AYNI DURUMU YAŞAYANLAR CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM.!!
Merhaba ben o kadar kötüyüm ki yardımlarınıza çok ihtiyacım var.
Kalbim artık bir daha asla çarpmaz derken birine aşık oldum.Onunla konuşmak için çok mücadele ettim.Sonunda konuştuk.İlk başta ona ilk adımı ben attığım için rahat biri olduğumu sandı hani sadece zaman geçirmek için onunla konuşacağımı sandı.Ben ona duygularımı anlatınca saf aşk sevgi istiyorum sadece diyince kusura bakma benduygularının olduğunu bilmiyordum ben çok yara aldım sevmeyi aşkı unuttum bana tekrar hatırlatır mısın dedi.Sonra çok güzel konuştuk her şey iyiydi.Değer verdiğini hissettim.Bana kendini anlattı hayallerini umutlarını anlattı saatlerce konuştu benimle,ben de sana her zaman destek olurum hep mücadele ederim dedim.Sonra yakınlaşma istekleri başladı nedense, ben bu konuda sert çıkınca değişti ben istediğinin gibi biri değilim istediğin sevgiyi sana veremem, dokunmadan sevemem dedi.Senin istediğin gibi safça sevmeyi denedim ama olmadı dedi.Git gerçek seveni bul dedi.O kadar çok canım yandı ki.Meğer o sadece bedene önem veriyormuş.Sevgi önemsizmiş.İstemiyorum bir daha arama sorma dedi.Sizce bir gün sevgimi anlayıp gelir mi?