beynin oyun oynamış sana.
hangi diziydi?
Ufak tefek cinayetlerÇokta etkileyecek birsey degil.
ay ben de hani böyle metafizik konulu bi dizi sandım. olur öyle geç saatte hem sigara da içmişsiniz. bi an beyin oyun oynamıştır.
Yıllar once olmustu bu bana
2 kere hemde...sebebini hala bilmiyorum
Kendimi oldugum yeri bi an taniyamadım
Bir kac saniyelik hafıza kaybı gibi bisey
Saniyorum ki olmaz ...ben o zaamn16 yaşında falandım ciddiye bile almadim ama simdi olsa bir doktora sosrardım kesin...Daha sonra devam etmedigine göre sıkıntı yok. Ben korktum bunun devami gelir mi delircemm mi diye.
Oncelikle aeni cok takdir ettim su konuyu gecenin korunde acip da korkudan beni ziplatmadigin icinDün dizi seyrediyordum. Elimde tabletle banyoya gittim sigara icmek icin biyandan hala diziyi seyrediyorum bitmesine cok az kalmisti. Sigarami ictim dizi bitti. Dişlerimi fircalamak için kalktim bir an ve aynada kendimi gorunce korktum resmen.Sanki yabanci biriydi. Kafam bir garip oldu. Ama umursamamaya çaliştim. Macunu fircaya sıktım biyandan kafamda dusunceler... Ben napiyorum burada filan, etrafa bakiyorum sanki bir yabancilik var. Korktum esimi uyandiracaktim ki geçti.
İlk kez boyle birsey oldu. Cok korktum. Öyle dizi, film bagimlisi asosyal bir tipte degilim. Haftasonlarimiz hep disarda gecer, haftaiçleride spora filan giderim. Filmi arada bir eşimle izleriz. Dizi olarakta bi tane dizi seyrediyorum haftada.
Bu hayatimda ilk kez oldu. Devami gelir mi acaba?
Geç bir saat miydi? Olabiliyor bazen öyle, ben de bir kere gecenin 3ünde dizi seyrettikten sonra kalkıp mutfağa gidince boyumun birden çok uzadığını fark ettim tepedeki lambaya çok yakındım. Gözümü ovuşturdum bir bardak su içtim. Lamba eskisi kadar yakın değildiBir kere oldu bana, daha da olur mu bilmiyorum.
Oncelikle aeni cok takdir ettim su konuyu gecenin korunde acip da korkudan beni ziplatmadigin icin
Bu tarz seyler bana cok olur. Uyandigimyeri taniyamam,en son ne oldu ne yasandi hatirlamak icin cabalarim. Bir de ruyalar cok aktif durumda bende. Hangisi gercekti diye dusunurum hep.
Dün dizi seyrediyordum. Elimde tabletle banyoya gittim sigara icmek icin biyandan hala diziyi seyrediyorum bitmesine cok az kalmisti. Sigarami ictim dizi bitti. Dişlerimi fircalamak için kalktim bir an ve aynada kendimi gorunce korktum resmen.Sanki yabanci biriydi. Kafam bir garip oldu. Ama umursamamaya çaliştim. Macunu fircaya sıktım biyandan kafamda dusunceler... Ben napiyorum burada filan, etrafa bakiyorum sanki bir yabancilik var. Korktum esimi uyandiracaktim ki geçti.
İlk kez boyle birsey oldu. Cok korktum. Öyle dizi, film bagimlisi asosyal bir tipte degilim. Haftasonlarimiz hep disarda gecer, haftaiçleride spora filan giderim. Filmi arada bir eşimle izleriz. Dizi olarakta bi tane dizi seyrediyorum haftada.
Bu hayatimda ilk kez oldu. Devami gelir mi acaba?
Ilaclardan olabilir yan etkilerine baktinizmi?
Burda birisi konu açmıştı bundan bahsediyordu.
Baya da bunu yaşayan vardı hatta. Sürekli yaşayanlar çok fazlaydı zihin egzersizleri yapıyorlardı.
Konuyu hatırlarsam linki atıcam.
Bunu yasamistim bir sure once..hemde disardaydim.Arabada biryere gidiyordum,biranda bulundugum yerler cok yabanci geldi-ki ezbere bildigim yerlerdi.Kaybolacagimi sandim.Kendime bile yabanciydim. Kisa bir anlık hafiza kaybi gibiydi. 1 dakika kadar sürüp gecmisti.Ama cok korkmustum.
Sanirim beynimizin baska birseye cok yogunlastigi dönemlerde oluyor bu.Surekli çalışmaktan yoruluyor zavalli beyin ne yapsin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?