Gerçek hayat hikayem 2

okurken ben daraldım,neler çekmişsin...benim sana tavsiyem o abin olacak şahsiyetsizi çıkar hayatından...yarın birgün çocuğun olduğunda onu da etkiler o...eşine sımsıkı sarıl...sen şanslı azınlıktasın malesef...evlilik sitesinde neler çıkabilirdi karşına..Allahın sevdiği kuluymuşsun...

Evet canım haklısın Allah derdine göre sabır veriyormuş.Abimle muhattap değilimde annem cep telefonu kullanmayı pek bilmediği için onun telefonunu arıyordum mecburen ama bir kaç haftadır aramıyorum.Yoksa anneme telefon götrmştüm rahat konuşmak için ama kullanamıyor bilemiyorum artk:(

2 bölümü de bıkmadan okudum.Öncelikle yakınlarına allahdan rahmet diliyorum.Senin yazından da anladım ki rabbim dert veriyosa dayanma gücü de veriyo.Eğer sabır edip yanlışa yönlenmiyosa sonunu da ne güzel yazıyo.Rabbim bi daha sana mutsuzluk yaşatmasın.Evinde eşinle mutlu bi şekilde bi ömür geçirin.İnşallah bu mutluluğunuzu bi de evlat sevinciyle perçinler.:49:

Çok sağol canım Allah razı olsun.Evet bir ayet var her zorluğun arkasından bir kolaylık vardır diyor ayette.Allah ın kudreti çok büyük.Düşünsene hangi cesaret başka bir şehire geliyorum eşyalarımla berbaer yeni bir hayat Allah güç veriyor demkki o anda ben mücadele ettiğim için oldu belki bunlar daha farklı yollara sapsaydım Allah bu sefer bana bin beterini verirdi bunuda biliyorum.Rabbim tüm masum genç kızlarımızı korusun yolunu şaşırtmasın...

aglayarak okudum yazdıklarınııı ama sonu mutlu bitti :((( allahım eşini başından eksik etmesin senin.annene üzülmedim açıkçası çünkü ne olursa olsun hala abin olacak..... koruyo :47::47: bende yaşiadım babamla ilgili çok sorun annemi aldattı içki içti para yedi yedirdi ama yinede babamdır dedim ve tek kelime etmedim ona allahımda ettirmesin.başımdanda eksik etmesin diyorum.

Desteğin çok teşekkür ederim canım.Aminn Allah kimsenin sevdiklerini başından eksik etmesin.Annem için kırgın olabilirim ama yinede annem vazgeçemem oda rahatsız olduğu için eli kolu bağlı olabilir bilmiyorum Allah bilir yorum yapamıcam o konuda.Ama babamı doya doya yaşayamzken şimdide annemi görememek yıpratıyor beni hayatta ama yokmuş gibi ölümlü dünya ona bakmak isterdim son anına kadar Allah biliyor bunu ben hayırsız bir evlat değilim.Ama istemiyorsada bişey yapamam.Acaba aranızda benim durumuma benzer olan arkadaşlar varmı böyle zor bir sınavın içinde olan?Allah seninde babanı başından eksik etmesin canım.Sevgiyle kal...

yaşadıkların çok zor onca şeye karşı inancını bir an yitirmemişsin ne mutlu sana
sen çok güçlü bir insansın dilerim bundan sonraki hayatında hiç ama hiç üzülmezsin
RABBİM sana ve sevdiklerine hayırlı uzun ömürler versin
RABBİM ölmüşlerine rahmet , anne şifa , abinede merhamet versin
herşey gönlünce olsun umarım bundan sonra mutlu ve huzurlu yaşarsın:54:
bu arda yaşın kaç

çok kötü şeyler yaşamışsın.
ama maşallah çok güçlü bir kadınsın.
zorlukların üzerinden gelmeyi başarmışsın her defasında.
takdir ediyorum seni arkadaşım.
işini gücünü bulup kendi ayakların üzerinde durmayı bilmişsin.
kimseye muhtaç olmamışsın.
eşinle çok mutlu olursun inşallah.
abinden ben bile nefret ettim.
uzak dur ondan.
iftira atma potansiyeli olan bir adam.
gölge etmesin başka ihsan istemez.
bebişinizde olur mutluluğunuz büyür inşallah.
eşinle mutluysan ailesini çok takma kafana.

yaşadıkların çok zor onca şeye karşı inancını bir an yitirmemişsin ne mutlu sana
sen çok güçlü bir insansın dilerim bundan sonraki hayatında hiç ama hiç üzülmezsin
RABBİM sana ve sevdiklerine hayırlı uzun ömürler versin
RABBİM ölmüşlerine rahmet , anne şifa , abinede merhamet versin
herşey gönlünce olsun umarım bundan sonra mutlu ve huzurlu yaşarsın:54:
bu arda yaşın kaç

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım.Allah seninde gönlüne göre versin inşallah herşeyi yaşım 26

çok kötü şeyler yaşamışsın.
ama maşallah çok güçlü bir kadınsın.
zorlukların üzerinden gelmeyi başarmışsın her defasında.
takdir ediyorum seni arkadaşım.
işini gücünü bulup kendi ayakların üzerinde durmayı bilmişsin.
kimseye muhtaç olmamışsın.
eşinle çok mutlu olursun inşallah.
abinden ben bile nefret ettim.
uzak dur ondan.
iftira atma potansiyeli olan bir adam.
gölge etmesin başka ihsan istemez.
bebişinizde olur mutluluğunuz büyür inşallah.
eşinle mutluysan ailesini çok takma kafana.

Çok teşekkür ederim güzel desteğin için aynı güzel temenniler seninle olsun,evli isen sizede mutluluklar dilerim canım...

yasadiklarin bastan sona cok uzucu :43:herkez kaldiramaz :50:ama sonunun iyi bitmesine sevindim...:40:bundan sonra hep mutlu olursun insALLAH...:16:
babana teyzene enistene ALLAH RAHMET EYLESIN MEKANLARI CENNET OLSUN INSALLAH(AMIN):nazar:
agbinede ALLAH AKIL FIKIR VERSIN ISLAH ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:
annenede ALLAH SABIR SIFA VERSIN YAR VE YARDIMCI OLSUN INSALLAH(AMIN):nazar:
bundan sonra HAKKINDA HERSEYIN HAYIRLISI gecmisi bosver artik gelecegine bak INSALLAH birde evladin olur ALLAH SIFA VERSIN YAR VE YARDIMCIN OLSUN(AMIN):nazar:

yasadiklarin bastan sona cok uzucu :43:herkez kaldiramaz :50:ama sonunun iyi bitmesine sevindim...:40:bundan sonra hep mutlu olursun insALLAH...:16:
babana teyzene enistene ALLAH RAHMET EYLESIN MEKANLARI CENNET OLSUN INSALLAH(AMIN):nazar:
agbinede ALLAH AKIL FIKIR VERSIN ISLAH ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:
annenede ALLAH SABIR SIFA VERSIN YAR VE YARDIMCI OLSUN INSALLAH(AMIN):nazar:
bundan sonra HAKKINDA HERSEYIN HAYIRLISI gecmisi bosver artik gelecegine bak INSALLAH birde evladin olur ALLAH SIFA VERSIN YAR VE YARDIMCIN OLSUN(AMIN):nazar:

Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun Allah seninde gönlüne göre versin Aminnn.Sevgiyle kal...

yarıya kadar okudum kendı hayatımdan bı parca buldum
dayanamadım aglıyorum devamını okuyamayacagım işteyim :(

yarıya kadar okudum kendı hayatımdan bı parca buldum
dayanamadım aglıyorum devamını okuyamayacagım işteyim :(

:((Canm anlıyorum seni benzer dertler olunca insanlar birbirini daha iyi anlarmış bak sen öyle yazmışsın şimdide benim gözlerim yaşardı:(((Allah sevinç gözyaşlarına dönüştürsün gözyaşlarını üzülme sende lütfen...

:((Canm anlıyorum seni benzer dertler olunca insanlar birbirini daha iyi anlarmış bak sen öyle yazmışsın şimdide benim gözlerim yaşardı:(((Allah sevinç gözyaşlarına dönüştürsün gözyaşlarını üzülme sende lütfen...

aslında en okuyacagım yerı okuyamadım
en son kısmı
gene gozyasları fora
yenıden evlenmeye hazırlanıyorum bende
Allah hepimize mutluluk versin
bi oglum var benım 24 yasındayım
kızımın olmasını hıc ıstemıyorum :43: cok eziyet cekıyolar

en son kısmı
gene gozyasları fora

Canım çok sevindim senin adına Allah mutluluklar versin inşallah.Allah bağışlasın yavrunuda öyle deme.Rabbbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.İnşallah bundan sonraki hayatındada çok mutlu olursun.Annen ve baban hayattaysa Allah onlarıda başından eksik etmesin canım

en son kısmı
gene gozyasları fora

Senin ailen sana karşı nasıldı?

Back
X