gerçek bir yaşam hikayesi kızlar sizde amin dermisiniz.....

cileklPASTa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
95
1
86
Diğer
kızlar bakın size ne anlatacağım,benim bulunduğum yerde bir çift bebek sahibi olmak istiyorlar aradan uzun zaman geçmesine rağmen gebelik gerçekleşmiyor.doktora gidiyorlar doktar bayanı ve erkeği inceliyor ve sizin asla çocuğunuz olamaz imkansız,ikinizdede sorun var diyor ve çok üzülüyorlar.ertesi gün bayan bayılıyor hastaneye kaldırıyorlar ve hamile olduğunu öğreniyor.ALLAHTAN ümit kesilmez RABBİM çok büyük kızlar çok büyük.ALLAHIM çocuk sahibi olmak isteyipte olamayanlara tez günde arattırmadan nasip eylesin hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah amin...

aaaa gercekten mucızevı bırsey ne gusel allh analı babalı buyutsun ınşşşşşş darısı bıze

ARKDAŞLAR TÜP BEBK FıYATLARI VE YENı GENELGEYLE ıLĞıLı DESTEK HEPıMıZ BU TEDAVLıLERLE BOĞUŞUYORUZ DESTEĞıNıZı BEKLıYORUZ arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM

Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZı
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

merhaba arkadaslar
tup bebek hakkinda cikan yeni genelge icin tepkimizi gosterelim
tek yurek olalim
kimse bizden anne olma hakkimizi alamaz
lutfen yetkili yerlere mail gonderelim sesimiz ne kadar cok cikarsa etkimizde o kadar fazla olur

Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKİM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

Çok saçma...doktor inceliyor ve hamile olduğunu anlamıyor mu..bir kere jinekoloğa gittinde ilk yapılan sey usg dir..
gebelik olup olmadığından emin olmadan hic bir doktor böyle konusmaz.
bana cok uydurma bir hikaye geldi kusra bakma.

kadını incelediğinde belli olmuyormu hamile olup olmadığı
hadi bi süre sonra olssa neyse ertesi gün olması değişik geldi

herneyse sonuçta Allahtan ümit kesilmemesi
ve her türlü olumsuzluğa rağmen onun gücünün yettiği yerde olmayacak şeyin bile olabileceğini
anlatmak için söylenmiş bir hikaye belkide doğrudur.

Ya yok sanırım interfilite yaşayan kadınlar bir süre sonra birbirlerine heralde destek amaclı böyle hikayeler yazıyordur..imkanı yok hele ki birde ertesi günü demiş..
2-3 hafta sonra desem erken gebelikti anlasılmamıs dicem nadir de olsa..

Selam Kizlar ben yeniyim....
Bende bir dua buldum....

MesajTarih: Cmt Eyl 29, 2007 11:41 am Mesaj konusu: çocuk olması için okunan dua Alıntıyla Cevap Ver

Çocuk Olması ıçin Okunan Dua

Naile Hanım: “Bebeği olmayan birisi bebeğinin olması için hangi duâyı okuması gerekiyor?”
ıster sözlü olsun, ister davranışlarımızla doğrulanmış biçimde olsun duâ kulun her zaman, her derdinde ve her kapalı kapısını açan tek umut kaynağıdır. En olumsuz hallerde bile duânın açacağı birçok hayır ve güzellik kapısı vardır ve bizi beklemektedir. O kapılara ancak duâ ile ulaşabilmekteyiz. Bu açıdan duâyı dilden ve gönülden düşürmemeye dikkat edelim.

Hazret-i Zekeriya Aleyhisselam ihtiyar idi. Muhtereme eşi de kısır bulunuyordu. Ama onlar Allah’tan ümit kesmediler. Duayı hiçbir zaman bırakmadılar.

Zekeriya Aleyhisselâm şöyle duâ etti: “Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” Yani: “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

Nihayet Cenâb-ı Allah tarafından duası kabul edildi ve kendisine iffetli, efendi ve mübarek bir erkek çocuk müjdelendi. Bu hususu Kur’ân şöyle haber veriyor:

“Orada Zekeriya, Rabbine dua etti: ‘Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duâyı hakkıyla işitensin,’ dedi. Zekeriya mabedde durmuş namaz kılarken melekler ona Şöyle nida ettiler: ‘Allah sana, kendisi tarafından gelen bir Kelime’yi tasdik edici, efendi, iffetli ve sâlihlerden bir peygamber olarak Yahya’yı müjdeler.’ Zekeriya: ‘Rabbim! Dedi, bana ihtiyarlık gelip çattığına, üstelik karım da kısır olduğuna göre benim nasıl oğlum olabilir?’ Allah şöyle buyurdu: ‘ışte böyledir; Allah dilediğini yapar.’”

Denemekte fayda var bende denicem allah nasip ederse.... Allah herkese nasip etsin insallah....

buyrunnnnnnnnnbencee uydurma hikaye..ne o öyle ertesi gün bayılmışmış:)bari 1 ay sonra yaz da inanalım :)
ayrıca şu bir gerçek..GELECEĞİ ANCAK RABBİMİZ BİLİR.. asla olmayacak yada kesin olacak diye bişi kimse konuşamaz bu doktorda olsa...
benim arkadaşımın kızkardeşinin başına geleni yazayım ben size işte bu gerçek ve şaşırtıcı...bayanın yumurtalıkları alnıyor rahim bırakılmış...aradan 2 yada 3 ay geçiyor..kadın şikayetleri olduğu için ultrasona giriyor ve şok..doktor hamilesin diyor...
oda benim yumurtlaıklarım alındı nasıl oldu bu mümkün değil deyince....
doktor şöyle cevaplıyor...yumurtalıklar kendi kendine tamamlayan onaran bir doku...yumurtalıklarınız alınmış evet öyle sanılmışş ama pirinç tanesi kadar bile kalsa o büyüyor ve yumurta oluşturuyor..ve sizdede öyle olmuşşş sağlıklıyumurtalıklardan üretilen yumurtayla gebesiniz..:)işte bu mucize arkadaşlar..düşünsenizee tam herşey bitti derken anne olmaktan ümidini kesmişken...YARADANIM OL DİYOR VE OLUYOR..itikatlı olmak lazım..aeo saygıyla inançla..

allahın gücü ve takdiri inanmak gerek sorgulamak değil bence,ayrıca destek olmak gerekirse evet birbirimize desteğiz ama bunun bu konuyla ilgisi yok,
(sanırım interfilite yaşayan kadınlar bir süre sonra birbirlerine heralde destek amaclı böyle hikayeler yazıyordur)bunuda size hiç yakıştıramadım hemde hiç....

tşk ederim canım bende okuyacağım..inşallah hayırlısıyla tez günde olur...

İnsanlar birbirlerini desteklemek için bu tarz psikolojik hikayeler söyleyebilir bu olağan bir şey.
insanlar tabiki birbirine destek olmalı.benim yaptığım kendi fikrimi beyan etmektir.
Evet inanılası bir şey değil.doktora gidiceksiniz o okadar testten geçiricek anlasılmayacak,ertesi gün bayılcaksınız anlasılcak...zaten bir cok arkadasta uydurma demiş dikkat ettiyseniz.
Neyse zararsız bir hikaye.uzamasına da gerek yok.yanlıs bir şey sölediysem de kusra bakmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…