Herkese merhaba benım bir sorum olacak sizlere Kızlar belki sizlerde bu sorunu yasamışsınızdır. 7 yıldır cok yakın bir kız arkadasım var . Bacım gibi diyebilirim. Ben evlendikten sonra bu kızla daha çok görüşmeye başladım evlerimiz yakın olduğu için. Arkadasım ben evlendikten sonra çok sık bana uğramaya başladı telefon açıp bana ne yemeğin var açım geliyorum, demeyebaşladı, evime gelip yatak odama destursuz giriyor. Klozeti ben misafirime kullandırtmam evin lavabosudur benım için orası . Misafir lavabom ayrı benım. Israrla klozete giriyor. Sürekli benden kıyafet istemeye başladı geri istedim yıkanmıs ıslak dedi kirli verdi.ne zaman bebek yapcagıma yorum yapıyor erken bence söyle böyle, bence çalışmalısın hemen yapma , Baktım ki bu benı kullanmaya başladı. Hayatıma müdahale etmeye başladı.mesafe koydum. En son kalabalık misafirim geldi dua okuttum kendide geldi davet etmiştim . Benım Yanımda olsun diye ben onuncagırdım ama o başka arkadaşımla oturup sohbete koyuldu.(başka arkadaşlarımıda davet ettim) Mutfağa giriyor 3-4 servis yedi (afiyet olsun ben bunun lafını etmiyorum laf ettiğim kısım benı kullandığını hissetmem benım gözümde yeme içme yoktur) kocamın akrabalarıda vardı o gün bende baska bir arkadaşımda gelmişti onunla oturup kocamın akrabalarına güldü dalga geçti çok zoruma gitti. En son geçtiğimiz günlerde bir fotoğraf atmıştı akrabam instagrama bu arkadaşımda ekli akrabamda o fotoğraf karesinde bende varım hemen bana mesaj attı ayyy çok kötü çıkmış hemen silsinler diye, insanız hepimiz etkilendim baktım fotoya gerçekten kötü çıkmışım akrabam arkadaşımın attığı mesajı gördü nasıl ondan etkilendin bu kız senin hayatını etkiliyor senş kullanıyor dedi velhasıl kelam böyle .siz ne düşünüyorsunuz anlattıklarımdan ? Kusura bakmayın uzun oldu biraz ama:)