• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerçekten benim için dosttur diyebileceğiniz arkadaşlarınız var mı?

benim var dostum 2 tane yıllardır hiçbir art niyet sezmesem sezersem hemen keserim dostluğu zaten arkadaş çok ama dost az bulunuyo gerçekten..

ilkokul arkadaşım çok iyi dostumdur. bir de annem ve kardeşim tabi ki. ama dost sayım bir elin parmağını geçmez.

şu zamana kadar çok fazla arkadaşım oldu çoğu geldi geçti öyle olacağını biliyordum zaten sadece zaman ve durum içerisinde var olabilecek türdü bir ilişki vardı hep aramızda...

yanı işyerinde olma,aynı okulda olma..vs..biraz da mecburi bir arkadaşlık denilebilir tercihler üzerine değil de durumların yönlendirdiği arkadaşlıklar...

ama hayatta bir tane dostum var ki,doğdumuzdan beri beraberiz desem abartı olmaz...aynı apartmanda büyüdük..beraber evcilik oynadık..yaşlarımız ilerledi beraber çılgınlık yaptık...hayatımızın bir döneminde uzak kaldık ortamlarımız çevremizdeki insanlar değişikti belki de bu yüzden...ama sonraki biraraya gelişimiz son nokta oldu..hiç birbirimiz kırmadan incitmeden yıllar geçirdik...

kardeşten farkı yoktur benim için,canı acısa canım acır,canım acısa canı acır...ama asla biribirmize duymak istediklerimizi söylemeyiz gerçeği duyarız biribirmizden ve gerçeği söyleriz...zaten dost dediğin budur bence...belki de bu yüzden bu kadar sağlam bir bağ var aramızda,birbirmize hem objektif hep şeffaf ve hep doğal olduk...

işin sırrı burda zaten karşındaki insana yüreğini açma ve onun da yüreğine dokunma...

malesef yok.arkadasım dostum deıklerımden hep yaralandım sırtımdan bıcaklandım.yok yanıı.otesı varmı malesefff

Dost olduğunu zannetmişim yanılmışım:mymeka: aldana aldana bulacağız artık :tomato: şimdilik yok, arıyoum:1hug:

Bu zamanda dost bulmak zorve dostum olmasınıda hiç istemedim.Benim en iyi dostum annemdir gerisi yalan.Biriyle dertleşmek istiyorsanız yada bir şeyler danışmak annenizle konuşun o sizi hem iyi anlar hem her şeyinize ortak olur anneden düşman olmaz unutmayın.:hooray:

Ben bu konuyu konuşurken hep gözlerim dolar. Dost konusunda o kadar şanslıyım ki.. 1 kız 2 erkek dostum var, sevgilimi de sayarsak 4 ediyorlar. Arkadaşlarım yoktur, herkesle arkadaşlık edemem, olacaksa sağlam olmalı, Arkadaşım dostumdur... Beni benden çok düşünen arkadaşlara sahibim, hatalar dahi yapmış olsam, hayır aslında senin suçun yok, sen o sırada şöyle düşünüyordun diyebilecek insanlar. ınsanın kendini hiç tereddütsüz arkadaşlarına bırakabilmesi ne güzeldir.

sukur gercekten dostum dıyebıldıgım yıllardır yedıgımız ıctıgımız ıyı gunde kotu gunde hep bırlıkte oldugumum dostlarım var bunu gune kadar aramızda hıc yalan dolan aldatmalar olmadı ayrıca erkek arkadasımda benım ıcın cok ıyı bır dostur butun sıkıntılarımızı bırbırımıze anlatıp dertlesırız

eşim ve ailem(kardeş,anne,baba) dışında dostum diyeileceğim 1-2 kişi var
ama herkes dağıldı,kimi eskişehirde kimi ankarada vs...
şuan benim yaşadığım yerde kimse yok

çok sağlam arkadaşlıklarım var ilkouldan başlayıp hala görüştüklerim çok dostum vardır am en özelleri en sevdiğim 12 yıllık dostum özlemim ve 8 yıllık arkadaşım burcumdur hayatımın heranında bana öyle güzel destek veriyorlar ki ben kaçmak istesemde kabuğuma çekilmek istesemde bazen düşsemde hep kaldırılar benii dostluk güzel bişey ....

bilemiyorum cok göreceli bi kavram bu dostluk zannedersem.belkide dostum kardesim dediklerinden farklı şeyler görünce insanlara farklı yaklaşıyorsun artık.başın sıkıştığında arayacağın derdine ortak olacak sevincini üzüntünü seninle paylaşacak seni anlayacak dinleyecek vs...insanlardır dost ama benim çevremde artık yok malesef... :((

arkadaşım çok dostum zannettiklerimde vardı eskiden ama herkes bi yerlerde ve görüşmüyoruz ama her koşulda yanımda olacak bi dostum olmasını isterdim çok zor heralde herkes kendi derdine düşmüş........:jeyyar:

bi tane kardeşim dediğim yalansız tek insan var osa zaten bağırsak kıvrımlarımızı biiriz aklımızdan geçeni sadece gözümüzden okuruz 9 yıllık bir kardeşim var seviyroum onu çok nazar değmesin hiç kavga etmedik tartışmadık bile :)

gerçek dostum maleef yok zaten gerekte duymuyorum kimi dost görsem azıcık yakınlaşsam kendini benle kıyaslıyor rekabet haline giriyor benimle buda beni deli ediyor kıskanç insanlara tahammülüm yok.benim gerçek dostum önce annem sonrada eşim.

Back
X