı deneyimleri olan var mı :(( burada birinin geceleri sudocrem surdugunu sabahlari glikolik asit surdugunu dusta ise isananin intim peelingini kullandigini okudum ayrica artik ic camasirsiz yatiyorum bunların bi faydası olur mu sizce?Eki Görüntüle 3698840
Her kadının işaretlediğim bölgeleri daha koyu zaten onun dışında bu koyuluğu ekstra arttıracak etkenler var mesela polyester çamaşır giymek dar kıyafetler giymek oradaki sürtünmeyi ve tahrişi arttırdığı için rengi koyulaştırır ve siz jilet kullanıyorsunuz jilet de bir miktar koyulaştırma yapıyor ben de evde ıpl cihazı kullanıyorum kendi ten rengimden birkaç ton daha koyu siz çok anormal bir koyuluk olduğunu düşünüyorsanız doktora görünün ama endişe edeceğiniz bir durum yok her kadın aynı yani

jiletin zararlarını evet duydum onu da bıraktım artık fakat neyle alacağım bilmiyorum şimdi :( ağda da sanırım jiletten hallice genital için ameliyat eldiveniyle almayı düşünüyorum artık ama chatgpt ona da karartır dedi :(
IPl cihazını kullanmaya başlamadınız mı o bayağı azaltıyor tüyleri ben ayda bir alıyorum yetiyor onda da jiletle alıyorum sürekli almadığım için bir zarar vermiyor hangi jileti kullandığınız da önemli ama ben aş tüyüm olmasına rağmen normal jiletler hep batık yapıyordu şimdi venüs bikini bölgesine özel jileti kullanıyorum diğerlerine göre pahalı ama hiç tahriş ve batık yapmıyor

IPl cihazını kullanmaya başlamadınız mı o bayağı azaltıyor tüyleri ben ayda bir alıyorum yetiyor onda da jiletle alıyorum sürekli almadığım için bir zarar vermiyor hangi jileti kullandığınız da önemli ama ben aş tüyüm olmasına rağmen normal jiletler hep batık yapıyordu şimdi venüs bikini bölgesine özel jileti kullanıyorum diğerlerine göre pahalı ama hiç tahriş ve batık yapmıyor

cihazı yeni aldım henuz sadece 1 kere uygulama yapabildim :/ ben de venusle aliyorum

cihazı yeni aldım henuz sadece 1 kere uygulama yapabildim :/ ben de venusle aliyorum

Esmersen normal zaten beyazsan bile bir tik koyu oluyor çok takacak bir durum değil bazı genital ürünler var beyazlatmaya yonelik bakabilirsin
esmer degilim beyaz tenliyim dirseklerim diz kapaklarım veya koltuk altimda boyle bir problem yok sadece o bolgem cok fazla karardi normal olmadigini dusunuyorum :(

Her kadının işaretlediğim bölgeleri daha koyu zaten onun dışında bu koyuluğu ekstra arttıracak etkenler var mesela polyester çamaşır giymek dar kıyafetler giymek oradaki sürtünmeyi ve tahrişi arttırdığı için rengi koyulaştırır ve siz jilet kullanıyorsunuz jilet de bir miktar koyulaştırma yapıyor ben de evde ıpl cihazı kullanıyorum kendi ten rengimden birkaç ton daha koyu siz çok anormal bir koyuluk olduğunu düşünüyorsanız doktora görünün ama endişe edeceğiniz bir durum yok her kadın aynı yani
maalesef surekli tayt giyiyordum bir de dediginiz gibi jiletle aliyordum fakat her tuy alma yonteminin bir kotu tarafi var nasil yapacagiz bu temizligi :( doktorun bir sey diyecegini pek sanmiyorum acikcasi sonucta sagliksiz bir tarafi yok benimkisi tamamen estetik kaygi renginin de anormal bir koyu oldugunu dusunuyorum

18 yaşındasın ilerde çok fazla takmazsın emin ol jilet yapıp düzenli lazer yap daha iyi olur

Derdini küçümsemek gibi olmasın fakat kim takar orayı kafasına. hem 18 yaşındasın zaten cillop gibisindir

maalesef surekli tayt giyiyordum bir de dediginiz gibi jiletle aliyordum fakat her tuy alma yonteminin bir kotu tarafi var nasil yapacagiz bu temizligi :( doktorun bir sey diyecegini pek sanmiyorum acikcasi sonucta sagliksiz bir tarafi yok benimkisi tamamen estetik kaygi renginin de anormal bir koyu oldugunu dusunuyorum
Tamam o zaman merak etme geçer o ben de sadece jiletle alırken rengi bayağı koyulmuştu ama sonra IP’e geçince kıllar çok azaldı yani 6 ay içinde azaldı dolayısıyla jilet daha az yaptım ve rengi de kendi kendine açılmış oldu onun dışında eczacına sorabilirsin belki bir ürün önerebilir ama internette gördüğün saçma sapan şeyleri deneme ne olur karbonat falan asla Vajinal bölgen fazla ürün sürme gerek yok eğer bir kere Ph dengesini bozarsan yandın ugrasmak zorunda kalırsın

Sizin yaşlarda bende jilet,ağda kullandım o zamanlar bana çok kararmış gelirdi.Sonra lazer epilasyonla kurtuldum tüylerden.Tamamen bitmesede ilk yıllar yok gibiydi.Şimdi doğumda yaptım üstelik ve lazer yaptıralı uzun yıllar oluyor.Deniz sezonunda kalan kısa tüyleri lpl cihazı ile kendim hallediyorum.Bir yıl götürüyor beni.Çünkü tüyler artık çok seyrek.Lazerden sonra o kararmaların hepsi geçti.Bütçeniz müsait olunca iyi bir yere lazere gidin.

Kardeşim bunlar hep kahrolasıca erkeklerin "pembelik" beklentilerinden oluyor. Herkesin orası koyu olur bence uğraşma bile. Vajinal sağlığına dikkat edip pH değerini bozmadığın sürece rengine takılma. Gerçekte hepimizin öyle emin ol :D

Back
X