GENOWOMEN

18 temmuzda dondurulmuş 2 embriyomuz için tedaviye başladık sonra transfer yapıldı hiç bir şey yapmadım paso yatım 8 gün dayanamayıp kan testi verdim 16.9 çıkmıştı evet şaka gibiydi ama pozitifti ve hiç umudumuz yokken çünkü geride dondurulmuş embriyomuz yoktu ilk denememiz negatif ile sonuçlanmıştı 2 ci pozitif 2 gün arayla kan verdim 40.86 olmuştu 2 gün sonra 158.8 di esim 1 gün sonra tekrar verelim dedi 2 ci günü beklemedi 279.9 2 gün sonra 509.2 sonra sağlık ocağından aradılar kayıt için tekrar kan istediler orda da 777.5 çıkmıştı 1 gün sonrasi idi 2 gün sonra 1504 çıkmıştı keseyi tek gördük ama doktorum 2 ci kesede olabilir daha küçük olduğu için sonradan görünür. Dedi ben GENOWOMEN VİTAMİN takviyesi kullanıyorum aşırı derecede ishal ve aşırı derecede acıkma hissi veriyor sizde durumlar ne nasıl gidiyor sizce değerlerim nasıl güzel ilerlemiş mı

GENOWOMEN TUP BEBEK TEDAVİSİNDE KULLANILAN İLAÇ BENDE YAN ETKİ YAPTI SIZDE DE YAN ETKİ OLDUMU ACABA
Merhaba tüp bebek tedavisi görmüyorum ama doktorum vitamin olarak bunu verdi bende yan etkisi aynı onun dışında 2 haftadır adet dışında leke şeklinde kanamam oluyor doktorum normal dedi sizde de öyle bir durum oldu mu

Back