- 1 Şubat 2025
- 162
- 32
- 13
- 27
- Konu Sahibi ozlem386650
İğne ilaç fobisi var bende yan etki yaşar mıyım bir şey olur mu vs vs diye hep kötü düşünüyorum. Siz tan etki yaşadınız mı? Bu saatte yazıyorum kusura bakmayın stresten uyuyamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında iğneden değilde iğnenin yan etkisinden korkuyorum biraz sağlık anksiyetesi var bende o yüzden çok huzursuz oldumCanım neden korkuyorsun küçücük bir iğne çatlatma iğnesi…Allah ın izniyle hiçbir şey olmaz.Sakin ol.Her şey güzel olacak diye düşün…Büyütme kafanda.Minicik bir iğne.
Peki yan etki olarak ne yaşıyorsunuz en azından bileyim de normal karşılayayımDefalarca vurundum. Hiçbir şey olmuyor korkacak bir şry yok acımıyor bile pıt diye bitiyor![]()
Ben 1 kere oldum acı sıfır his sıfır. Sadece adet olacak gibi çok hafif kramplar girebiliyor ama adetten daha hafif. Ve bende meme hassasiyeti yapmıştı çünkü içinde hamilelik hormonu var. Hiçç sorun yapma yan etki olmuyor. İnşallah hayırlı sonuç alırsınİğne ilaç fobisi var bende yan etki yaşar mıyım bir şey olur mu vs vs diye hep kötü düşünüyorum. Siz tan etki yaşadınız mı? Bu saatte yazıyorum kusura bakmayın stresten uyuyamıyorum
Çok teşekkür ederim biraz olsun rahatladı içim sağ olunBen 1 kere oldum acı sıfır his sıfır. Sadece adet olacak gibi çok hafif kramplar girebiliyor ama adetten daha hafif. Ve bende meme hassasiyeti yapmıştı çünkü içinde hamilelik hormonu var. Hiçç sorun yapma yan etki olmuyor. İnşallah hayırlı sonuç alırsın
Benim de sağlık anksiyetem var. Bana güven. Hiçbir şey olmuyor sadece çok düşük doz hamilelik hormonu. En fazla memen acırÇok teşekkür ederim biraz olsun rahatladı içim sağ olun
İnşallah bende iğneden sonra sizin gibi olurum kafam rahatlarBenim de sağlık anksiyetem var. Bana güven. Hiçbir şey olmuyor sadece çok düşük doz hamilelik hormonu. En fazla memen acır![]()
Yan etki yok…Yumurta çatlatma iğnesi iki gün sonra en fazla kasıklarında biraz ağrı olur o da yumurta çatladığı için.Yani senin bünyen öyleyse iğne vurulmasan da yumurtlama günlerinde hafif ağrı olur…Başka bir şey yok canım gönlünü ferah tutAslında iğneden değilde iğnenin yan etkisinden korkuyorum biraz sağlık anksiyetesi var bende o yüzden çok huzursuz oldum
Regl olacakmış gibi arada gelem kramplar oldu, ama yan etki olark görmedim, yumurtalar çatladğı için öyle ağrılar olur.Peki yan etki olarak ne yaşıyorsunuz en azından bileyim de normal karşılayayım
Çok teşekkür ederim inşallah hayırla sonuçlanırYan etki yok…Yumurta çatlatma iğnesi iki gün sonra en fazla kasıklarında biraz ağrı olur o da yumurta çatladığı için.Yani senin bünyen öyleyse iğne vurulmasan da yumurtlama günlerinde hafif ağrı olur…Başka bir şey yok canım gönlünü ferah tut![]()
Çok sağ olun inşallah bende sizin gibi hissederimBende vuruldum bana hep acımaz küçücük iğne hissetmiyosun dediler beni avutuyolar sandım ben kesin bayılırım acır diyordum haklılarmış korkma canım sinek ısırığı bile daha çok cır vurulduktan sonra bundan mı korkmuşum dersin iğne demeye bin şahit lazım küçücük bişey zaten ve ben kendim vurdum düşün