• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerçek dost yOkmu ?

dostluk cok guzel bır kavram.... benım ılkokulda baslayan bı dostlugum var....aynı sınıfta aynı sırada aynı mahallede ve buyuyunce aynı ıste devam ettı dostlugumuz...25 yasına geldıgımızde arkadasım evlenıp almanyaya gıttı...sonra ben evlenıp ankaraya yerlestım...suan tek ortak noktamız aılelerımızın ıstanbulda olması orada rast gelırsek yuzyuze gorusuyoruz... ama hala dostlugumuz devam edıyor... o benım aılemden bırı gıbı yuzunu pek goremesemde ınternetten olsun telefondan olsun hala her derdımı onunla paylasırım.... tabı oda benı arar sorunlarını ozlemlerını herseyını benımle paylasır...ondan sonrada ve ondan oncede cok arkadasım olduu... ama dostum bı tane....
bence hala gercek dostluklar var hayatta... ama yakalayabılmek o kadar zorkı...ben sanslıyım sanırım...

ESKİ TAS ESKİ HAMAM

Bir gun karsilasirsak, sorma sakin bana beni
Ben yine ayni ben'im, her sey bildigin gibi
Gecmis olsa da yillar, gectigim hep ayni yollar
Degisen tek sey su ki, sarmiyor artik beni, sevdi sandigim kollar.

Acik kaldi kapilar, kapanmadi yaralar
Sevgi cicekleri soldu, simdi bombos seralar
Yesil topraga hasret, mavi deniz yelkensiz, mavi gok bulutsuz
Benim benle savaşım, o da şimdi umutsuz.

Isyankar gonlumde bastirilmis duygular
Hep boluk porcuk simdi, yarim kaldi uykular
Yasamdan bekledigim hicbir sey degil tamam,
Eski tas, eski hamam, bi turlu yikanamam.

Kaynak: Hayale Daldigim Demler/Yaprak Yayinlari, Subat 1997
Alinti:Tuba Suphiye Balkanli
Tuba Suphiye Balkanl - Eski Tas Eski Hamam

bu konuda cok dertliyim.universitedeki arkadaslarii o kadar cok ozluyorumki.ne kadar birbirimizi sevsekte artik ha deyince bulusulmuyor.bide insanlardan kazik yedim.hala inanamiyorum.koskoca kadinlar sacma sapan cocukca davraniyor.cok gicik bir durum.ve anladim ki can ciger artik nerdeyse cok az..cogu kisi kendinin ne kadar becerikli oldugunu,ne kadar iyi bir anne oldugunu,cocuguna nasil daha iyi egitim verirmis onun derdinde oldugunu,cok sosyal oldugunu gosterme vurgulama cabasinda...cok az insana guveniyorum artik..hemde cok azzzzz....ilk girdigim ortamda da hemen haha hihi gulup kaynasmam.once bi olcer tartarim buda beni suratsiz ilan ediyro ilk basta..ben seni ilk gordugumde cok gicik olmustum hic sevmemeistim diyen cok oluyor.ama inanin umrumda degil..bana cok yakin beni dusunuyormus gibi davranan sonradan satan insanlar gibi olacagima basta sevmesinler taniyinca sevsinler..inanin suan en iyi arkadasim esim..kimseye guvenemiyorum artik :(..herseyiyle cok yakin diye tabir ettigim cok eski arkadasimda maddi durumlarimizi kiyasliyor surekli..surekli biseyler ogrenme cabasinda..maasimizi,bir birikim yapip yapmadigimizi vs vs..benim hayatta soramayacagim seyler.hoslanmiyorum.o yuzden artik onada anlatamiyorum cogu seyi..

aynenn birde bu maddi kıyaslama girdi bu aralar işin içinne:) benim eşim bunu aldı bunu yaptı sizinki nedir ne yaptınız vs :) ya sanane kardeşim bunu yapmak yerine yardımcı olcaım birşey varmı canım maddi manevi diye destek ol durumun okadar iyiyse

dostluk cok guzel bır kavram.... benım ılkokulda baslayan bı dostlugum var....aynı sınıfta aynı sırada aynı mahallede ve buyuyunce aynı ıste devam ettı dostlugumuz...25 yasına geldıgımızde arkadasım evlenıp almanyaya gıttı...sonra ben evlenıp ankaraya yerlestım...suan tek ortak noktamız aılelerımızın ıstanbulda olması orada rast gelırsek yuzyuze gorusuyoruz... ama hala dostlugumuz devam edıyor... o benım aılemden bırı gıbı yuzunu pek goremesemde ınternetten olsun telefondan olsun hala her derdımı onunla paylasırım.... tabı oda benı arar sorunlarını ozlemlerını herseyını benımle paylasır...ondan sonrada ve ondan oncede cok arkadasım olduu... ama dostum bı tane....
bence hala gercek dostluklar var hayatta... ama yakalayabılmek o kadar zorkı...ben sanslıyım sanırım...

evet bemmde 23 yıllık arkdasım var 2 yasından beri biliriz birbrmizi ama farklı şehir olduğu için sadece telefon ve net:) 2 3 senede birde yüzyüze ama yetmiyor ki çıkıp çıkıp çat kapı gitmeden yüzyüze oturmadan sarılmadan :) yinede iyikii var diyorum :16: Allahm daim etsin dostlunuzu

ESKİ TAS ESKİ HAMAM

Bir gun karsilasirsak, sorma sakin bana beni
Ben yine ayni ben'im, her sey bildigin gibi

Acik kaldi kapilar, kapanmadi yaralar
Sevgi cicekleri soldu, simdi bombos seralar
Yesil topraga hasret, mavi deniz yelkensiz, mavi gok bulutsuz
Benim benle savaşım, o da şimdi umutsuz.

Isyankar gonlumde bastirilmis duygular
Hep boluk porcuk simdi, yarim kaldi uykular
Yasamdan bekledigim hicbir sey degil tamam,
Eski tas, eski hamam, bi turlu yikanamam.

Kaynak: Hayale Daldigim Demler/Yaprak Yayinlari, Subat 1997
Alinti:Tuba Suphiye Balkanli
Tuba Suphiye Balkanl - Eski Tas Eski Hamam

ellerine sağlık:) çok güzeeel

yok maleseff resmen soğuttular dostluktan da arkadaşlıktan da . ailen bile yanında olmuyorsa degil eş sevgili arkadaş yahu...

Back
X