• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercek dostlara ihtiyacım var :)

yok canım cok sükür bi sorun yok ama hiçbi hazırlığım yok şuan :5: anca biter, çeyizdir eşyadır bohçası falan:)cooook detaylı seylermıs meger..hiç bu kadar detaylı oldugunu bilmiyodum :1:

Haklısın tatlım bende bu kadar detaylı oldugunu dusunmemıstım hıc bı ev degılmı ya falan dıyodum ama oyle degılmıs :)

Günaydın kızlar :) biraz greç oldu ama dün iftardan sonra amcamlara uğradık giremedim k.bakmayın :) nasılsınız bu sabah ? :)

onemlı degıl tatlım bız ıyıyız sen nasılsın :)

meraaaabaaalar kızlar :42: aaaa sanırım kimselerde yokmuş :44: nazlı dün yemek yapmaya çıktım dedin çıkış o çıkış halen mi yemek yapıyosun :1: hiç uyuyamadım ya sahurdan sonra mide ağrısı sonra geçti iyi bi uyurum derken saat 10a yakın bi matkap sesi :41: sinir oldum ya ama neyseki şu an iyiyim uykusuzluk diye bişey yaşamıyorum ve açlığımda yok şu an ama akşama doğru yine sızlanırım :27:

Tatlım benım dun ıftardan sonra nısanlım geldı dısarı cıktık bıdahada gıremedım malum :) Kıyamam sana ya olmadı aksam ustune dogru uyursun dınlenırsın bıraz :)

ee neler yaptın :45: ne güzel deniz olan bi yerdesin iftarda sonra geziti ne güzel olur güneş sıkıntısıda yok hafif eserde :24: denizi hattta su olan her mekanı çok seviyorum bizi maaalesef deniz yok ama göl var :34:

ee neler yaptın :45: ne güzel deniz olan bi yerdesin iftarda sonra geziti ne güzel olur güneş sıkıntısıda yok hafif eserde :24: denizi hattta su olan her mekanı çok seviyorum bizi maaalesef deniz yok ama göl var :34:

Biz ramazan şenliklerine gittik dun aksam pek bısey yok ama yınede guzeldı :) Sizin ordada varmı ramazan eglenceleri

Biz ramazan şenliklerine gittik dun aksam pek bısey yok ama yınede guzeldı :) Sizin ordada varmı ramazan eglenceleri

Ne güüzel bayılıarım ramazan eğlencelerine taih dersini sevmezdim ama geçmişe ait şeyleri görmek hoşuma gider :52: yok ya ben pek görmedi burada zaten ramazan eğlencelerinden önce millet eylem peşinde halen devam ediyo buralarda :50:

Merhaba bende yeniyim bende sen gibi hep darbe aldim site gercekten cok guzel bazi konulari okurken agliyorum uzuluyorum herkes birbirine nasilda destek veriyo gormedi dokunmadigi halde oysa dost bilip omzunda agladigin kisiler gun geliyo sirt ceviriyo cok aci

Ne güüzel bayılıarım ramazan eğlencelerine taih dersini sevmezdim ama geçmişe ait şeyleri görmek hoşuma gider :52: yok ya ben pek görmedi burada zaten ramazan eğlencelerinden önce millet eylem peşinde halen devam ediyo buralarda :50:

Burda eylem falan kalmadı pek mıllet gezı parkını bıraktı ramazanın derdıne dustu :1:

inşallah öyle olur canım yeni ayrıldım da onun acısı var maalesef

Kıyamam canım bnm neden ayrıldınız ?

Merhaba bende yeniyim bende sen gibi hep darbe aldim site gercekten cok guzel bazi konulari okurken agliyorum uzuluyorum herkes birbirine nasilda destek veriyo gormedi dokunmadigi halde oysa dost bilip omzunda agladigin kisiler gun geliyo sirt ceviriyo cok aci

menfaat cıkar dusunmeden kurulan dostluklar var bu sıtede gercektende :16:

tutturamıyoruz bi türlü nazlıcım nerelerdesin neler yapıyosun?ne var bugün menünde bakalım ilk önce datluda başla amma :1: :56:

Günaydın canlarım :) hafta sonu tatile gittim 2günlüğüne nişanlım ailesi ve ailemle birlikte ondan hiç giremedim naptınız bensiz :) yeni arkadaşalr da katılmış hoşgeldiniz kızlar :) :16:

Back
X