• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geniz eti ve bademcik

busracan2021

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
16
Merhaba Hanımlar, tecrübelerinize ihtiyacım var. Oğlum 1ay sonra 5yaşına giriyor. Çok Büyük bademcikleri ve geniz eti var doktor ameliyat diyor kesinlikle. İştahı kapandı. Gece horluyor ağzı açık uyuyor. Ve uyku apnesi var uykusunda nefesini tutuyor. Böyle olunca uykusu çok kalitesiz oluyor ve tam alamıyor. Ama bende Bi anne olarak hem genel anestezi hem ameliyattan hemde ameliyat sonrası kanama riskinden çok korkuyorum. Sizlerden yakınınız veya çocuğunuz olduysa bu ameliyatı nasıl geçti. Ameliyat sonrası nasıldı. Ben stresten uyuyamıyorum geceleri sürekli düşünüp araştırıyorum. Anestezide beni çok korkutuyor.

Merhaba Hanımlar, tecrübelerinize ihtiyacım var. Oğlum 1ay sonra 5yaşına giriyor. Çok Büyük bademcikleri ve geniz eti var doktor ameliyat diyor kesinlikle. İştahı kapandı. Gece horluyor ağzı açık uyuyor. Ve uyku apnesi var uykusunda nefesini tutuyor. Böyle olunca uykusu çok kalitesiz oluyor ve tam alamıyor. Ama bende Bi anne olarak hem genel anestezi hem ameliyattan hemde ameliyat sonrası kanama riskinden çok korkuyorum. Sizlerden yakınınız veya çocuğunuz olduysa bu ameliyatı nasıl geçti. Ameliyat sonrası nasıldı. Ben stresten uyuyamıyorum geceleri sürekli düşünüp araştırıyorum. Anestezide beni çok korkutuyor.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun ben ameliyat oldum ama sana şunu soyleyim evet kanama oluyor ama hemen geciyor çocukken olmuştum biraz hatırlıyor anneme de sordum sizin için korkulacak bi durum yok ama horlama hiç geçmiyor sana onu diyebilirim 26 yaşındayım ve bi aslan gibi kukruyorum🤣🤣geçmiyor yani gece bazen eşim beni durtukluyor sus diye ama geçmiyor 🤣o yüzden korkma mecbur aldirman gerekiyorsa aldır çocuğun sağlığı icin zaten bol bol dondurma yedir ameliyattan sonra korkma izin Allaha hiç bir şey olmaz benim kızımda da var horlama sorunu bakalım bende goturcem doktora 9 aylik suan tekrardan geçmiş olsun 🙂🦋anesteziden korkma onlar o kadar guzel uyutuyor ki şarkı söyleyerek falan çok guzel bi süreçti benim icin 🙂

Bizde 3 yaşında oğlumuz için bugün karar verdik ay sonunda götüreceğiz özel bir kulak burun boğaz merkezine. Doğduğundan beri burnundan nefes almıyor hep ağzı açık, geceleri sık uyanıyor, bademcikleri sürekli şişiyor, yemek yeme isteği yok, araştırdıgim bir doktor var herkes çok memnun güvenmekten başka çarem yok. Çocuğumun rahat nefes alabildigini uyayabildigini görmek en büyük hayalim.

Bizde 3 yaşında oğlumuz için bugün karar verdik ay sonunda götüreceğiz özel bir kulak burun boğaz merkezine. Doğduğundan beri burnundan nefes almıyor hep ağzı açık, geceleri sık uyanıyor, bademcikleri sürekli şişiyor, yemek yeme isteği yok, araştırdıgim bir doktor var herkes çok memnun güvenmekten başka çarem yok. Çocuğumun rahat nefes alabildigini uyayabildigini görmek en büyük hayalim.
Ya benimde en büyük hayalim rahat uyuduğunu görmek bu cümle tam beni anlatıyor. Yarın randevumuz var. Devlet hastanesinde yaptıracağım çok güzel KBB doktoru. Kazasız belasız inşallah atlatırız

Merhaba benim kızıma da kesin ameliyat dediler hangi şehirdesiniz acaba ben de doktor arayısındayım

4,5 yaşıdna geniz eti ameliyatı oldu oğlum. Evet ameliyata git gel, anestezi insanı geriyor, ama rutin işlemler aslında. Doktor seçimi çok önemli. Çocuk hasta olunca kucaklarında götürüyorlar, getiriyorlar doktorlar, olabildiğince hissettirmemeye çalışıyorlar. Oğlum ameliyat olduğunu anlamadı mesela. Ameliyat oldum mu diyor😊Uyandıktan sonra anestezinin etkisiyle ve susuz kalınca çok ağladı sadece. İlk gece de zor geçti burnu tıkandığı için. 10-15 günde geçti tıkanıklık. Bademcik hk bilgim yok malesef

4,5 yaşıdna geniz eti ameliyatı oldu oğlum. Evet ameliyata git gel, anestezi insanı geriyor, ama rutin işlemler aslında. Doktor seçimi çok önemli. Çocuk hasta olunca kucaklarında götürüyorlar, getiriyorlar doktorlar, olabildiğince hissettirmemeye çalışıyorlar. Oğlum ameliyat olduğunu anlamadı mesela. Ameliyat oldum mu diyor😊Uyandıktan sonra anestezinin etkisiyle ve susuz kalınca çok ağladı sadece. İlk gece de zor geçti burnu tıkandığı için. 10-15 günde geçti tıkanıklık. Bademcik hk bilgim yok malesef

Merhaba, hangi doktora göturdunuz acaba? Brn oglumun ameliyatini Tuzla da yaptirmistim yillar once.O doktor artik yok. Çok memnundum çünku çocugumda inanilmaz bir degisim olmustu. Simdi kizim 9 yasinda sık bademcik enfeksiyonu geciriyor.Yurtdisindayiz. Turkiye ye gelecegiz doktora da gostermek istiyorum.Burda alinmasi gerekiyor dendi.Doktor onerileriniz var mi?
Ogluma top de takilmisti, geniz eti, bademcik alinmisti.

Merhaba, hangi doktora göturdunuz acaba? Brn oglumun ameliyatini Tuzla da yaptirmistim yillar once.O doktor artik yok. Çok memnundum çünku çocugumda inanilmaz bir degisim olmustu. Simdi kizim 9 yasinda sık bademcik enfeksiyonu geciriyor.Yurtdisindayiz. Turkiye ye gelecegiz doktora da gostermek istiyorum.Burda alinmasi gerekiyor dendi.Doktor onerileriniz var mi?
Ogluma top de takilmisti, geniz eti, bademcik alinmisti.
Size özelden yazayım.

Ben kendim 7 yaşındayken falan olmusum. Geceleri nefes alamayıp uyandığımı hatırlıyorum. Ameliyattan sonra hatırladığım yemek yemekde zorlanmistim iyelesmsm 15 günümü almıştı çünkü okula gitmemiştim 🤣 şükür yani bir şey olmadı 25 yaşındayım çok güzel uyuyorum nefes alma sesim bile duyulmaz uyurken horlamam etmem. Bir daha da uyku apnesi yaşamadım

Merhaba biz ameliyatımızı olduk iyi de geçti horlama falan kesildi ama genizden bir konuşmamız var bazı sesler anlaşılmıyor.Hoca normal dedi ama siz yaşadınız mı?
Geçmiş olaun. Ne zaman oldu ameliyatı? Direkt genizden konuşma ypk bizde ama bazı sesleri genel olarak düzgün çıkaramıyor. Dil terapisti geniz eti olup , kulak tüpü olan çocuklarda yaygın demişti

Back
X