- Konu Sahibi pambukmelek8788
Kızlar bugüne kadar mahalle arkdası çocukluk arkdası lise arkadasları kankalarımız oldu çoğumuzun halada olanı vardır negüzel :) ama artık bakıyorum ki gerçek dostluk arkadaslık yok... yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen insanlar kocayı buluyunca değişir gider nebiliyim çocukluk arkdaslarınız farklı çevre edinir gider... Neden ßilmiyorum ama ßen kimseyi unutamam yani çocukluk arkdasım benm için hala eskisi gibidr aslında oda böyle düşünse böyle olur ,yada başka arkdaslarım.. şimdikilerle zaman geçiyoruz eğleniyoruz tamam telefonlarda konusuyoruz saatlerce belki ama içten glmiyor nedense :) bazısıda içten olsada sadece telefonda kalıyor gelip gidilmiyor..
evet evlenince çocuğun eşin arkdasın oluyor ama dostluk çok başka:) her dakika çekinmeden arayp herşei anlatabilceğin evinee gidince akşama kadar otrup dertleşebilcein dolabını açıp ona sormadan bişiler yiyebilceğin:) gezip tozabilceğin mutsuzken bile onun mutluluğuna eşilk edebilceğinn:) ah ahhh hasret kalıyor insan... bu durumda olanlar varmı:) neden bilmiyorum ama yazmak paylaşmak istedim bazen budaki bayanlar bile daha candan daha yakın olabiliyorlar insana

evet evlenince çocuğun eşin arkdasın oluyor ama dostluk çok başka:) her dakika çekinmeden arayp herşei anlatabilceğin evinee gidince akşama kadar otrup dertleşebilcein dolabını açıp ona sormadan bişiler yiyebilceğin:) gezip tozabilceğin mutsuzken bile onun mutluluğuna eşilk edebilceğinn:) ah ahhh hasret kalıyor insan... bu durumda olanlar varmı:) neden bilmiyorum ama yazmak paylaşmak istedim bazen budaki bayanlar bile daha candan daha yakın olabiliyorlar insana