• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercek dostlara ihtiyacım var :)

Canım tam anlamıyla msn adresın anlasılmıyor ıstersen ozel mesaj olarak yaz .

Benımle aynı fıkırde olmana cok sevındım canım :) Benı anlayan ınsanlar olması ne kadar guzel . İnsanlar artık fazlasıyla bencıl olmus hep bana hep bana ıstıyor durum boyle oluncada etrafta dost bulmak neredeyse ımkansızlasıyor :/

canım sana mail attım istersen maile bak gereksize düşmütür

BENDE aranıza katılabilirmiyim nazlı bende naz :42: nasılsın neler yaparsın?bu arada yeni sözlenmişsin galiba hayırlı uğurlu olsun sonunu Allah hayır etsin :nazar:

hoşgeldin nazlıcım.bende yeni üye sayılırım.burası inanılmaz bi yer hakikaten her sevincini derdini paylaşabiliyosun.benimde genel olarak çok arkadaşım yoktur.çalışıyorum ve bu site yüzünden işlerimi pek yapamıyorum :) sürekli bu sitedeyim ve acayip ruhum dinleniyor burda.

evet bende bu dostluk konularında çok hasassıım arkadaşımın hem mutlu hem mutsuz anında gerçekten yanında olmayı isterim elimden geleni yaparım ama dediğin gibi insanlarda hep ben duygusu gelişmiş:50:

hoşgeldin nehirela :42: evet sana katılıyorum insanın ruhunu dinlendiriyor ve bu arada bende buralarda yeni sayılırım:1:

hoşgeldin hayatım aramıza :16: tabi ki de dostluk çok önemli hem de çok biz burda birbirimizi görmeden dost olup birbirimize güveniyoruz ne kadar güzzel birşey :)

canım sana mail attım istersen maile bak gereksize düşmütür

Tamam canım bakıcam eklıcem senı sımdı .

BENDE aranıza katılabilirmiyim nazlı bende naz :42: nasılsın neler yaparsın?bu arada yeni sözlenmişsin galiba hayırlı uğurlu olsun sonunu Allah hayır etsin :nazar:

Naz mı :) bu cok guzelmıs % 50 adaş sayılırız :)) Yenı nışanlandım canım evet cok tesekkur ederım eger bekarsan darısı basına :)
Antalyanın sıcaklarıyla bogusuyorum canım napım gunum genelde sıcaktan evde gecıyo aksam nışanlım ısten cıkınca kendımı dısarı atabılıyorum ancak :))

hoşgeldin nazlıcım.bende yeni üye sayılırım.burası inanılmaz bi yer hakikaten her sevincini derdini paylaşabiliyosun.benimde genel olarak çok arkadaşım yoktur.çalışıyorum ve bu site yüzünden işlerimi pek yapamıyorum :) sürekli bu sitedeyim ve acayip ruhum dinleniyor burda.

Merhaba nehirela hosbuldum :) gercekten mukemmel bı yer 3 gun gıremedım mısafırlerımden dolayı aklım hep burdaydı ama bagımlılık yapıyo resmen :)

evet bende bu dostluk konularında çok hasassıım arkadaşımın hem mutlu hem mutsuz anında gerçekten yanında olmayı isterim elimden geleni yaparım ama dediğin gibi insanlarda hep ben duygusu gelişmiş:50:

Ben dostum dedıgım ınsanın her anında yanında oluyorum onlar ıse bnm sadece ıyı gunlerımde . Kotu gunlerımde aradıgımda kımseyı bulamam bu durumda bende kullanılmısım hıssı uyandırıyor .

hoşgeldin hayatım aramıza :16: tabi ki de dostluk çok önemli hem de çok biz burda birbirimizi görmeden dost olup birbirimize güveniyoruz ne kadar güzzel birşey :)

hosbulduk tatlısıııım :) Gercekten harıkasınız ınsanın gormeden bıle ıcı ısınıyor :) Iyıkı varsınız kızlar :)

o zmn ben size iftarda ne var diye sorsam ayıp olmaz demi ben daha yapamdım da :) hee bu arada 23 yaşındayım nişanlıyım :) ondan dolyı evdeyimde yemek daha yapamdım :)

adımda serap istanbulda yaşıyorum :)

Tekrar merhaba serapcım bende Nazlı 19 yasındayım Antalyada yasıyorum ve nısanlıyım :) Aılemle beraber kalıyorum ama mutfagı sevdıgım ıcın genelde yemeklerı ben yaparım :) Aksama ıftar ıcın kürdan kebabı yapıcam henuz yapmadım tarhana corbası pılav ve salata tatlı olarakda olmazsa olmaz gullac :) hazırlıklar ıcın daha erken dıye pc basından kalkmıyorum . belkı senın ıcın fıkır olur :)

mrb serap hoşgeldin diyeyim ilk önce :42: bende naz..iftar deyince trink trink gözümde yemekler oluştu acıkmışmıyım ne:56:nişanlıymışsın ne güzel allah çok mutlu etsin :nazar:

Back
X