• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçek dostluklar kalmadı mı bana mı uğramıyor ?

Queen Bee

✿ Evli, Mutlu, Kedili, Öğretmen ✿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
3.265
3.578
168
Merhaba arkadaşlar bir derdimi anlatmak istiyorum.. Hayatım boyunca çok güzel dostluklar, arkadaşlıklar kurdum fakat üniversiteye gidince hepsiyle koptuk, en yakın arkadaşım dediğimle konuşmaz olduk.. Üniversite hayatımda bazı arkadaşlar edindim ama hepsi beni sırtımdan bıçakladı desem yeridir.. Üniversite ortamında arkadaşlık kurulmuyormuş sonunda anladım :KK42: Şimdi öyle bir hale geldim ki arkadaşlıklara küstüm. Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum, sorunlarımı dertlerimi anlatacağım, onun sorunlarına derman olacağım dostluklar istiyorum. Nasılsın demeyecek, nasıl olduğumu zaten bilecek bir dostum olsa ahh ah.. ama nasıl küsmüşsem arkadaşlıklara bir okadar da kaçıyorum.. Ne yapacağım hiç bilmiyorum :KK14:

istisnalar dışında çoğu kendi çıkarı için iyi gibi görünüyor bende artık anladım bunu sonunda. onların istediğini yapmayınca da sırtını dönüp giderler

aynen bende öyleyim evlendim artık esimle arkadaş da oldum abi ablada olduk o benim herseyim sadece ona adadm kendimi.simdiki arkadaşlık lar boş herkes nerden vursam diye düşünüyor kimseye güven olmuyor en iyisini yapıyorsun hayatını sekillendir sevgilin yoksa edin
Aynı durumdayız.. Benimde birlikte olduğum adam herşeyim.. Ama insan bir kız arkadaşın yokluğunu hissediyor. En azından ben hissediyorum, bazen hayatıındaki erkeği de çekiştirecek birine ihtiyacın oluyor :-)

Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum, sorunlarımı dertlerimi anlatacağım, onun sorunlarına derman olacağım dostluklar istiyorum. Nasılsın demeyecek, nasıl olduğumu zaten bilecek bir dostum olsa ahh ah..

siz de birilerine bu sekilde dost olarak işe baslayabilirsiniz mesela,
belki de sadece bekledigniz icin yalnız kalmıssınızdır...?

istisnalar dışında çoğu kendi çıkarı için iyi gibi görünüyor bende artık anladım bunu sonunda. onların istediğini yapmayınca da sırtını dönüp giderler
Şöyle özetliyim notlarım düştü "güya"arkadaşlarım yok oldu, bu nasıl iş :KK64: Sonrasında güvendiğim arkadaşımda birlikte olduğum erkeğe göz dikti :cry:

Doğru insanları sokarsanız hayatınıza ve siz de doğru olursanız dostluk çok da güzel kuruluyor..
Ve uzun süreli oluyor..

doğru söylüyorsun ama bu devirde kimseye güven olmuyor. .TE="Queen Bee, post: 37312279, member: 631184"]Aynı durumdayız.. Benimde birlikte olduğum adam herşeyim.. Ama insan bir kız arkadaşın yokluğunu hissediyor. En azından ben hissediyorum, bazen hayatıındaki erkeği de çekiştirecek birine ihtiyacın oluyor :-)[/QUOTE]

[QE="Queen Bee, post: 37312303, member: 631184"]Şöyle özetliyim notlarım düştü "güya"arkadaşlarım yok oldu, bu nasıl iş :KK64: Sonrasında güvendiğim arkadaşımda birlikte olduğum erkeğe göz dikti :cry:[/QUOTE]
bu benim başıma da geldi o yüzden eşimle kimseyi tanstrmyorum

siz de birilerine bu sekilde dost olarak işe baslayabilirsiniz mesela,
belki de sadece bekledigniz icin yalnız kalmıssınızdır...?
Belki de.. Ama güvensizliğimi aşıpta bir adım atamıyorum artık arkadaşlık kurmak için, nasıl bu hale geldim bilmiyorum :cry:

[QE="Queen Bee, post: 37312303, member: 631184"]Şöyle özetliyim notlarım düştü "güya"arkadaşlarım yok oldu, bu nasıl iş :KK64: Sonrasında güvendiğim arkadaşımda birlikte olduğum erkeğe göz dikti :cry:
bu benim başıma da geldi o yüzden eşimle kimseyi tanstrmyorum[/QUOTE]

Bence tanıştırmaktan vazgeçmemelisin. Ben geçmedim en azından çünkü arkadaşım karaktersiz çıksa da birlikte olduğum kişiye güvenim tam. Hem varsa içlerinde pislik çıksın işte ortaya fena mı ?

Belki de.. Ama güvensizliğimi aşıpta bir adım atamıyorum artık arkadaşlık kurmak için, nasıl bu hale geldim bilmiyorum :cry:

temkinli olmak ile iletisim kurma korkusunu birbirine karıstırıyorsunuz...

her gun trafik kazası oluyor,
ancak bir o kadar direksiyonun basına gecen veya kaldırımları yaya gecidini kullanan insanlar var,
sizin mantıgınızla bakacak olsaydık kimsenin evden dısarı cıkmaması gerekirdi.

Bende ayni durumdayim o yüzden hic arkadasim yok iyiyim böyle kimseye guvenemiyor insan artik

temkinli olmak ile iletisim kurma korkusunu birbirine karıstırıyorsunuz...

her gun trafik kazası oluyor,
ancak bir o kadar direksiyonun basına gecen veya kaldırımları yaya gecidini kullanan insanlar var,
sizin mantıgınızla bakacak olsaydık kimsenin evden dısarı cıkmaması gerekirdi.

İletişim korkum olsaydı o yanlış kişilerlede arkadaş olamazdım diye düşünüyorum. Selamım muhabbetim var insanlarla. Ben dostluk kuramaz hale geldim ne yazıkki. Güvensizlik desek daha doğru olacak sanırım..

Merhaba arkadaşlar bir derdimi anlatmak istiyorum.. Hayatım boyunca çok güzel dostluklar, arkadaşlıklar kurdum fakat üniversiteye gidince hepsiyle koptuk, en yakın arkadaşım dediğimle konuşmaz olduk.. Üniversite hayatımda bazı arkadaşlar edindim ama hepsi beni sırtımdan bıçakladı desem yeridir.. Üniversite ortamında arkadaşlık kurulmuyormuş sonunda anladım :KK42: Şimdi öyle bir hale geldim ki arkadaşlıklara küstüm. Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum, sorunlarımı dertlerimi anlatacağım, onun sorunlarına derman olacağım dostluklar istiyorum. Nasılsın demeyecek, nasıl olduğumu zaten bilecek bir dostum olsa ahh ah.. ama nasıl küsmüşsem arkadaşlıklara bir okadar da kaçıyorum.. Ne yapacağım hiç bilmiyorum :KK14:
Defalarca dostluklarla ilgili konu açmama rağmen, bu konuyu görmesem şimdi ben de açacaktım böyle bir konu.
O kadar soğudum ki bayan arkadaşlarımdan, iletişim kurmak bile içimden gelmiyor.
Bir yandan gezebileceğim, eğlenebileceğim bir dosta da ihtiyaç duyuyorum.
Çok kazık yedim, çok.

Bende ayni durumdayim o yüzden hic arkadasim yok iyiyim böyle kimseye guvenemiyor insan artik[/QU

İnsanlar bir garip olmuş, evli adamları ayartan kadınların olduğu bu dünyada dostluk kuracak insan bulamamakda normaldir herhalde

Defalarca dostluklarla ilgili konu açmama rağmen, bu konuyu görmesem şimdi ben de açacaktım böyle bir konu.
O kadar soğudum ki bayan arkadaşlarımdan, iletişim kurmak bile içimden gelmiyor.
Bir yandan gezebileceğim, eğlenebileceğim bir dosta da ihtiyaç duyuyorum.
Çok kazık yedim, çok.
Arkadaş kazığı yiyenler olarak toplanıp cemiyet mi kursak :-) Seni en iyi ben anlıyorum herhalde.. yaşın kaçtı ?

Valla cnm beni anlattin bugun bi dersten proje yapiyoruz arkadaslaimla topladik ikisi uzerine dusen gorevi yapmadan gelmis sonra zaten saat 1 de basladik 2 de gidicem dedi kalkti gitti saka gibiydi sok gecirdim daha olaylardan haberi yok aptal aptal sorular soruyo sevgilim askerde bi derdimi anlatacak insan yok ya valla biktim usandim yaa katil olucam birgu tobe tobee

ben de çok az buldum ama buldum mu bırakmadım kii daha devam etsin arkadaşlığımız
biraz fedakarlık gerekiyor ....

Back
X