Gerçek arkadaşım mı değil mi anlayamadım?

Araya mesafe koyduktan sonra neden yeniden cagirdiniz ki? Diyelim cagirdiniz, neden yeniden samimiyet beklediniz Belli ki karşılıklı olarak soğumuşsunuz birbirinizden, bence zorlamayın, akışına bırakın.
Gerçek arkadaşlar birbirlerini senelerce görmese bile yeniden görüştükleri anda geçen seneleri de aradaki mesafeyi de hatirlamaz.
Konduramıyorum demiştim ya o nedenle sürekli vicdanım sızlıyor acaba diyorum :)

Ne yapmadıkı sırtımdan bıçakladı artık yeni arkadaşlık bile kuramıyorum insan göresim gelmiyor kendisi gezip tozuyor ben kendimi eve kapatım defalarca özür diledi kaçkere afetim ben onu son yaptıgı artık asla 15 senelik arkadaşımdı ekmegimi bölüştüm ben onunla şunu anladım kimse degişmezmiş tekrar tekrar şans vermeye gerek yok kimse bizden kıymetli degil allah böyle arkadaşı düşmanıma bile göstermesin
Bundan sonra size kim daha iyi geliyorsa saatlerce boş konuşup yormuyorsa dinlemeyide biliyorsa seninle gülen ve üzülen desteğini gösteren bir Arkadaşı Rabbim nasip etsin iyi insanlara amin

Ne yapmadıkı sırtımdan bıçakladı artık yeni arkadaşlık bile kuramıyorum insan göresim gelmiyor kendisi gezip tozuyor ben kendimi eve kapatım defalarca özür diledi kaçkere afetim ben onu son yaptıgı artık asla 15 senelik arkadaşımdı ekmegimi bölüştüm ben onunla şunu anladım kimse degişmezmiş tekrar tekrar şans vermeye gerek yok kimse bizden kıymetli degil allah böyle arkadaşı düşmanıma bile göstermesin
Ay neler yaşamışsınız

Böyle düşünmenize sebep olan arkadaştan hayır gelmez. Üstelik evli bekar ayrımını sevmesem de evlendikten sonra bazı şeyler değişir, mesela yatak odanıza direk dalmaması gerekir. Direk kıskançlık etiketi vurmak istemem ama arkadaşınız sizin evli olmanızdan biraz rahatsız olmuş gibime geldi, birde çocuk yaparak ona göre bir adım daha öne geçmeyin diye çocuk için erken bile demiş. Eşinizin ailesiyle dalga geçmesi bile sizi zorda bırakmak için olabilir.

Artık öyle şeyler görüp duyuyoruz ki insan şaşırmıyor hiç bir şeye. Bir de eşinize güvenin, görüşmeni istemiyorum demiş. Erkekler de kadınlar da genelde hissediyor eşleri için yanlış arkadaşları.
Bekar arkadaşlarını sürekli ağırlayıp sonra kocama ilgisi mi var niye sürekli bize geliyor diye işkillenen bir sürü insan var. Uzak durun derim.

Böyle düşünmenize sebep olan arkadaştan hayır gelmez. Üstelik evli bekar ayrımını sevmesem de evlendikten sonra bazı şeyler değişir, mesela yatak odanıza direk dalmaması gerekir. Direk kıskançlık etiketi vurmak istemem ama arkadaşınız sizin evli olmanızdan biraz rahatsız olmuş gibime geldi, birde çocuk yaparak ona göre bir adım daha öne geçmeyin diye çocuk için erken bile demiş. Eşinizin ailesiyle dalga geçmesi bile sizi zorda bırakmak için olabilir. Artık öyle şeyler görüp duyuyoruz ki insan şaşırmıyor hiç bir şeye. Bir de eşinize güvenin, görüşmeni istemiyorum demiş. Erkekler de kadınlar da genelde hissediyor eşleri için yanlış arkadaşları.
Bekar arkadaşlarını sürekli ağırlayıp sonra kocama ilgisi mi var niye sürekli bize geliyor diye işkillenen bir sürü insan var. Uzak durum derim.

Şahsen böyle bir arkadaşım olsun istemezdim.Ki yok zaten.Kiz fazla rahat.Senin evlendiğinin farkında değil sanırım.Misafirimle dalga geçen bi arkadaş düşünemiyorum.Bence sende baya rahatsızsin ondan.Bi kağıda artılarını ve eksilerini yaz.Hangisi ağır basıyor bakalım. Ve ondan yardım iste zaman zaman.Yemeği hazırla çayı koy geliyorum diye sen söyle.Baktin kendini çekiyor yavaştan yol ver gitsin.

Herkese merhaba benım bir sorum olacak sizlere Kızlar belki sizlerde bu sorunu yasamışsınızdır. 7 yıldır cok yakın bir kız arkadasım var . Bacım gibi diyebilirim. Ben evlendikten sonra bu kızla daha çok görüşmeye başladım evlerimiz yakın olduğu için. Arkadasım ben evlendikten sonra çok sık bana uğramaya başladı telefon açıp bana ne yemeğin var açım geliyorum, demeyebaşladı, evime gelip yatak odama destursuz giriyor. Klozeti ben misafirime kullandırtmam evin lavabosudur benım için orası . Misafir lavabom ayrı benım. Israrla klozete giriyor. Sürekli benden kıyafet istemeye başladı geri istedim yıkanmıs ıslak dedi kirli verdi.ne zaman bebek yapcagıma yorum yapıyor erken bence söyle böyle, bence çalışmalısın hemen yapma , Baktım ki bu benı kullanmaya başladı. Hayatıma müdahale etmeye başladı.mesafe koydum. En son kalabalık misafirim geldi dua okuttum kendide geldi davet etmiştim . Benım Yanımda olsun diye ben onuncagırdım ama o başka arkadaşımla oturup sohbete koyuldu.(başka arkadaşlarımıda davet ettim) Mutfağa giriyor 3-4 servis yedi (afiyet olsun ben bunun lafını etmiyorum laf ettiğim kısım benı kullandığını hissetmem benım gözümde yeme içme yoktur) kocamın akrabalarıda vardı o gün bende baska bir arkadaşımda gelmişti onunla oturup kocamın akrabalarına güldü dalga geçti çok zoruma gitti. En son geçtiğimiz günlerde bir fotoğraf atmıştı akrabam instagrama bu arkadaşımda ekli akrabamda o fotoğraf karesinde bende varım hemen bana mesaj attı ayyy çok kötü çıkmış hemen silsinler diye, insanız hepimiz etkilendim baktım fotoya gerçekten kötü çıkmışım akrabam arkadaşımın attığı mesajı gördü nasıl ondan etkilendin bu kız senin hayatını etkiliyor senş kullanıyor dedi velhasıl kelam böyle .siz ne düşünüyorsunuz anlattıklarımdan ? Kusura bakmayın uzun oldu biraz ama:)
Mesafe şart ..
Ben bacı macı bulamadım bu zamana kadar yoi oyle kankito modu..su devirde ahiretlik denen arkadasliklar zor..

anlattığına göre bu kızın gerçek arkadaşın olduğu düşünmüyorum...
senin hayatini takip ediyor.. seni kıskaniyor
üstelik senin kocanin akrabalariyla koyu sohbet ediyorsa ne bilim bu arkadaşindan uzak durun derim kocanizi alabilir taktıysa bilemezsin dikkatli ol.

Hayır gerçekten yemekte gözüm yok hep ben hep ben diyor bir gün de ben arkadaşımı cagırayım napıyor demiyor bizzat kendilerinde oturuyordum ben artık kalkayım dedim eve geçeyim yemek yapayım dedim bende geliyim dedi geldi birlikte yedik içtik helali hoş olsun mevzu gerçekten yemek değil ama insan kendisini şey hissediyor gerçekten benımle zaman geçirmek icin mi eşlik etti yoksa benı mi kullanıyor. Bu canım benım derdim

Böyle düşünmeniz garip niye kendi bulunduğu ortamda yemek mi yok ?
Aabrtıyorsunuz bence çok samimi diyorsunuz musade edin de okadar olsun.
Bunun kullanılmakla ne alakası var.
Ayrıca arkadaş ise kötü çıkmışsa ortamda değilde canım bu foton biraz tuhaf fikriimce kaldır.Yok tüm herkesin ortasında düşüncesizce yapıyorsa ozman birşeyler ararım.
Bence arkadaşlıklar kolay kazanılmıyor bu kadar takıntılı olmayın....

mesafeli ol, uzak dur
kıyafetlerini de al muhakkak aman kalsın deme
gelmek istediğinde dışarı çıkacağım de

Bu yüzden bekar ve evli olan kişiler arkadaşlık kurmamalı. Eskiden başlarına birlikte yorum yapan, bir birlerinin her şeyine karışan dostlar, evlendikten sonra hemen çocuk yapma denmesine bile alınıyor.

Back
X