• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercek dostlara ihtiyacım var :)

Milkshake007

Bi vurucan agzına
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
805
13
98
Merhabalar kızlar . İsmim Nazlı . Siteye uye olalı bıraz zaman oluyo topikleri okudukca ne kadar ıyı ınsanlar oldugunuzu anladım . Birbiri için dua eden mutlulugunu uzutulerını dertlerını paylaşan ınsanlarla dolu burası . Gorustugum konustugum derdımı paylaşabıldıgım hıc bı arkadasım yok cunku safmıyım neyım bılmem hep darbe yedım . Ben ıstıyorumkı dostlarım olsun dertlerını dınleyebılecegım dertlerımı anlatabılecegım bana darbe atmıcak bırılerı :) Sıcak kanlı konusmasını sohbet etmesını gulmeyı seven bırıyım . Sizlerle tanısmak dost olmak ıstıyorum :)

iyiyiz canım nerelerdesin anlat bakalım kendinden biraz bi konu açtın kayboldun :)

Tatlım sana mesaj atıcam atamıyorum daha yenı uye oldugum ıcın 50 mesaj yazmam lazımmıs konuya henuz 50 olamamısım yazamadım kusura bakma :) Yahu bızım nısan ıcın almanyadan dayımlar geldı bugun sabah gıttıler cocuklarla vakıt gecıreyım dıye anneannemde kaldım ordada net yok o yuzden yazamadım :) Kusura bakma artık :)

Milkshake]Tatlım sana mesaj atıcam atamıyorum daha yenı uye oldugum ıcın 50 mesaj yazmam lazımmıs konuya henuz 50 olamamısım yazamadım kusura bakma :) Yahu bızım nısan ıcın almanyadan dayımlar geldı bugun sabah gıttıler cocuklarla vakıt gecıreyım dıye anneannemde kaldım ordada net yok o yuzden yazamadım :) Kusura bakma artık

önemli degil canım benim face adresin yada mailin fala varmı varsa ekleyeyim seni ordan daha rahat konuşuruz istersen:)

[/QUOTEteşekkürler iyiiym canım ne yaptın misafirler gitti mi[/QUOTE]

Evet tatlım yorucu bı 3 haftanın ardından bugun sabah gıttıler :)

Seni tebrik etmek istiyorum ve ayrıca alkışlamak istiyorum :46: çok doğru ve yerinde bi konu açmışışsın sana katılıyorum:40: Evet dost bulmak zor çünkü insanlar kendi menfaatini düşünüyor böyle manevi duygulara önem veren sayısı çok az..benden dostluktan yanayım :1:

canım seni eklemk istedim ama olmuyor sen ekler misin beni
adıma klasik otmail.com

ekle

Canım tam anlamıyla msn adresın anlasılmıyor ıstersen ozel mesaj olarak yaz .

Seni tebrik etmek istiyorum ve ayrıca alkışlamak istiyorum :46: çok doğru ve yerinde bi konu açmışışsın sana katılıyorum:40: Evet dost bulmak zor çünkü insanlar kendi menfaatini düşünüyor böyle manevi duygulara önem veren sayısı çok az..benden dostluktan yanayım :1:

Benımle aynı fıkırde olmana cok sevındım canım :) Benı anlayan ınsanlar olması ne kadar guzel . İnsanlar artık fazlasıyla bencıl olmus hep bana hep bana ıstıyor durum boyle oluncada etrafta dost bulmak neredeyse ımkansızlasıyor :/

Back
X