• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercek dostlara ihtiyacım var :)

nazlıcım ya kusura bakma msnde bi problem oldu giremedi bi türlü çünkü msni kullanmadığımdan yeni kullanacam ya :1: daha sonra istersen konuşalım ordan...ankarayı biliyomusun ben çankayada oturuyorum:52:

Tatlım msn cok gıcık ettı benı bılgısayara yumruk atıcam sımdı buraya gıremem bıdaha dıye korkuyorum :) Tam degıl ama kulaktan dolma bılıyorum bende etımeskuta gelmıstım :1:

Tatlım msn cok gıcık ettı benı bılgısayara yumruk atıcam sımdı buraya gıremem bıdaha dıye korkuyorum :) Tam degıl ama kulaktan dolma bılıyorum bende etımeskuta gelmıstım :1:

etimesgut bize çoook uzak:37: nişanlın askerliğini filan ordamı yaptı o yüzden mi gelmiştin :4:

Yok yavrum ablam evlendıgı zaman evını sermeye gelmıstım :)

napalım hayırlısı olsun :D

demek ablan burada yaşıyo ne güzel geldiğin zaman beklerim :42: bu arada bi tek biz varız ne güzelde muhhabbbet ediyoruz ammma karnımda ziillle davlllar herbişeyler çalıyo biliyomusun :27:

demek ablan burada yaşıyo ne güzel geldiğin zaman beklerim :42: bu arada bi tek biz varız ne güzelde muhhabbbet ediyoruz ammma karnımda ziillle davlllar herbişeyler çalıyo biliyomusun :27:

ınsallah kuzucum :) Aynen bı ıkımız kaldık sohbet ıyı :) ben acıkmadımda cok susadım sadece :/

ınsallah kuzucum :) Aynen bı ıkımız kaldık sohbet ıyı :) ben acıkmadımda cok susadım sadece :/

bugün dışarı çıkmadım o yüzden susamadımda ama dediğim gibi acıktım veşu ara ara öksürüğümde gıcık ettti beni :42: şu an güzel güzel datlılar geçior gözümün önünden nazlı :56:

Bızımde kısmetse seneye ınsallah :)

hayırdır sen neden seneye ıstıyorsun bı sorunmu var ?

yok canım cok sükür bi sorun yok ama hiçbi hazırlığım yok şuan :5: anca biter, çeyizdir eşyadır bohçası falan:)cooook detaylı seylermıs meger..hiç bu kadar detaylı oldugunu bilmiyodum :1:

Günaydın kızlar :) biraz greç oldu ama dün iftardan sonra amcamlara uğradık giremedim k.bakmayın :) nasılsınız bu sabah ? :)

meraaaabaaalar kızlar :42: aaaa sanırım kimselerde yokmuş :44: nazlı dün yemek yapmaya çıktım dedin çıkış o çıkış halen mi yemek yapıyosun :1: hiç uyuyamadım ya sahurdan sonra mide ağrısı sonra geçti iyi bi uyurum derken saat 10a yakın bi matkap sesi :41: sinir oldum ya ama neyseki şu an iyiyim uykusuzluk diye bişey yaşamıyorum ve açlığımda yok şu an ama akşama doğru yine sızlanırım :27:

Back
X