- 15 Eylül 2014
- 120
- 45
- 38
- 32
Bir yil kabul etmedim ya ondan galiba. Evet derslerime yoğunluk veriyorum zaten ama haksizliga ugradim ve buna olan ofkem dinmiyo[/QUOTE][QUO"sohbetkoyu, post: 37002427, member: 625787"]Neden hakediyormussun dusunme bile bu cocuga degmez birde uniye hazirlsniyorsan hele
Kesinlikle :) ..Belkide suan hayatimda oyle biri olmadığı için böyleyim
Gercekten oyle abla yani ben çok olgun düşünürüm mantık seviyem çok olgun yani annrm bu yüzden bu yaşta bile benim her kararıma saygı duyar arkadaşlarım bi derdi olunca bana gelir ve gerçekten keşke senin gibi olgun olsak derler. Galiba ben karşımdakni de kendim gibi sandım. İşte ilk defa birine takıldım kendime çok kızıyorum. Aslında ben pişman olsun istiyorum sadece bu gelsin yeniden barisalim falan asla abla yani allaha büyük konusmayayim ama asla gururumu ezemem. Ama sadece yaptığı hatanın bedelini çeksin ben mutsuzsam oda mutlu olmasın istiyorum
Oglan cocuguyla karsi karsiya oldugumuzu dusunursek o is kolay aslindaHer zamankinden cok daha fazla bakimli ol, sikir sikir giyin, bu dunya ayaklarimin altinda edasina sahip ol her daim. O cocukla hic ama hic ilgilenme, ama ondan kacma da. Onune arkasina yanindaki siraya falan oturmaktan cekinme, hatta gozunun onunde ol ama ilgilenme. Sen her onune gelenden hoslanabilecek, laf olsun diye biriyle iliski yasayabilecek bir insan degilsin. Asla da oyle bir sey onermiyorum, AMA hayatinda biri varmis ya da seninle ilgilenen biri varmis gibi yapmak ayri, ondan bir zarar gelmez Surekli birisiyle mesajlasiyor gibi yap, ara ara bu mesajlari okurken gulumse, kikirda, ama onun fark edebilecek oldugunu hic bilmiyor gibi, o yokmus gibi davran. Ders aralarinda telefonla konusuyor gibi davranabilirsin. Hayali flortunle randevulasabilirsin. Senin umrunda bile olmadigini, dis gorunusunden ve tavirlarindan hayatinin yolunda gittigini, keyfinin yerinde oldugunu, ustune ustluk baska birinin seni kapmak uzere oldugunu gordugu an tekrar aklina duseceksin o cocugun cok yuksek ihtimalle. Sonra konusmaya calisacak, su bu vesaire, eglence o zaman baslar iste
canım dershanede arkana oturup aysun denen şıllıkla sana nispet yapıyor....
böyle nispet hareketlerini benim görümcemin 4 yaşındaki kızı yapmıyor.
çocuk mu desem saf mı desem salak mı desem bunlara karar veremedim.
Bende bilmiyorum valla sanki ben aldatmışım da hırs yaptı çocukben hiç takmadım ben takmadıkça sustu zaten onun yanında hiç taviz vermedim oda ilişkisini kendi içinde yaşamayı öğrendi
buram buram cocukluk ve kisiliksizlik kokuyor.. itici..Bir yıl kabul etmedim ya onu galiba onu kastetti. Herkes şok oldu yani herkes özür dilemesini beklerken o böyle üste çıkmaya çalışınca bende şok oldum tabi
buram buram cocukluk ve kisiliksizlik kokuyor.. itici..
o surunsun istiyorsun, mutlu olfugunu duydukca hirs yapiyorsun.. san kaybettirdigi zamanin farkinda misin ki?
mutlulugun da bi kalitesi var, kisiliksizler de kendi caplarinca mutlu olabilir yani :)Farkindayim tabi ama bu kadar karaktersiz olup neden mutlu olabilsin ki. Ben herkesin cezasini cekmesini isteyen biriyim oda ceksin istiyorum neden yaptigi yanina kâr kalsin ki
mutlulugun da bi kalitesi var, kisiliksizler de kendi caplarinca mutlu olabilir yani :)
yarina kalsa da yanina zaten kalmaz.. ama ona gununu sen gostermek istersen, ters tepip daha kotu duruma dusme ihtimalin var..
ayagina kapanacak sen de reddedeceksin hulyasiyla beklersen, zamanina da sana da yazik.. kusura bakma ama filmlerdeki basroller yasar genelde o dedigini :) adamin piskinligi ortada hemYok yani amacim intikam almak degil istesem elime cok firsat gecti ama ondan intikam alirsam kendini bisse sancak gerek yok. O kiza cok umit bagladi yani istiyorum ki o kizlada mutlu olamasin ve o zaman aklina ben geleyim bana ulasmaya calissin ama ulasamasin icinde kalsin o sonra hayatina devam etsin valla bunu cok istiyorum bende o zaman icim rahat rahat hayatima bakayim
o keyfindeyse sen neden 7 aydır sıkıntıdasın,yazık sana
ayagina kapanacak sen de reddedeceksin hulyasiyla beklersen, zamanina da sana da yazik.. kusura bakma ama filmlerdeki basroller yasar genelde o dedigini :) adamin piskinligi ortada hem
icinde yasarsa nerden haberin olacak : )Ya gelip banada söylemesin pişmanlığını.Ama hepimiz yaşadık birine bi haksızlıkta bulunduğumuz zaman aklımıza gelip içimizin sızladığı zaman olmuştur. Öyle olsun yeter biliyorum tanıyorum iki yıldır vicdanını rahatsız eden birsey olursa eğer o mutlu olamaz ondan istiyorum yani ayağıma kapansın diye değil
ay konuyu okuyunca ismimden soğudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?