• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın toxic sözlüsü

Sizin durumunuz benden daha zormuş.:( bi zaman ne olup bittiğinin farkına varacaklar herhalde. Çok geç olmaz o zaman umarım
Bu adama bağlı gerçekleşen bir durum değil, hani öyle adama denk geldi olayı değil. Aslında kadınların özellikle babaları ile sağlıklı ilişki kuramadan büyüyenlerin girdiği bir döngü bu. Sağlıklı kadın erkek ilişkisi içinde olmayı bilmedikleri için , içinde bulundukları ilişkinin kadar toksik olduğunu anlamaları pek mümkün değil. En küçük bir sevgi kırıntısını büyük bir aşkın ( bir kaç aldatma, şiddet , yalanın bozamayacağı 🤦🏻‍♀️) emaresi sandıkları için bu ilişkilerin kadın tarafından bitirilmesi oldukça zor.

Bu adama bağlı gerçekleşen bir durum değil, hani öyle adama denk geldi olayı değil. Aslında kadınların özellikle babaları ile sağlıklı ilişki kuramadan büyüyenlerin girdiği bir döngü bu. Sağlıklı kadın erkek ilişkisi içinde olmayı bilmedikleri için , içinde bulundukları ilişkinin kadar toksik olduğunu anlamaları pek mümkün değil. En küçük bir sevgi kırıntısını büyük bir aşkın ( bir kaç aldatma, şiddet , yalanın bozamayacağı 🤦🏻‍♀️) emaresi sandıkları için bu ilişkilerin kadın tarafından bitirilmesi oldukça zor.
Maalesef çok doğru dedikleriniz. Görerek bakarak deneyerek her şeyi öğreniyoruz. Sevgi alıp verme biçimini öğreniyoruz :( maalesef o arkadaşım da tarif ettiğiniz türden bi sile ilişkisine sahip :(

O bence sizin yanınızda olmalı, bu süreçten sonra kimsenin toksit ilişki durumunu dinleyemem ben olsam. Sessiz kalın.

Ben genel konuşayım. Bi tavsiye verdin iki tavsiye verdin artık baktın üçüncüde dinlemiyor, bile bile sarpa sarıyor e o zaman paşa keyfin bilir deyip çekileceksin. Ben böyle yaptığımdan beri başım ağrımıyor

Back
X