Kekler - Pastalar Gerçek Browni ( Resimli

Evet Nehir tadı hoştu ama dediğim gibi hamuru baya sert yapmışım.Aparmandaki cocuklar ve kızım beğendi. tavsiyelerine uyacağım. Bu arada kaç derecede ve kaç dakika pişiriyorsun

Ellerine sağlık canım..
İşte bomba soru..Fırınımızın termostatı bozuk ne yazıkki..Sadece ışık yerine çeviriyorum vee 15 dk. pişiyor..Korkunç bişey..150-200 dereceye getirsem alev alır her yer...Babam tamir edecek ama ne zaman acep..Çook uzun zamandır böyle maalesef..
Geçen kek yaptım ablama gittim yanmasın diye.Ağır pişince daha bir başka oluyor çünkü..
O yüzden bilmiyorum kaç derece olduğunu ((

hmm evet şekerli su var dimi???
tamam tatlım ozaman sen yap bakalım nasıl olacakda ona göre bende yaparım:jeyyar: olmazsa yapmayayım sen yap önce:)))))
ama ilk fırsatta yapacağım bu akşam anneme susamlı halka yaptırdım yine. ben yoğurmayı sevmiomda ona yoğurtuyom:)))
her yiyişimde sana dua ediyom.
damak tadıma çok uydu ayol:lepi: (yemekteyizden öğrendim bu lafı:roflol:)

nehircim harika görünüyor cokacimcoook
ya ben önce kurabiye zannettim eee diyorum brownie nerede meğer o kurabiye sandıklarım brownie miş:roflol:

Ellerine sağlık....................................:icecream:

canim muthis gorunuyor ellerine saglik

Ayy teşeşşür ederim efem

nehircim harika görünüyor cokacimcoook
ya ben önce kurabiye zannettim eee diyorum brownie nerede meğer o kurabiye sandıklarım brownie miş:roflol:

kaydirigubbakcemile3 ben bir dahaki sefer yaptığımda küçük kalıplara yapacağım bakalım nasıl olacak. a.s.

tarif defterini yerim ben senin süslü püslü satafatli:jeyyar:
ellerine saglik canim nefis görünüyoa.s.

Teşekkür ederiiiim
Böyle defter olursa daha hevesli olurum dedim oldum galiba:roflol:

Ellerine sağlık....................................:icecream:

Teşekkür ederim canım...:1hug:

ağzım sulandı yaa ellerine sağlık

Diğmi diğmi...Yerkende öyle oluyorhihoyyyt

bu brownimi cikolatali islak kurabiyeye benziyor
,,guzel gorunuyor ellerine saglikk

Benziyor ama değilkaydirigubbakcemile3
İçinde saf kako olduğu için, kaynar şekerli suya atıldığı için vede üzerine eritilmiş bitter çikolata sürüldüğü için tam bir browni oluyor.
Ama dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta var: Kesinlikle hamur olabildiğince yumuşak olmalı..

tmm canim simdi anlasildi ben genelde resimlerine bakiyorumm tariflerinDDDDDDDinsallah deneyecegim bi gunn

öncelikle bu güzel tarifiniz için teşekkür ederim. yapmak isteyen arkadaşlar tarifin içinde 1 paket kabartma tozu da olacak. Bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…