Ben gecen yil oldum ozel hastanede.700 tl verdim doktordanda hastanedende memnun kaldim.1 gece hastanede yattm gozetim amacliHerkese iyi akşamlar. Benim yavrumun nefes almasında sorun olduğu için geniz eti ameliyatı olucak kızlar.
Öncelikle onu özel bir hastanede bir doktora götürdüm. Doktor yeni çıkan buharlaştırma yöntemiyle kanamasız bu ameliyatı yaptığı ve bu tekniğin daha yeni bir teknik olmasından dolayı onu tercih ettim. Ameliyat dedi ve takdir edersiniz ki yüksek bir fiyat verdiler.
Daha sonra ikinci bir görüş almak açısından devlet hastanesinde bir doktora götürdüm ondanda ameliyat gerekli yanıtını alınca bu operasyonu yaptırmaya karar verdim..
Benim sıkıntım ve aklıma takılan şu üniversite hastanesindeki doktorda özel hastanede kullanılan aynı teknikle bu ameliyatı yapabileceğini söyledi Ameliyata onun girmesi için belli bir miktar hastaneye ödeme yapmamız gerekiyormuş. Yalnız iki hastane arasında ameliyat ücreti arasında 3 kat fark var.
Eşim üniversite hastanesinde parada yatırsak doktorun ameliyata girsede asistanları öğretmek için ameliyatı yapmayacağını falan söylüyor. Kısacası eğitim hastanesi olduğu için asistanların ameliyatta olucağını öğretmek için diğer doktorun yanlarında olacağını söylüyor.
Tercihi özel hastane. Ama beni düşündüren aynı operasyon için 3 kat fazla para veriyor olmak bana kazıklandığım hissi verdiği için ağrıma gidiyor. Yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum ama maksimum 30 dakika sürecek bir operasyona 3 kat para vermek kendimi enayi Gibi hissettiriyor..
Gerçekten üniversite hastanelerinde öğretim üyesi farkı ödememize rağmen ameliyatları yetiştirdikleri asistanları yapıyor.??Doktor o ameliyatta izlemci olarak bulunup gerekli olursamı müdahale ediyor?? Bu tarz bir hastanede çalışanlar varmı beni aydınlatabilecek
Eşim üniversite hastanesinde parada yatırsak doktorun ameliyata girsede asistanları öğretmek için ameliyatı yapmayacağını falan söylüyor.
benim oğlumda da aynı sorun var nisanın ilk haftası ameliyat olucak devlet te olucak 2.5 yaşındaHerkese iyi akşamlar. Benim yavrumun nefes almasında sorun olduğu için geniz eti ameliyatı olucak kızlar.
Öncelikle onu özel bir hastanede bir doktora götürdüm. Doktor yeni çıkan buharlaştırma yöntemiyle kanamasız bu ameliyatı yaptığı ve bu tekniğin daha yeni bir teknik olmasından dolayı onu tercih ettim. Ameliyat dedi ve takdir edersiniz ki yüksek bir fiyat verdiler.
Daha sonra ikinci bir görüş almak açısından devlet hastanesinde bir doktora götürdüm ondanda ameliyat gerekli yanıtını alınca bu operasyonu yaptırmaya karar verdim..
Benim sıkıntım ve aklıma takılan şu üniversite hastanesindeki doktorda özel hastanede kullanılan aynı teknikle bu ameliyatı yapabileceğini söyledi Ameliyata onun girmesi için belli bir miktar hastaneye ödeme yapmamız gerekiyormuş. Yalnız iki hastane arasında ameliyat ücreti arasında 3 kat fark var.
Eşim üniversite hastanesinde parada yatırsak doktorun ameliyata girsede asistanları öğretmek için ameliyatı yapmayacağını falan söylüyor. Kısacası eğitim hastanesi olduğu için asistanların ameliyatta olucağını öğretmek için diğer doktorun yanlarında olacağını söylüyor.
Tercihi özel hastane. Ama beni düşündüren aynı operasyon için 3 kat fazla para veriyor olmak bana kazıklandığım hissi verdiği için ağrıma gidiyor. Yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum ama maksimum 30 dakika sürecek bir operasyona 3 kat para vermek kendimi enayi Gibi hissettiriyor..
Gerçekten üniversite hastanelerinde öğretim üyesi farkı ödememize rağmen ameliyatları yetiştirdikleri asistanları yapıyor.??Doktor o ameliyatta izlemci olarak bulunup gerekli olursamı müdahale ediyor?? Bu tarz bir hastanede çalışanlar varmı beni aydınlatabilecek
bizimkiside hem geniz eti hem bademcik ameliyatı olcak sizi ne kadar süre hastanede tuttular bu arada geçmiş olsunBenim kızım geçen sene haziran ayında hem geniz eti,hemde bademcik ameliyatı oldu.Devlette yaptırdık.Dörtcelik çocuk hastanesi var burda orada oldu.Yani özelle devlet arasında sadece fiyat farkı var
Sabah 7 de giriş yaptık hastaneye.8:30 gibi ameliyata aldılar.1saat sürüyor ameliyat.O gece hastanede kaldık,ertesi gün öğlene doğru çıktık.Bol bol dondurma yedirmek gerekiyor ameliyat sonrası çocuğa,ama ilk zaman su bile icemiyor.bizimkiside hem geniz eti hem bademcik ameliyatı olcak sizi ne kadar süre hastanede tuttular bu arada geçmiş olsun
benimki bu güne kadar hiç dondurma yemedi verdiğim zaman miğdesini bulandırdı bakalım az kaldı bizim ameliyat ta ne yapacam çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için aşa yukarı aynı olur bizimkide galibaSabah 7 de giriş yaptık hastaneye.8:30 gibi ameliyata aldılar.1saat sürüyor ameliyat.O gece hastanede kaldık,ertesi gün öğlene doğru çıktık.Bol bol dondurma yedirmek gerekiyor ameliyat sonrası çocuğa,ama ilk zaman su bile icemiyor.
Herkese iyi akşamlar. Benim yavrumun nefes almasında sorun olduğu için geniz eti ameliyatı olucak kızlar.
Evet özellerde pahalı ama haklı sebepleri de var. Ameliyata sadece doktor girmiyor. Doktor harici 3-4 kişi daha oluyor içeride. Özel bir odada kalıyorsunuz ameliyattan sonra. O ameliyat parasının içinde sizin oda, yemek ve bakım paranızda var. Özel hastane pahalı olmasın da ne yapsın ki?Öncelikle cevap yazan herkese teşekkür ederim. Bencede geniz eti ameliyatı çok ağır bir ameliyat olmadığı ve girip çıkması ortalama 1 saat sürecek bir operasyon için bu kadar fiyat farkı vermek bana çok saçma geliyor.
Evet hepimiz için evlatlarımız çok kıymetli ama özel hastane ister istemez biraz ticarethane mantığıyla işliyor..
Ama gelin görün ki eşime bunu bir türlü anlatamıyorum.. Konuşuyorum anlatıyorum öğretim üyesine ödeyince o yapar diyorum ama dinlemiyor Kafasında inandığı düşünceyi bir türlü değiştirmez. O kadar sabit fikirli. Kızımın bu operasyonu olması gerek. Tekrar konuşucam bu akşam.. İnşallah fikri değişirde dünya kadar fiyat farkı ödemeyiz gereksiz yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?