gerçekçi olalım şans ne kadardır?

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
32 yaşında evlenmiş ayrılmış bir bayanın karşısına doru dürüst bir erkek çıkma olasılıı ne kadardır? Tabi ki Allah isterse her şey mümkün ama gerçek hayatta bu olasılık ülkemizde düşük gibi.ayrıca bu kadın evlenme hazılıında olduğu erkekten de ayrılmışsa?geçmişi saklayıp mı yeniden evlenecek?açık açık söyleyecek mi her şeyi bilemiyorum.moralim çok bozuk.

40 yaşındaki arkadaşım hayatının aşkını 2 kere evlenip boşandıktan sonra bu yaşında buldu. Geçmişinizi neden saklayasınız? Namussuzluk mu yaptınız, adam mı öldürdünüz? Sanki bir ayıbınız varmış gibi bir psikolojiye girip, bunu karşınızdaki insanlara yansıtırsanız, olmayan ayıbınızı var ederler. Zaten bu kafadaki insanlardan uzak durun. Gerisi de kader, kısmet ve sizin çevreye yaydığınız enerjiyle ilgili.

Rabbim "ol" der ise olur ...bence evlenmiş ayrılmış olmanızı kafanıza takmayın ne güzel kalpli insanlar var,bırak evlenmiş ayrılmış olanı kabul etmeyi 5 çocukla bile kabul eder ... Allah'ım güzel insanlar ile karşılaştırsın... İyi dusun iyi olsun

32 yaşında evlenmiş ayrılmış bir bayanın karşısına doru dürüst bir erkek çıkma olasılıı ne kadardır? Tabi ki Allah isterse her şey mümkün ama gerçek hayatta bu olasılık ülkemizde düşük gibi.ayrıca bu kadın evlenme hazılıında olduğu erkekten de ayrılmışsa?geçmişi saklayıp mı yeniden evlenecek?açık açık söyleyecek mi her şeyi bilemiyorum.moralim çok bozuk.
şansın var. hatta 50 yaşında bile evlenebilirsin...

evlenmenin yaşı yok bence.evlenmeden çok çok mutlu mesutta yaşabilirsiniz ayrıca.akışına bırakın.

Cok yuksek.. yas sadece sayı. Evlenip ayrilmak da ayip degil.. Allah iyilerle karsilastirsin diye dua ederim ben hep sizi de iyilerle karsilastirsin.. cevremde ayni durumda olan cok ornek var simdi cok mutlular.. olumsuz dusunmek yok :)

sandığından çok daha yüksek bir ihtimal. hayat bu yaşta biter mi hiç, bu nasıl bir yaklaşım? daha çok genç bir yaş.. hiç böyle umutsuz düşünme.

geçmişini neden saklasın ayrıca? o geçmişle kabul edecek biri ile evlenmeli, aksi halde gerçek bir evlilik olur mu? evcilik oyunu gibi görüyorum ben böyle gizli saklı işleri, evlilik başka bir şey.

Karşına çıkacak olan insan vicdan sahibi ve merhametli biri olursa eğer , evlenip boşanmış olmanız bir sorun olmaz .

Mantık olarak bakıyorum %50

buarada gecmısını neden saklamaya calısıyorsun

33 yaşında boşanmış bir kadınken eşimle tanıştım 35 yaşımda da evlendim. Mutluyum, huzurluyum seviliyorum. Hayat bu belli mi olur ? :KK200:

Gerçekci
Oluyorum yasınız daha cok genc
Heran heryerde hayatınıza iyi biri cıkabilir :)

ohooo yine mi sen?
senin ciddi bir destek alman lazım bu kadar karamsarlıkla verem olursun stresden..

öncelikle evlenmek zorunda değilsiniz.. bir arayış içinde olmadan kafa yapınıza göre biri çıkarsa ne ala..
evlenip boşanmak ayıp saklanacak birşeyde değil.. önce buna kendiniz inanırsanız karşınıza bunu daha iyi yansıtırsınız

Back
X