Geniz eti ankara doktor tavsiyesi kızlar

sgs00

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
6
Kızlar selam. Kızım 4 yaşında 1 sene önce geniz eti teşhisi koyuldu. Gece horlamayla başladı. Burun spreyi verildi toz alerji ilacıda verildi kullandık biraz rahatladı. 2 ay önce kreşe başladı doktorumuz okula başladığında sık enfeksiyon geçirme,gece horlamaları,kulak akıntısı +sıvı birikmesi, ağızdan nefes alma, belirtileri olduğunda ameliyat demişti. Şuan dedği noktadayız bu ay 4. Antibiyotiğini içecek okuldan geri kalmasını istemiyorum çünkü bu sene gitmese diğer sene mecbur gidecek. Ameliyat olması taraftarıyım kış bitene kadar bu gidişle kaç kutu antibiyotik bitirecek allah bilir enfeksiyon geçmiyor malesef. Ankarada özel yada devlet iyi bi Kbb doktoru arıyorum deneyimi olan anneler lütfen yardımcı olurmusunuz.

Benim kızımda 4 yaşına girecek geniz eti ve bademciği çok büyükmüş. Bunlar mı sık hasta olmasına sebep oluyor kreşe gidiyor sürekli ama sürekli hasta doktor kesin ameliyat demişti uakın zamanda ameliyat istiyoruz bizde

Evet doktorumuz geniz etinden kaynaklı enfeksiyon sık tekrarlayacak dedi ve dediği gibi de oldu. Boğaz enfeksiyonuna birde kulakda sıvı birikmesi de eşlik edince kutu kutu ilaç içiyor ilaçda zehir vermek istemiyorum. 1 kez anestezi alması daha mantıklı en azından bende doktor arayışındayım

Aynen öyle çok haklısnız. Sürekli hasta oluyor öksürüyor vs derken defalarca röntgen antibiyotik derken vücuduna daha çok zararlı

Merhabalar, benim 2 yaşındaki çocuklarımdan birinde de mr'da geniz eti rapor edilmişti. Prematüre oldukları için öncesinde kontrolünde olduğumuz doktorumuza gittik. Bu yaşlarda operasyon yapmadıklarını, yapılsa da tekrarlama olasılığını anlatıp ilaç verdi. Bir ay süreyle o ilacı kullanıp kontrole gideceğiz. Şimdilik diyebileceğim, gece uykusunda horlamaları epey azaldı... Doktorumuz Emre Ocak. Ankara Üniversitesi'nin doktoru. Son gittiğimizde Merkez Ankara'da kendi muayenehanesi vardı.

merhabalar, benim kızımda 4 yaşında. geniz eti, bademcik küçültme ve kulak tüpü yerleştirilmesi ameliyatı olacak. gece horlama, uyku apnesi, konuşamama, sürekli hasta olma gibi şikayetler vardı. yaklaşık 1 ay önce doktor tanı koydu ve takip etti. ancak tedaviye yanıt vermeyince ameliyata karar verdik. muhtemelen önümüzdeki hafta olacak. doktor tavsiyesi vermek doğru değil diye biliyorum bu tarz sitelerde. sorularınızı alabilirim. aynı zamanda hemşire bir anneyim, umarım destek olabilirim size

Kızımda farklı bir sorundan dolayı kontrol için çocuk Dr umuzun tavsiyesi ile Başkent üniversitesinde Prof.Dr.Erdinç Aydın a gittik, arkadaşım da aynı Dr a oğlunu ameliyat ettirdi geniz eti ameliyatı oldu ve kulağına sıvı için tüp takıldı, memnun kaldılar, sizde bakın içinize sinerse gidersiniz. Çok geçmiş olsun, Allah kolay şifalar versin

Teşekkür ederim bizimkide hemen hemen 1 senedir takipteydi fakat sıvı birikmesi+otit oldu kulağı ve kulak zarıda kanama yapmış bu sebeple bizimki mecbur ameliyat

Çok teşekkür ederim bakalım bi

Merhaba teşekkür ederim. Bizimde bu hafta içi olacak inşallah. Tek korkum anestezi onun dışında basit bir operasyon Allahın izniyle. Sizin operasyonunuz gerçekleştimi ? Süreç nasıldı ?

Merhaba teşekkür ederim. Bizimde bu hafta içi olacak inşallah. Tek korkum anestezi onun dışında basit bir operasyon Allahın izniyle. Sizin operasyonunuz gerçekleştimi ? Süreç nasıldı ?
Geçmiş olsun. Ameliyat oldunuz mu acaba süreç nasıldı şimdi nasıl ? Biz de aynı durumdayız burun tıkanıklığı geniz akıntısı derken sık enfeksiyon oluyor.

`