Gercekten beni dinleyecek birilerine ihtiyacım var sevgilim beni aldattı

[QUO"sohbetkoyu, post: 37002427, member: 625787"]Neden hakediyormussun dusunme bile bu cocuga degmez birde uniye hazirlsniyorsan hele
Bir yil kabul etmedim ya ondan galiba. Evet derslerime yoğunluk veriyorum zaten ama haksizliga ugradim ve buna olan ofkem dinmiyo[/QUOTE]
Anlayabiliyorum seni ama eger seven erkek olsaydi sen harbi kizsin hemen kabul etmedin der tebrik ederdi bu takilmaca bir adam

Cok anı var. Çok hatıra var. Alışkanlık var belkide. Çok yakisikliydi paylasamamak var belkide. Beni sevdiginden emindim aileler tanisirdi biz gidip gelirdik ailelere hani sevmedi diyemem o benim için cok fedakarlık yaptı biliyorum. Neden böyle oldu birden neden vazgeçti benden bilmiyorum. Cokefendi cok saygiliydi bir yanlısı dahi olmadi bana. En büyüğünü yapacakmis megerse. Gecen sene bu zamanlar benle ne yasiyosa suan o kızla yaşıyor ve ben napiyorum.? Hala cok yalnizim allah henüz karşıma beni mutlu edecek birini çıkarmadi aklinizi oyalayacak birsey olmadığı zaman unutmak cok zor...

TE="sohbetkoyu, post: 37002498, member: 625787"]Bir yil kabul etmedim ya ondan galiba. Evet derslerime yoğunluk veriyorum zaten ama haksizliga ugradim ve buna olan ofkem dinmiyo[/QUOTE]
Anlayabiliyorum seni ama eger seven erkek olsaydi sen harbi kizsin hemen kabul etmedin der tebrik ederdi bu takilmaca bir adam[/QUOTE]
Bilmiyorum belki o yüzden değildir. Gidip sebebimi hiç sormadım. Onunla yüzleşmek istiyorum. Neden yani neden karaktersiz bi insan degildi biliyorum beni aldatmasi icin cok firsat gecti eline. Biliyorum çünkü onu kabul etmediğim siralarda bile butun sosyal hesaplarinin sifresi bende vardi. Mesaj atam kiz sayisinin haddi hesabi yoktu. Ama o her gece gelirdi ve yalvarirdi. Bana intikam almak istedi gibi geliyo. Bilmiyorum tek istegim artık aklıma gelince gülüp gecmek

Oglan cocuguyla karsi karsiya oldugumuzu dusunursek o is kolay aslinda Her zamankinden cok daha fazla bakimli ol, sikir sikir giyin, bu dunya ayaklarimin altinda edasina sahip ol her daim. O cocukla hic ama hic ilgilenme, ama ondan kacma da. Onune arkasina yanindaki siraya falan oturmaktan cekinme, hatta gozunun onunde ol ama ilgilenme. Sen her onune gelenden hoslanabilecek, laf olsun diye biriyle iliski yasayabilecek bir insan degilsin. Asla da oyle bir sey onermiyorum, AMA hayatinda biri varmis ya da seninle ilgilenen biri varmis gibi yapmak ayri, ondan bir zarar gelmez Surekli birisiyle mesajlasiyor gibi yap, ara ara bu mesajlari okurken gulumse, kikirda, ama onun fark edebilecek oldugunu hic bilmiyor gibi, o yokmus gibi davran. Ders aralarinda telefonla konusuyor gibi davranabilirsin. Hayali flortunle randevulasabilirsin. Senin umrunda bile olmadigini, dis gorunusunden ve tavirlarindan hayatinin yolunda gittigini, keyfinin yerinde oldugunu, ustune ustluk baska birinin seni kapmak uzere oldugunu gordugu an tekrar aklina duseceksin o cocugun cok yuksek ihtimalle. Sonra konusmaya calisacak, su bu vesaire, eglence o zaman baslar iste

Öyle yani iyi hazırlanıyorum zaten hedefim yuksek arkamdan vay be nerelere geldi diyecek TE="pinkstrap, post: 37002479, member: 548251"]Şuanda elinin altında biri var ondan pişman olmuyor, karakter yoksunu olmasının da etkisi var tabi pişman olmamasında. Senin bu saatten sonra yapman gereken onları görmeyip duymamak, umursamamak. Hırsını derslerinde kullan başarınla önlerine çık[/QUOTE]

Ayy abla geçen sene aydnı dershanedeydik ya hani. Neler neler yaptım görmen lazım. Bir kere bile göznün ününde yüzümü asmadım ağlamadım düşün arkamdan demişki çağla(bu arada adım çağla adımı vermek istemedim üye ismime ) neden hiç gelip bana neden diye sormadı hiç üzülmedi baksanıza demiş bu bile yetti. akşam derslerimiz oluyodu abla hayatımda böyle güzel giyinmemişimdir şıkır şıkır giyiniyodum valla birazda dikkat çekerim aslında övünmek için söylemiyorum :) en son lise mezuniyetimiz vardı abla sana şöyle söyliyim bütün erkekler dansa kaldırdı nerdeyse ben sadece yakın bi arkadaşımla kalktım kimseyle kalkmadım ama çatlamış kız arakadaşlarıma bende dansa kaldırcam çağlayı demiş onlarda durdurmuşlar :) ama maalesef bu sene aynı ortamı paylaşmıyoruz. o aysunla ayrı bi dershanede ben ayrı bi dershanedeyim ama dershanelerimizin arasında iki bina var yine yakınız. Her sabah görücem kesin ikisini. İşte abla diyosun ya aklına düşceksin diye.Geçen sene dediklerinin hepsini yaptım ama hiç pişman olmadı yani hiç hiç. Benide bu deli ediyo.Ben istiyorum ki pişman olsun böyle bende hayatıma bakayım

Bende bilmiyorum valla sanki ben aldatmışım da hırs yaptı çocuk ben hiç takmadım ben takmadıkça sustu zaten onun yanında hiç taviz vermedim oda ilişkisini kendi içinde yaşamayı öğrendi

Bende bilmiyorum valla sanki ben aldatmışım da hırs yaptı çocuk ben hiç takmadım ben takmadıkça sustu zaten onun yanında hiç taviz vermedim oda ilişkisini kendi içinde yaşamayı öğrendi

hiç takmamanı öneririm canım.

Bir yıl kabul etmedim ya onu galiba onu kastetti. Herkes şok oldu yani herkes özür dilemesini beklerken o böyle üste çıkmaya çalışınca bende şok oldum tabi
buram buram cocukluk ve kisiliksizlik kokuyor.. itici..
o surunsun istiyorsun, mutlu olfugunu duydukca hirs yapiyorsun.. san kaybettirdigi zamanin farkinda misin ki?

buram buram cocukluk ve kisiliksizlik kokuyor.. itici..
o surunsun istiyorsun, mutlu olfugunu duydukca hirs yapiyorsun.. san kaybettirdigi zamanin farkinda misin ki?

Farkindayim tabi ama bu kadar karaktersiz olup neden mutlu olabilsin ki. Ben herkesin cezasini cekmesini isteyen biriyim oda ceksin istiyorum neden yaptigi yanina kâr kalsin ki

Farkindayim tabi ama bu kadar karaktersiz olup neden mutlu olabilsin ki. Ben herkesin cezasini cekmesini isteyen biriyim oda ceksin istiyorum neden yaptigi yanina kâr kalsin ki
mutlulugun da bi kalitesi var, kisiliksizler de kendi caplarinca mutlu olabilir yani :)
yarina kalsa da yanina zaten kalmaz.. ama ona gununu sen gostermek istersen, ters tepip daha kotu duruma dusme ihtimalin var..

mutlulugun da bi kalitesi var, kisiliksizler de kendi caplarinca mutlu olabilir yani :)
yarina kalsa da yanina zaten kalmaz.. ama ona gununu sen gostermek istersen, ters tepip daha kotu duruma dusme ihtimalin var..

Yok yani amacim intikam almak degil istesem elime cok firsat gecti ama ondan intikam alirsam kendini bisse sancak gerek yok. O kiza cok umit bagladi yani istiyorum ki o kizlada mutlu olamasin ve o zaman aklina ben geleyim bana ulasmaya calissin ama ulasamasin icinde kalsin o sonra hayatina devam etsin valla bunu cok istiyorum bende o zaman icim rahat rahat hayatima bakayim

ayagina kapanacak sen de reddedeceksin hulyasiyla beklersen, zamanina da sana da yazik.. kusura bakma ama filmlerdeki basroller yasar genelde o dedigini :) adamin piskinligi ortada hem

o keyfindeyse sen neden 7 aydır sıkıntıdasın,yazık sana

Ben onun kadar umursamaz olamadım işte bide alışkanlık var çok fazla. Karşıma biri çıkmıyo ki mutlu etsin sevsin unuttursun. Mesaj atan teklif eden çok ama boş beleş ilişki yaşamak istemiyorum. Ondan herhalde biraz sıkıntıdayım. Şu üniversiteye bi gideyim zaten geçicek de daha bir yıl var

ayagina kapanacak sen de reddedeceksin hulyasiyla beklersen, zamanina da sana da yazik.. kusura bakma ama filmlerdeki basroller yasar genelde o dedigini :) adamin piskinligi ortada hem

Ya gelip banada söylemesin pişmanlığını.Ama hepimiz yaşadık birine bi haksızlıkta bulunduğumuz zaman aklımıza gelip içimizin sızladığı zaman olmuştur. Öyle olsun yeter biliyorum tanıyorum iki yıldır vicdanını rahatsız eden birsey olursa eğer o mutlu olamaz ondan istiyorum yani ayağıma kapansın diye değil

icinde yasarsa nerden haberin olacak : )
ne desek de ayni noktada duracagini sezdim.. you know :) sevgiler

ay konuyu okuyunca ismimden soğudum

Allahtan ismimizi paylaştığımız insanlarla karakterimizi de paylaşmıyoruz.
Kızı normalde kötülemem isimde vermezdim ama bizi en az 4 5 kere el ele görmüş selam vermiş ve bizim sevgili olduğumuzu bile bile erkek arkadaşımla flört etmiş bir kız ondan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…