Genowoman

Başlamıştım evet. Vitamin takviyesi bu zaten. Şase şeklinde suya atılıp içiliyor. Biraz kullandım ama içerken midem bulandı benim. Doktora söyledim başka bi vitamin söyledi hap şeklinde şimdi onu içiyorum

Merhaba doktor banada bugün yazdı siz başladınız mı acaba ilaca
Başlamıştım evet. Vitamin takviyesi bu zaten. Şase şeklinde suya atılıp içiliyor. Biraz kullandım ama içerken midem bulandı benim. Doktora söyledim başka bi vitamin söyledi hap şeklinde şimdi onu içiyorum

Mide bulantısı mu yapıyor yoksa tadı mı kötü acaba bende başlıcam ama size danısmak istedim

Mide bulantısı mu yapıyor yoksa tadı mı kötü acaba bende başlıcam ama size danısmak istedim
Bence o yapmadı da. Benim kokusu ve tadından midem bulandı sanıyorum. Bir kere tiksinince hani heralde ondan oldu. Sıvı şeklinde sevmiyorum içmeyi heralde

Siz içmeye başlayın zaten anlarsınız kendinizi
Bende de aşırı koku takıntısı var her şeyi içemem ondan sordum malum birde bu takviyeler pahalı acaba bende doktora baska bir sey önermesini mi istesem

Merhaba doktor banada bugün yazdı siz başladınız mı acaba ilaca
Merhaba vitamini iki haftadır bende kullanıyorum doktorum yazdı sizde her hangi bir yan etkisi oldu mu

Back
X