- 10 Kasım 2019
- 695
- 588
- 53
- Konu Sahibi Seftalireceli
-
Çocukluğumdan beri bitmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu var. Mide bulantısı, yanma koku hiç bitmiyor. Eşim şimdi uzakta ama ben geleceği güne odaklanıp diken üzerinde bekliyorum.Gidiyorum devlet hastanesine idrar yolu enfeksiyonu için hep aynı ilacı verip gönderiyor. Diyorum bu ilaçtan kullandım ama şikayetim devam ediyor.Hala aynı ilacı yazıp yanına da başka bir ilaç yazıp gönderiyor. Çok ağır değil ama yinede koku oluyor.Özellikle burnum o kadar iyi koku alıyor ki.Kendim olsun başkası olsun hemen farkediyorum. Hijyenime de dikkat ediyorum ama gelen bir akıntı ile yine koku devam ediyor. Sirke, karbonat gibi şeyleri deneyip genital florayı da bozmak istemiyorum. Ph bozulunca zararlı bakteriler çoğalıyormuş diye okumuştum. Şimdi N.vea genital bölge yıkama jelini kullanmak istiyorum. Kullananlar var mı?
Ya da bu kokudan tamamen kurtulan var mı?
Ama sirke ordaki florayı bozuyor. Genital bölge için pek önermiyorlar artık.Bende de çok sık oluyordu sizin kadar olmasa da eritmeli bı ilaç verdiler akşam içtim sabaha kadar idrarımı tutup sabah yaptım o fayda etmişti birde sirkeli ılık su yapıp o bölgeyi yikiyordum hergun o da çok fayda etmişti iki üç günde fayda etti isterseniz sirkeyi bir deneyin
Bilmiyorum emin değilim.Sirke o intim jellere göre çok masum kalmıyor mu sizce?
sırke ph ına zarar vermez suyla karıstırdıgında tahrıs de etmez korkma. ılactan daha ıyı. ve zararsızÇocukluğumdan beri bitmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu var. Mide bulantısı, yanma koku hiç bitmiyor. Eşim şimdi uzakta ama ben geleceği güne odaklanıp diken üzerinde bekliyorum.Gidiyorum devlet hastanesine idrar yolu enfeksiyonu için hep aynı ilacı verip gönderiyor. Diyorum bu ilaçtan kullandım ama şikayetim devam ediyor.Hala aynı ilacı yazıp yanına da başka bir ilaç yazıp gönderiyor. Çok ağır değil ama yinede koku oluyor.Özellikle burnum o kadar iyi koku alıyor ki.Kendim olsun başkası olsun hemen farkediyorum. Hijyenime de dikkat ediyorum ama gelen bir akıntı ile yine koku devam ediyor. Sirke, karbonat gibi şeyleri deneyip genital florayı da bozmak istemiyorum. Ph bozulunca zararlı bakteriler çoğalıyormuş diye okumuştum. Şimdi N.vea genital bölge yıkama jelini kullanmak istiyorum. Kullananlar var mı?
Ya da bu kokudan tamamen kurtulan var mı?
Anladım deneyeceğim teşekkür ederimsırke ph ına zarar vermez suyla karıstırdıgında tahrıs de etmez korkma. ılactan daha ıyı. ve zararsız
Ne sirkesiydi?Bende de çok sık oluyordu sizin kadar olmasa da eritmeli bı ilaç verdiler akşam içtim sabaha kadar idrarımı tutup sabah yaptım o fayda etmişti birde sirkeli ılık su yapıp o bölgeyi yikiyordum hergun o da çok fayda etmişti iki üç günde fayda etti isterseniz sirkeyi bir deneyin
elma sırkesı ama ev yapımı bulursan daha ıyı hazırları sırkeye benzemıyo pek :SNe sirkesiydi?
Eczanede var mı?Ben sebamed'in jelini kullanıyorum. Ayda bir kez kullanmak yeterli oluyor.
Anladım elma sirkesi var evde kendi yaptığım. Teşekkürlerelma sırkesı ama ev yapımı bulursan daha ıyı hazırları sırkeye benzemıyo pek :S
Eczanede var mı?
Sebamedin ne jeli koku için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?