gerçekten bilmiyorum..acaba ne?

Biberli_pasta

mucizem benimle..
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
374
111
323
arkadaşlar bu boxerlarda cep gibi bişe oluyo ya ne işe yarıyo..:44:kafamda bi cvp var..korunma şeysini saklamak için mi o küçük cep :1:

Son düzenleme:
alalal çarşıda pazarda görmediniz mi?..ön kısmında cep oluyo..çok merak ettim bugüne kadar..bugün bi dene elime geçti katlarken aklıma geldi..dedim yazim ne acaba bilen varsa desin bana..:1:

Siz erkek boxerlarının önündeki düğmeli yerden bahsediyorsunuz sanırım. o boxerı indirmeden tuvaletlerini yapabilmeleri için diye biliyorum ben :9::9:

ilk defa böyle komik dert görüyorum :) allah baska dert vermesin :) bekar oldugumdan bu konnuda yorum yapamıcam ama okuyunca bende merak ettim :)

Siz erkek boxerlarının önündeki düğmeli yerden bahsediyorsunuz sanırım. o boxerı indirmeden tuvaletlerini yapabilmeleri için diye biliyorum ben :9::9:

hyr tabikide nerden bahsettiğimi gayet iyi biliyorum bildiğin cep..düğmesi felan yok..özene bözene eşofman cebi gibi dikilmiş cep..

Eklentiler

• $boxer.webp
    $boxer.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
Ana hatun boxerlarinda cepmi var ? Bu onden cepliyse dugme kalkmis
Cepten cikiyo herhal

Valla hıc usenmedım gırdım yatak odasına az once boxer ların hepsıne baktım ama yok cep mep :36:
Esım de uyandı ''Hayatım gecenın bu saatı boxer a neden oyle bakıyorsun'' dıyorr :9: Ne dıyecegımı sasırdım :9:
Ben sahuru bekledıgım ıcın uyumuyorum ...
Allah ıyılıgını versın :9: :9:
Gercekten ne ıse yarıyor acaba :9:

Son düzenleme:
Back
X