- Konu Sahibi Rosmarin00
-
Geçmişte aldığınız kararlar sizede mutluluk getirmemiş o yüzden geçmişle yaşamaktan vazgeçmelisiniz.
Ne yaşamız olursanız olun ama ahh etmeyin kimseye çünkü bu sizin içinde bir mutsuzluk sebebi ve bir yüktür. Affetmenin ve kendi geçmişinizle barışmanın hafifliğini yaşayın :)
Hatalar insanlar için kimse hatasız değil ama önemli olan bu hataları fırsata çevirebilmektir. Bir ilişkiye başlamadan önce siz olumsuz düşünceleri aklınızdan silin ve dediğim gibi affetmeyi deneyin görüceksiniz nasıl hafifleyeceksiniz
Ondan sonra tabiki size değer veren kişiye karşı boş değilseniz bir şans vermelisiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun mutlu kalın, üzülmeyin daha fazla.İlahi adalet bir tek bu yolla tecelli edecektir sizin için kalbinizi hafifletin :)
Pelinyaman; çok haklısınız geçmişi unutmak gerekiyor. Geçmişle yaşamak çünkü hastalık insan daha beter dibe batıyor. Zor da olsa dediklerinizi yapmayı deneyeceğim. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve yorumunuz için.
Şöyle düşünmek belki bir nebze işe yarar umutsuzluğa ve nefrete kapıldığınızda şunları tekrarlayabilirsiniz.
'' Hiç birşey yada hiç kimse benden daha değerli değil :) başkasının kendinizden daha değerli olduğunu düşündüğünüz için üzmelerine izin vermişsiniz lütfen bunu kendinize yapmayın)
Geçmişte yaşadıklarımı düşündüğümde kendime ve başkalarına çok öfkeleniyorum ama geçmişte yaşadıklarım sayesinde bir çok şeyi deneyimledim buda beni aslında güçlendirdi. :)
Biliyorum ki bazı insanlar kötü ve beni üzebilirler. Kötü olduklarını ve beni üzdüklerini düşündüğüm andan itibaren o insanları hayatıma nasıl dahil ettiysem aynı şekilde de çıkartabilirim bu benim elimde
Biliyorumki iyi insanlarda var ve bende onlardan biriyim (yada olabilirim) oyüzden bundan sonra bana değer veren insanlara değer vermeyi tercih edeceğim.
ve ve en önemlisi her ne olursa olsun gülümseyeceğimçünkü aslında ölümlü dünyada hiç birşey çokta önemli değil
Sevgili pelinyaman; şu psikolojimde sözleriniz bana ilaç gibi geldi. Elbette ki her şey tecrübe iyisiyle kötüsüyle. Hayattan çıkardığım dersler oldu. Bugüne kadar nefretim bana fayda değil zarar verdi. Hırslanmak beni daha beter mutsuz etti. Bundan sonra söylediğiniz gibi bana deger veren insanlarla mutluluğu seçeceğim. Allah ta bana bu gücü verir umarım.[/QU
Siz mutluluğu seçin Allah size o gücü verir emin olun
Hata yapmaktan korkmayın ama hatalarda ısrar etmeyin görüceksiniz herşey güzel olacak. Mutlu kalın
Çoktan bitmiş bir ilişki. Onları daha fazla mutsuz etme düşüncesiyle konuşuyodunuz. Çünkü artık ortada size mutlu eden hiçbir şey yoktu zaten. Anlayabiliyorum bu yaşananları. Ama her şeyi geçmişte bırakmanız lazım.
Keşke söyleseydi zamanında size ayrılmak istediğini. Size kötü davranmak, terslemek yerine adam gibi konuşsaydı. Sana artık bir şeyler hissetmiyorum diyebilseydi. Bu onu daha şerefli bir insan yapardı. Ama kendi de ilişkiyi bitirmeyi beceremediği için şu an bu halde. Evlendiği kız da bitmemiş bir ilişkiyi farkedip üstüne mutluluk kurmaya çalıştığı için şu an böyle bir evliliğin içinde.
Bu hikayeden siz mutlu çıkarsınız umarım. Bitirebilmek, unutmak lazım çoğu zaman. Hattınızı tamamen değiştirin. Diğer hattınızı kırın atın. Hiç kullanmayın. Size ulaşmasına engel olun. Evleneceğinizi falan söyleyin. Yoksa evliliğiniz onunki gibi olur ilerde.
Eski defteri kapat artik.
Bem beyaz sayfa ac kendine.
Ve sadece güzellikler yaz o sayfaya.
Eskide yasanan eskide kaldi.
Sevgili pelinyaman; şu psikolojimde sözleriniz bana ilaç gibi geldi. Elbette ki her şey tecrübe iyisiyle kötüsüyle. Hayattan çıkardığım dersler oldu. Bugüne kadar nefretim bana fayda değil zarar verdi. Hırslanmak beni daha beter mutsuz etti. Bundan sonra söylediğiniz gibi bana deger veren insanlarla mutluluğu seçeceğim. Allah ta bana bu gücü verir umarım.[/QU
Siz mutluluğu seçin Allah size o gücü verir emin olun
Hata yapmaktan korkmayın ama hatalarda ısrar etmeyin görüceksiniz herşey güzel olacak. Mutlu kalın
İnşallah, benim de tek dileğim bu. Çok teşekkür ederim, Pelinyaman.
aldatılan kişiyken yuva yıkan kadına dönüşmüşsünüz resmen. o ilahi adalet size dönecek bence. bende vakti zamanında aldatıldım ve şuan evli çok beddua ettim nefretim vardı. hiç bi zaman tekrar konuşma gibi bi durumum olmadı. şuan ki sevgilimi tanıyacağımı o zaman bilseydim. daha çabuk atlatırdım eminim
Aldatılmak, helede bu şekilde olması bunu yaşamak benim için kolay olmadı sizde bilirsiniz. Birdenbire kendimi çok kötü bir durumda buluverdim. Hele ki o kızın bana eski erkek arkadaşımın telefonundan mesaj attığını duydugumda neler yaşadım bir bilseniz. Hiçbir zaman aklımdan çıkartamadım ben bu hainliği ve hakkımı da helal etmedim. Umarım dediğiniz gibi hak yerini bulur da mutlu günlerim de dönüp arkama hiç bakmam.
geçmiş olsun aldatılmak çok kötüdür herhalde
ama bunu aşmanız lazım.
çünkü şu an siz o adamla konuşmaya devam ettikçe bu defa o kadını sizinle aldatıyor.
sizi de buna alet etmeye çalışıyor.
artık kendinize güzel bir başlangıç yapmanın zamanı gelmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?