• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerçekten bir derdim var arkadaşlar.

gokyuzu5

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
91
29
3
44
çok kötü günler geçirdim geçiriyorum da...okuyandan okumayandan ALLAH razı olsun öncelikle.inşallah konuyu doğru yere açmışımdır.yanlış yerdeyse de affınıza sığınıyorum.sürekli takip ediyorum bu forumu ve burda gerçekten müthiş bir kadın dayanışması var. arkadaşlar bana da yardımcı olun lütfen.
ben 2 yıl önce eşimden ayrıldım 5aylık gibi kısa bir evlilikti bu.ayrılca ayrılma kararı verdiğim anda beni kürtaja zorladı.ağır depresyonlar geçirdim üzüldüm.biraz da takıntılı bir yapım var.bu adamla ayrılma sebebi ayrı konu.
ayrıldığım insan benden önce çok kadınla birlikte olmuş.bunu evlendikten sonra öğrendim.benimle nişanlıyken bile başkalarıyla olmuş. bunu da ayrılma aşamasında öğrendim.
şimdi ayrıldıktan sonra ben gittim doktora durumu anlattım. hepatit, aids gibi hastalıkların testini yaptırdım negatif çıktı şükür. ama sonradan araştırdıkça öğrendim ki cinsel yolla bulaşan pek çok hastalık varmış ve bazıları da vücutta hiçbir belirti vermeden ilerliyormuş. frengi , bel soğukluğu, hpv gibi..çok korkuyorum bana da bulaş mıdır diye. ama 2 yıldır vücudumda herhangi bir belirti olmadı.
şimdi ben bu hastalıkları kapmış mıyımdır diye çok korkuyorum :KK43: ne yapayım şaşırmış durumdayım.
ayrıca kürtajdan sonra bakın 2 yıl geçti sol kasık tarafımda hafif bir sızı var .sızı hafif ama durup durup tekrar başlıyor.neden böyle oluyor çok korkuyorum.kadın doktoruna gittim durumu anlattım smear aldı normal dedi.belki rahminde ufak bir yapışıklık vardır ondan sızı yapıyordur dedi.
arkadaşlar ne olur bana yardımcı olun.elimden tutun.çevremde bu konuları konuşacağım insanlar yok.çok kötü günler geçiriyorum :KK43:

çok kötü günler geçirdim geçiriyorum da...okuyandan okumayandan ALLAH razı olsun öncelikle.inşallah konuyu doğru yere açmışımdır.yanlış yerdeyse de affınıza sığınıyorum.sürekli takip ediyorum bu forumu ve burda gerçekten müthiş bir kadın dayanışması var. arkadaşlar bana da yardımcı olun lütfen.
ben 2 yıl önce eşimden ayrıldım 5aylık gibi kısa bir evlilikti bu.ayrılca ayrılma kararı verdiğim anda beni kürtaja zorladı.ağır depresyonlar geçirdim üzüldüm.biraz da takıntılı bir yapım var.bu adamla ayrılma sebebi ayrı konu.
ayrıldığım insan benden önce çok kadınla birlikte olmuş.bunu evlendikten sonra öğrendim.benimle nişanlıyken bile başkalarıyla olmuş. bunu da ayrılma aşamasında öğrendim.
şimdi ayrıldıktan sonra ben gittim doktora durumu anlattım. hepatit, aids gibi hastalıkların testini yaptırdım negatif çıktı şükür. ama sonradan araştırdıkça öğrendim ki cinsel yolla bulaşan pek çok hastalık varmış ve bazıları da vücutta hiçbir belirti vermeden ilerliyormuş. frengi , bel soğukluğu, hpv gibi..çok korkuyorum bana da bulaş mıdır diye. ama 2 yıldır vücudumda herhangi bir belirti olmadı.
şimdi ben bu hastalıkları kapmış mıyımdır diye çok korkuyorum :KK43: ne yapayım şaşırmış durumdayım.
ayrıca kürtajdan sonra bakın 2 yıl geçti sol kasık tarafımda hafif bir sızı var .sızı hafif ama durup durup tekrar başlıyor.neden böyle oluyor çok korkuyorum.kadın doktoruna gittim durumu anlattım smear aldı normal dedi.belki rahminde ufak bir yapışıklık vardır ondan sızı yapıyordur dedi.
arkadaşlar ne olur bana yardımcı olun.elimden tutun.çevremde bu konuları konuşacağım insanlar yok.çok kötü günler geçiriyorum :KK43:

bence boşa takıntı yapıyorsun,gereken testleri de yapmışsın için rahat olsun bence

arkadaşlar ne diyorsunuz :( 1 kişi yazdı sadece :(

Kızma ama ne takıntılısın yahu inş. hiç bir hastalık bulaşmamıştır ama bulaştıysa da ölüme kadar götürecek bir hal gördüm sende...

Bence takıntı yapıyorsunuz ağır tranva yaşamışsınız buda bunu tetikliyor .
Piskolijik destek almak size daha iyi gelebilir

Sen boyle taktikca kendi basina bi iş acacaksin.. Gerekli testleri ve kontrolleri yaptirmissin iste.. Boyle dusunup durursan hastalik sahibi olursun asil.. Cagirma kendine kotu seyleri.. Ya rabbi şükür de devam et hayatina.. Yok soyle mi yok boyle mi diye diye omur mu gecer yahu

Farz et ki ameliyat oldun ve sana kan verildi bundan da hastalık kapabilirsin.bi relaks ol yeniden baslamissin kafanın karismasina müsade etme. Bi fransız atasözü galiba tanriyla şakalaşmak istiyorsan plan yap. Biraz da kaderi olmak lazim

Bence de yaşadığın haksizliklar seni bu tür düşüncelere yönlendiriyor. Rahat ol derin bir nefes al...turp gibiyim fıstık gibiyim diyerek önüne bak geleceğine odaklan.

Derhal bit obstetrician''a gidiyorsunuz. Kan tahlileri ile ultrason isteyebilirler.
adet durumunu da goz onune alarak. Kurtaj sonrasi rahimde yara dokusu olusmustur.
2 yil virusler icin cok uzun sure. Cok dert etmeyin. Ama kist veya endometriosis icin bakilsin. Miyom olsa sessiz buyur genelde.

Derhal bit obstetrician''a gidiyorsunuz. Kan tahlileri ile ultrason isteyebilirler.
adet durumunu da goz onune alarak. Kurtaj sonrasi rahimde yara dokusu olusmustur.
2 yil virusler icin cok uzun sure. Cok dert etmeyin. Ama kist veya endometriosis icin bakilsin. Miyom olsa sessiz buyur genelde.
çok çok teşekkürler cevabın için.
2 yıl virüsler için uzun süre derken neyi kastettiniz?
bir de kürtaj sonrası yara mı oluşmuştur diyorsunuz?
obstretrician nedir?

Canim test sonuclari tatmin etmemis burda soyleyeceklerimiz mi yardim edecek sana? Cogu erkek evlenmeden once bircok kadinla birlikte oluyor yani her kadin bu kadar strea yapsa yandik. Tedbirini almis testleri yaptirmissin sonuclar da iyi daha ne istiyosun artik icin rahat etsin bence.

Hiç bir sorunun yok tatlim boşuna uzuyosun kendini seninki psikolojik bir durum eşinin geçmişine takılıp beynine düşünceler getirme dusunmemeye çalış derim

Taaaaa buradan diyorum ki bir şeyin yok. Ama biliyorum ki bu seni rahatlatmayacak. Evet bu evlilikten bir zarar olarak bu ruh durumu kaldı. Lütfen bir doktora git. Söylemekle olmaz. Uzman birisi ile konuşmalısınız.

canım sana smear testi yapmışlar bu en önemli şeylerden biri. bişey cıkmamış anladıgım kadarıyla. bunu tılda birkere yaptır. smear testini isteyen doktor rahim içinide görüntülemiş olmalı bi sorunolsa zaten söylerdi. yinede için rahat etmeyecekse birbaşka doktora daha git. 2 yıl geçmiş üstünden. yaşın kaç bilmiyorum ama bi kadın olarak o zamandan bu zaman bir sorun olmasa bile her yıl jinekolojik muayeneni olmalısın zaten. yapışıklık ffalan demiş ya doktor oyle birşey falan varsa takma kafana çok sorun edilecek bişey değil. diğer hastalıklar içindeendişelenme frengi filan nedir nasıl anlasılır bilmem ama normal kan degerlerinde bir anormallik var mı bi baktır istersen. ama onca zaman gecmiş mutlaka bi belirti verirdi diye düşünüyorum. bence o kadar korkma.

yaşadıklarınız sizde okb oluşturmuş sanırım obsesif yani takıntı , takıntınız hastalık hastalığı anladığım kadarıyla, bende okb liyim ve takıntı yaptığım sebepten dr a giderim ve sadece yarım gün ikna olurum sonra başka bişeye takarım kafamı, psikiyatri öneririm

çok çok teşekkürler cevabın için.
2 yıl virüsler için uzun süre derken neyi kastettiniz?
bir de kürtaj sonrası yara mı oluşmuştur diyorsunuz?
obstretrician nedir?
Obstetrician= Turkiye'de kadin hastaliklari dedikleri doktor. Sankikadin hep hastaymis gibi ne kadar seksist degil mi.
Viruslerin o kadar uzun sure sonra hayata gecemeyecegini ifade ettim. Yani virus yok demek istedim.
Yara Kurtaj yarasi iyilesirken olusmus bir doku olabilir. M iyom ameliyatinda miyomu kazimak icin kullanilan teknik kullanildiysa orada olusan yara iyilesmek iicn bir doku olusturur. Sanirim bu doku fazla esnek olmadigi icin herhangi bir aylik siskinlik sirasinda gerilince sanci yapabilir.

Obstetrician= Turkiye'de kadin hastaliklari dedikleri doktor. Sankikadin hep hastaymis gibi ne kadar seksist degil mi.
Viruslerin o kadar uzun sure sonra hayata gecemeyecegini ifade ettim. Yani virus yok demek istedim.
Yara Kurtaj yarasi iyilesirken olusmus bir doku olabilir. M iyom ameliyatinda miyomu kazimak icin kullanilan teknik kullanildiysa orada olusan yara iyilesmek iicn bir doku olusturur. Sanirim bu doku fazla esnek olmadigi icin herhangi bir aylik siskinlik sirasinda gerilince sanci yapabilir.
çok teşekkür ederim açıklamaların için yalnız özür dileyerek şunu tekrar sorucam mesala hpv virüsü uzun süre vücutta belirti vermeden sessiz kalabiliyormuş :(

Back
X