• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçek Sevgi Bu mudur?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HAZEL08
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

HAZEL08

Ziyaretçi
Öncelikler herkese merhabalar diliyorum.Aranıza yeni katıldım ama sitenizi yakından takip ediyorum.Yoğun olarak sorunların paylaşıldığı ama bunun yanında güzelliklerin de paylaşıldığı çok güzel bir site.Bende kendi adıma güzel şeyler öğrendim sitenizden.Benimde bir derdim var.Ve benim sorunmumda bu siteden yaşanmış sorunların benzeri zaten.
6 Senelik bir ilişkim bir ay kadar önce bitti.Bir anda hayatım alt üst oldu,herşeyimi verdiğim hayallarimi üzerine kurduğum,6 sene beklediğim insan bir anda hayatımdan çıkıverdi.Üstelik değmeyecek bir mesele yüzünden.Belki asıl mesele en son aşadığımız sorun değildi belki birikimdi ama değer miydi bunca sene emek verdiğimiz sevgimizi bir anda bitirmeye.Evet son bu sene tartışmalarımız iyice artmaya başlamıştı ama artık sonuna gelmiştik seneye evlenecektik.Yıllarca bekledim üstelik ayrı şehirlerdeydik birbirimizi senede birkaç kez görmemize rağmen bu sevgiyi taşıdık içimizde yıllarca.İlk zamanlar ne yapacağımı şaşırdım,günlerce ağladım, bensiz yapamayacağını,bensiz nefes bile alamayacağını,beni çok sevdiğini her fırsatta söyleyen insan bir anda nasıl bu kadar öfkeli olup ayrılmayı kabul edebildi.Elbette kendimide sorguladım ama inanın bu ayrılığı hakedecek kadar ağır bir hata yapmadım.Uzak olmamızın ve yıllardır kavuşmak için beklememizin verdiği zorluklar nedeniyle sorunlar yaşadığımızı bildiği halde yazık ettik bu sevgimize.Şimdi güçlü olmaya çalışıyorum zaman zaman yıkılsamda,üzülsemde geçen yıllarıma,hayata sarılmaya çalışıyorum yeniden.İşte benim derdim bu arkadaşlar sizce gerçek sevgi bu mudur?Değmeyecek bir sorunu bu kadar büyütüp,önceki yaşanılanların birikimi bile olsa gerçek sevgi herşeyin üstesinden gelemez miydi? Sevgilerimle...

Sadece sevgi herşeyin üstesinden gelemez arkadaşım...malesef bu böyle:teselli: benimde 4 yıllık ilişkim bitti zaman herşeyi eskitiyor!Bir süre sonra bahaneler bulmaya başlıyorsun,sonra sorgulamalar başlıyor niye böyle oldu? değmiyor muydu? vs vs ama şu var ki hiç bir mazeret sonucu değiştirmiyor!Değmeceyek bir mesele yüzünden birden bire bitirdiyse mutlaka başka arayışlar içine girmiştir kafasında bitirmiştir ve bir bahane bulup noktalamıştır...Yaşadıklarıma dayanarak söylüyorum ki sende geriye bakma baksanda değişen birşey olmaz.Biraz katı olacak ama seni istememiş bu belli sende artık hayatına çeki düzen ver ve boşvermeye bak...a.s.

bendecede arkadasim sevi ask herseyin ustesinden gelmez, uzuldum senin icin. belk biraz dusunup ve pisman olup arar senin tekrar deneyim her insanin bir zamana ihtiyaci vardir. telefon acip konustunuzmu hic bir ay icinden...

Bir aydır hiç konuşmadık.Ne bir telefon, ne bir mesaj....Sesini duymadan yaşayamam diyen insandan bir aydır ses yok.Ne vaatler verdi ne sözler söyledi hala kulaklarımda söyledikleri ama inanamıyorum bu kadar basit miydi herşey...

çok üzüldüm canim..erkek milleti öyle işte..kadinlar daha tutucu..belki ayrilmanizda bir hayir vardir..başina gelen her kötü olayin hayra delalet olabileceğini düşünürsen kendini rahatlatmiş olursun...allah bundan sonra
karşina daha iyi birisini çikarir inşallah...

erkek millet dogru önce öyle derler sonra insani kendine bagladikdan sonra arkalarina bakmadan gider uzulme Hazal takma kafana demekden baska bisey gelmiyor ellimden ama gercekden cok uzuldum senin adina tanisdigmada memnun oldum:-)

Bazan ilişkiler öyle saçma sapan şeylerle sonlanıyorki tıpkı senin durumun gibi. Bence neden arayıp durma çünkü dahada zorlaştırırsın hayatını. daha çok üzülürsün. İlişkinize yaşandı ve bitti gözüyle bakarsan bence daha az acı çekersin. Demekki aranızda kopan bir şeyler varmış. Ya bu kopuş evlilikten sonra olsaydı senin durumun ne olurdu. Belki bunu yıllar sonra anlıyacaksın ama Zaman her şeyin ilacı kendini fazla üzme canım benim. Güzel günler senin olsun.

evt erkek mılletı çok hain canım be

Ayrılmadan önce gel görüşelim dedim yüz yüze onu bile kabul etmedi. Yüz yüze görüşmek varken bir mesajla böyle uzun bir ilişki biter mi?Cesaretimi yoktu benimle görüşmeye anlayamadım hala toparlanmaya çalışıyorum. Bu arada ilginiz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar...

Back
X