• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten artık yoruldum, geçmeyen mantar, bitmeyen ilaçlar, mahvolan vulva bariyeri..

Bende de 3 yıldır var aynısı candida mantarı kaç tane doktora gittim devlet özel kadın erkek farketmezsizin gittim ama fitiller ilaçlar kremler bi süreliğine geçirdi tamamen geçirmedi ama ben intim yıkama aldım onunda yıkadıkça azaldı şekerden besleniyor bu mantar şekeri kestim azaldı bide pH dengesi kaybolduğı için mantar ürüyor o yüzden pH dengesini sağlaması için intim yıkama yapıyorum şimdi sadece reglim başlarken ve biterken kaşıntı oluyo ama akıntı tamamen geçmedi doktorlara gitmekten de yoruldum en zor iyileşen mantar türü şekeri hayatımızdan çıkarıcaz tamamen başka türlü iyileşmez bide bu mantar sinir ve halsizlik yapıyor
İntim yıkama bende bir işe yaramadı. Şeker çok etkiliyor kesinlikle flora bozuldu komple bağırsak vajina, şuan borik asit fitil kullanıyorum el yapımı. Bakalım nasıl olacak

Bende aynı şekilde 2-3 ay öyle geçirdim eşim K.b aşırı ilişki isteyen biri aşırı canım yanıyordu beyaz pütürlü akıntım oluyordu ölüyordum resmen bazen ilişki sırasında çok araştırdım Travazol krem kantaron yağı ilaç fln en son Esra ezmeci vajinal bakım setini aldım kurtuldum 1 aydır hiç yok bence sizde bir deneyin farkını görüceksiniz

Bende aynı şekilde 2-3 ay öyle geçirdim eşim K.b aşırı ilişki isteyen biri aşırı canım yanıyordu beyaz pütürlü akıntım oluyordu ölüyordum resmen bazen ilişki sırasında çok araştırdım Travazol krem kantaron yağı ilaç fln en son Esra ezmeci vajinal bakım setini aldım kurtuldum 1 aydır hiç yok bence sizde bir deneyin farkını görüceksiniz

IMG_0456.webp
Bu set işte

Nioli kullandım daha önce bir işe yaramadı maalesef ayrıca ne kadar cok sey kullanırsak o kadar florayı bozuyor bence. Şuan sadece bepantol sensiderm ve borik asit fitili kullanıyorum eşim de mantar hapı kullanıyor

Nioli kullandım daha önce bir işe yaramadı maalesef ayrıca ne kadar cok sey kullanırsak o kadar florayı bozuyor bence. Şuan sadece bepantol sensiderm ve borik asit fitili kullanıyorum eşim de mantar hapı kullanıyor
Allah acil şifalar versin çok zor ne diyim

Back
X