- 14 Nisan 2013
- 1.698
- 1.923
- 408
Çok tatlısın ya gerçekten.ev kızıyım![]()

Maşallah, neşen buraya kadar yansıyor.
O kadar moralim bozuktu ki, sayende enerji geldi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tatlısın ya gerçekten.ev kızıyım![]()
Bazı insanlardan, hiç düşünmediğiniz cümleler çıkıyor.Offff zaten dertlendiydim bugün bu mevzudann doldolayı .yas 30 .
Lise yillarinda kurulan dostluklarim universiteye gidince ( üni. Boyunca bayramlar dişinda eve gelmezdim) maalesef sekteye ugradi
Allahtan üniversitede herseyimi en özeli ile paylasabildigim 2 dost edimdim.hala görüşürüz telden. Ankara da okudum .biri zaten ankaraliydi diğeri okul bitince ank. Kaldi ben memlekete döndüm ise basladim sik sik yyanlarına giderdim sonra evlendim eee tabi arada gidebildim simdi bebis var gidemiyorum .bugün konuştum haftasonu geleceklermis çok sevindim çünkü o kadar ihtiyacim varki o kadar ozledimki anlatamam gözümde tutuyorlar
Gelelim şimdiki dostluklarima bir örnekle aciklamak isterim iki olayda bugün yasandi aglayadim geldi
Bebeğim 6 aylik 5 aylik olana kadar çok zor zamanlar geçirdim çünkü devamlı ağlayan zorlayan yerinde duramayan bir bebek ve uykusuz bakimsiz zombie ben .psikoljim bozuktu .telde eski anakaradaki doslarimdan biriyle ve is yerimden bir yakin bir ark. İle bu mevzuda konuşuyorum
Ankaradakinin söylediği
**** xx arkadasim biliyormusun ne güzel dertlerin var keşke benimde olsa .silkelen kendine gel hepsi geçecek vb...teselli edecek ve beni kendime getiren sozler
Diğer ark. Söyledikleri
***** eeeee hayatta herşey 4 - 4 luk olmaz tabi esin iyi isin iyi sen iyi KV iyi vs... İyi ....ev var...araba var.....
Bu nedemek simdi
Benim burcum yayKova erkekleri tutkulu aşık olamazlar diye düşünüyorum.
Çocuksu oyunları seviyorlar.
Eğlenceliler, esprililer.
Ben çok eğleniyorum kovalarla, çocuk ruhlular ama ailelerine de düşkünler.
Anlaşabildiğim de söylenemez.
Senin burcun ne, bu da önemli.
Çok tatlısın ya gerçekten.
Maşallah, neşen buraya kadar yansıyor.
O kadar moralim bozuktu ki, sayende enerji geldi.
Tamam o zaman problem yok.Benim burcum yay
Maşallah, nazar değmesin.aslında o senin tatlılığınyüzünü güldürebildiysem ne mutlu bana
ben ne depresif zamanlardan geçtim bir bilsen, şişe şişe pasifloralar bitiriyodum, gerçi hiçbişeye yaramıyo o boş tesellişu günlerde biraz iyiyim. hiçbir nedeni de yok üstelik. allah acıdı halime, biraz enerji yolladı sanırım
![]()
Maşallah, nazar değmesin.
Pasiflora işe yaramıyor, ben de denedim bitkisel diye.
Bazen sebepsiz ben de mutlu oluyorum, özellikle annemin yanında.![]()
İnşallah, hep buralardayım ben zaten.Kizlar ben sizleri cok sevdim umarım tekrar karşılaşır sohpet ederiz hepinize iyi geceler inşallah çok güzel gunler ve cok güzel dostluklat yaşarız
Evet, yan yanayken çok tartışırız ama hayatın tadı gerçekten buymuş.sen sanırım dışarda okuyosun, o yüzden özlüyosundur anneciğini. ben 7/24 birlikte olunca bazen zor oluyo
şaka bi yana, allah onları başımızdan eksik etmesin.
Evet, yan yanayken çok tartışırız ama hayatın tadı gerçekten buymuş.
Kedi gibi yapışıyorum anneme ben.
Uyandığım da evde yoksa, hemen arıyorum neredesin gelsene diye.
Onun evde olması bile huzur veriyor.
Amin, gerçekten Allah başımızdan eksik etmesin onları.
Annem çok eğlenceli kadındır, arkadaş gibi.
Gelince o da okur, eğlenir biraz.kedicik seni
ne güzelbenimki de çok tatlıdır ama çok da otoriterdir, korkarım kendisinden
bu arada Quen bee arkadaşın konusunu işgal mi ettik acaba, özür diliyorum öyleyse
sıkılınca benim bir topiğim vardı, oraya yazabilirsin. gerçi kendim de unuttum bakmıyorum ne durumdaDD dur link vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yalniz-kalpler-toplanin-bakalim.741662/
Gelince o da okur, eğlenir biraz.
İyi oldu bu sohbet ya, çok memnun oldum.![]()
Ben de beklerim her zaman.bilmukabele
her zaman beklerim![]()
sanki ben yazmışımMerhaba arkadaşlar bir derdimi anlatmak istiyorum.. Hayatım boyunca çok güzel dostluklar, arkadaşlıklar kurdum fakat üniversiteye gidince hepsiyle koptuk, en yakın arkadaşım dediğimle konuşmaz olduk.. Üniversite hayatımda bazı arkadaşlar edindim ama hepsi beni sırtımdan bıçakladı desem yeridir.. Üniversite ortamında arkadaşlık kurulmuyormuş sonunda anladımŞimdi öyle bir hale geldim ki arkadaşlıklara küstüm. Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum, sorunlarımı dertlerimi anlatacağım, onun sorunlarına derman olacağım dostluklar istiyorum. Nasılsın demeyecek, nasıl olduğumu zaten bilecek bir dostum olsa ahh ah.. ama nasıl küsmüşsem arkadaşlıklara bir okadar da kaçıyorum.. Ne yapacağım hiç bilmiyorum
![]()
Yok kız ne işgali, güzel sohbetler kuruldu mutlu oldum ben :)kedicik seni
ne güzelbenimki de çok tatlıdır ama çok da otoriterdir, korkarım kendisinden
bu arada Quen bee arkadaşın konusunu işgal mi ettik acaba, özür diliyorum öyleyse
sıkılınca benim bir topiğim vardı, oraya yazabilirsin. gerçi kendim de unuttum bakmıyorum ne durumdaDD dur link vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yalniz-kalpler-toplanin-bakalim.741662/
Şanslılığını hatırlatıp moralini düzeltmek için söylemiş olabilir. Hemen kötü algılamamak mı gerekiyor acaba, bazen ağzımızdan çıkan sözleri tutamıyoruzki nereye çeksen oraya gidiyorOffff zaten dertlendiydim bugün bu mevzudann doldolayı .yas 30 .
Lise yillarinda kurulan dostluklarim universiteye gidince ( üni. Boyunca bayramlar dişinda eve gelmezdim) maalesef sekteye ugradi
Allahtan üniversitede herseyimi en özeli ile paylasabildigim 2 dost edimdim.hala görüşürüz telden. Ankara da okudum .biri zaten ankaraliydi diğeri okul bitince ank. Kaldi ben memlekete döndüm ise basladim sik sik yyanlarına giderdim sonra evlendim eee tabi arada gidebildim simdi bebis var gidemiyorum .bugün konuştum haftasonu geleceklermis çok sevindim çünkü o kadar ihtiyacim varki o kadar ozledimki anlatamam gözümde tutuyorlar
Gelelim şimdiki dostluklarima bir örnekle aciklamak isterim iki olayda bugün yasandi aglayadim geldi
Bebeğim 6 aylik 5 aylik olana kadar çok zor zamanlar geçirdim çünkü devamlı ağlayan zorlayan yerinde duramayan bir bebek ve uykusuz bakimsiz zombie ben .psikoljim bozuktu .telde eski anakaradaki doslarimdan biriyle ve is yerimden bir yakin bir ark. İle bu mevzuda konuşuyorum
Ankaradakinin söylediği
**** xx arkadasim biliyormusun ne güzel dertlerin var keşke benimde olsa .silkelen kendine gel hepsi geçecek vb...teselli edecek ve beni kendime getiren sozler
Diğer ark. Söyledikleri
***** eeeee hayatta herşey 4 - 4 luk olmaz tabi esin iyi isin iyi sen iyi KV iyi vs... İyi ....ev var...araba var.....
Bu nedemek simdi