Gerçekte duyamadığım cevapları belki sizler verirsiniz

benim odun hoşlanmıyo ilgiden :)) senin dediğin gibi yapacam sallamicam bi süre, ama ters teper diye korkuyorum. ilgi derken boğmuyorum da ama işteee egosu tavanda, nasıl indierecm diye düşünüyorum. işin kötüsü ilgilenmezsem gidecek gibi geliyoo

sevgilinizmi bahsettiğiniz kişi

Kendini beğenmesine izin verirsen kaçırırsın tabi :) Çok sevdiğinimi gösteriyosun

çok ilgi gören bi tip beğenmesi ondan, benden öncekiler şımartmış, ben de çok seviyorum ve aşırı belli ediyorum. bi geri çekebilsem kendimi, bu arada burdaki konuyu dağıttım galiba çok pardonn

Bence aslolan sırf gurumu ezdi diye onu görmüyormuş takmıyormuş gibi yapmak rol yapmak yerine gerçekten onu kafaya takmamak.
Kendi hayatınıza bakın gülün,eğlenin ne bileyim derslerinize çalışın.
Bir müddet sonra kafanızdan herşeyi silmiş olursunuz..

Bence aslolan sırf gurumu ezdi diye onu görmüyormuş takmıyormuş gibi yapmak rol yapmak yerine gerçekten onu kafaya takmamak.
Kendi hayatınıza bakın gülün,eğlenin ne bileyim derslerinize çalışın.
Bir müddet sonra kafanızdan herşeyi silmiş olursunuz..

inşallah..:97::97:

Heyyy !! al sana gtü tavanda erkek modeli .... arkadaşım bu cocuk seninle eğleniyor sakın sakın sakın .. düşme tuzağına..! facede eklemiş sonra silmiş .... bu ne şimdi cevabıda çok saçma... seninle oynuyor..bir şekilde onun için dediğin sözler kulağına gitmiş olmalı belkide kendine aşık ederek intikam almaya çalışıyor.msj atmaklada çok kötü hata yapmışsın böylelerine vereceğin en iyi cevap umursamamaktır.taktık istemişsin al sana taktik.

Aynı ortamlara girmeye artık utanıyorum demişsin ..asla ne utan nede kaç bu onun yaptığı hareketi sindiremedin ve ona değer verin anlamına gelir (içinden şöyle der ..bak nasıl bozdum onu aynı ortama bile giremiyor artık ) sen git gir asla çekınme hatta onunla hiç böyle bir şey yaşamamış gibi davran ,gül eğlen hatta normal erkek arkadaşlarınla görün onun gözüne .

ikincisi asla onun yaptklarına ,attığı msjlara ,aramalara cevap verme !dolaylı yollardan seni ağına çekmeye çalışmış düşme ! çünkü bu çocuk seninle oynuyor ..sen oyuncak mısın? bir erkek ilişkiye ne gözle başlıyorsa öyle gider değişceğini düşünme,duygularınla oynar çok üzülürsün.

Göz gözemi gelmeye çalışıyor ! sen bulunduğunuz ortamlarda sanki o hiç yokmuş gibi davran.görünmez adam muamelesi yap ona.

sana dıyeceğim en son şey asla duygusal davranma duygularına kapılma...yoksa canına okur...
madem oyunu o başlatmış sen game over yap. Bir insanı tamamen tanımadan duygularınız teslim etmeyin... Böyle biriyle bir ilişki düşünme derim. Ver dersini yolla ...

öncelikle merhabalar arkadaşlar. Bir kaç aydır düşünüyodum ne yapmam lazım kim bana gerçek taktikleri verebilir diye insanın doslatı nedense onu üzmemek için gerçekleri değilde tam tersine gaza getirecek umutlandırcak sevapları veriyor ben bunu anladım :)oyuzden düşündüm ki beni tanımayan biri gerçek düşüncelerini özgürce ifade edebilir. ölünecek bir dert değil benimki sadece hem cinslerimden duymam daha iyi gelir ve şu vize dönemine aptal şeyleri düşünerek etkilenmiyim diye yazmak istedim umarım sıkmam sizi :) Marmara Üniversitesi biyoloji 1. sınıftayım okulda önceleri sinir oldğum hatta tipyle dalga geçtiğim bir çocuk vardı. en yakın arkadasımda bu cocuğun en yakınından hoslanıyordu. onlar konustu bıraz ama cok havalı oldukları için paşazadeler olmadı işte. daha sonra ben o kıl olduğum çocukla göz göze gelmeye başladım nedense bu sefer etkilenmeye başladım yürüyüşü konuşması ilgimi çekti. ve bir ortak arkadaşımız dayanayım bunu ona demiş aynen şu şekilde ' abi ne olur kızı ekle resimlerine baksın en azından günah gönlü olsun ' durumumu düşünün.oda demişki benim aşkla işim olmaz normal arkadas oluruz elbet bır gun ortam olursa demiş. aylar geçti ben bunu ekledim facete gaza geldim yine :) kabul ettı ben cok sevındım derken 45 dakıka sonra beni sildi.ben msj attım ne bu şimdi dedim. tanıyorum sandım tanımıyomusum ve sildim bunun için banamı kızıosun dedi. cvp vermedim. 1 ay o cafeye gıtmedım utancımdan. şimdi hep aynı ortamdayız emınım hep bana bakıyor emınım. ama kendımı salak yerıne koymak ıstemıyorum hayatımda hıc kımseden ılk etkılenmemıstım bu bakmalar anlamlı olsa kesın gelırdı bunuda bılıyorum. oda boş boş bakıyodur kesin. sadece şunu yapmak istiyorum kaybolan gururumu ezıklıgımı toparlamak en azından onun havalanmış burnunu biraz indirmek. bunun için ne yapmam gerek bilemiyorum açıkcası size sığınıyorum :)şimdiden çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar

Biz universitedeyken soz yuzugu takardik bu tiplere GICIK vermek istersen bu sekilde yap ama hicbir kimseyede gercek olmadigini soyleme:)))

o yokmuş gibi davran ..........asla oldu yöne bile bakma ......yüzün ona dönükse arkanı dön,sırtın dönük otur v.s kudurur emin ol :65:

Back
X