Gerçek doğum kasılması mı çok gerginim

ikraaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2022
44
8
1
28
Merhaba arkadaşlar. 35+4 teyim. Dün gece 21.30 da başlayıp 00.00 a kadar devam eden bir kasılmam oldu. 5 dakika da bir tekrar etti düzenli şekilde bu şekilde olduğunda doktor hastaneye gitmemi söylemişti ancak erken doğum belirtim o kasılmanin sabahında doktora girmiştim sıkıntı yoktu. O karizmalardan sonra bebek hareketlerini hissettim ancak bugün hissetmiyorum. Bunlar gerçek doğum kasılması olabilir mi bebek hareketi de yok acaba bir problem var mıdır bilmiyorum. Hiç ağrım kanamam olmadı.

İyi aksmlar gecmis olsun cnm Suyun gelmediyse dogum baslamamistir bence ama son haftalarina girmissin normal yine de devam ederse bi hastaneye gitmen en dogrusu

Dogum baslamis olabilir. Kasilmalar kesildi mi?

İyi aksmlar gecmis olsun cnm Suyun gelmediyse dogum baslamamistir bence ama son haftalarina girmissin normal yine de devam ederse bi hastaneye gitmen en dogrusu
Hayir su gelmeden de dogum baslar hatta en guzeli oyle baslamasi

Hayir su gelmeden de dogum baslar hatta en guzeli oyle baslamasi
Evt haklisin bnm de suyum gelmeden acilmam olmustu ama doktor bana su gun gel normal dogum yapicaksin dedi inanmadim bende ne bi sanci ne bisey dolmusta ayakta gittim doguma gercekten ogun dogum yaptim doktorlar tahmin ediyo nezamn dogum yapicani aslinda ama sen yinede doktora gorun istersen saat kac olursa olsun

Erken doğum belirtisi yok demişlerdi ama Öyl e olunca endişelendim
Evet su veya kanama olmadan da olabiliyormuş sancısız ondan endişelendim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…