• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerçekten bir derdim var arkadaşlar.

yaşadıklarınız sizde okb oluşturmuş sanırım obsesif yani takıntı , takıntınız hastalık hastalığı anladığım kadarıyla, bende okb liyim ve takıntı yaptığım sebepten dr a giderim ve sadece yarım gün ikna olurum sonra başka bişeye takarım kafamı, psikiyatri öneririm
:( ama hpv frengi bel soğukluğu tarzı hastalıklar ya bulaştıysa da belirti vermiyorsa bazı hastalıklar hemen belirti vermezmiş çünkü :(

çok teşekkür ederim açıklamaların için yalnız özür dileyerek şunu tekrar sorucam mesala hpv virüsü uzun süre vücutta belirti vermeden sessiz kalabiliyormuş :KK43:
HPV Clearance rates... Center for Disease Control:
"Studies have shown that 70% of new HPV infections clear within one year, as many as 91% clear within two years. The median duration of new infections is typically eight months. HPV-16 is more likely to persist than other HPV types; however most HPV-16 infections become undetecable within two years. The gradual development of an effective immune response is thought to be the likely mechanism for HPV DNA clearance."
Source: CDC 2004 Report to Congress on Prevention of HPV

http://www.hpvforum.com/hpv-clearance.asp

Yani %70'i 1 yilda, %91 iki yilda oluyormus. HPV16 ise iki yilda tespit edilemez hale geliyor (yani o da yok oluyor).

Incident infection with carcinogenic HPV was highest in women aged 15–19 years, and risk factors were consistent with a sexually transmitted infection. A large proportion of the women who were HPV-positive appeared to have cleared the infection after one year.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC143547/

Yani 15-19 yas arasi kanserojen HPV en yuksek tehlikeyi olusturuyor, HPV positive olan kadinlar bir yil icinde temiz cikiyor.

Yani cervical smear testleri ve kan tahlillerini duzenli yaptirin, o herseyi ortaya cikarir. Endiseye gerek yok.

2 yıl geçmiş
Smear bile temiz çıkmış
Kuruntu ediyorsundur
Bazı insanlar hastalık hastası oluyor, takma bu kadar
İnsanız bugün sağlıklıyız ama yarınımız meçhul hepimizin, her gün ya hastaysak diye uyanırsak kafayı yeriz sağlıklıysak bile

Bence bu evlilik psikolojik travma yasatmis, henuz atlatilmamis. Gayet normal.
Mutlaka psikiyatriste gorunup rahatlamak lazim.

Canım hiçbir şey yoktur olsa 2 senede allah korusun neler yaşardın bu hastalıklar ciddi hastalıklar tabiki belirti verir sen geçmişteki olayları unut artık önüne bak vesvese bunlar

arkadaşlar merhaba ,
umarım bu son yazdıklarımı okursunuz.
ben bugün kadın doğuma gittim baktı dinledi beni, eğer ki virüs olsaydı (hpv) 3 yılda ortaya çıkardı dedi.doktor hanım bazı
durumlarda virüsler belirti vermeden ilerliyormuş dedim.ama 3 yıl geçmiş mutlaka bir yerde anlardın dedi.
sonra enfeksiyon bölümüne gittim.bayan doktora durumu anlattım.cinsel yolla bulasan hastalıklarda bazıları belirti vermeden uzun müddet vücutta duruyormuş dedim."evet bazı durumlarda belirti vermeden ilerler doğru" dedi.o halde test yapılsın dedim.burda yapılmıyor o test dedi.
arkadaşlar ALLAH RIZASI İÇİN ben evlenme aşamasındayım.bebek düşünüyorum.ben sıkıntı değilim ama ya bebeğime geçerse o virüsler :( ya ben cinsel yolla bulaşan virüsleri kaptıysam uzun müddet vücudumda durursa bu virüsler ve bebeğime geçerse? ;(
ayrıca ağız yoluyla da geçebiliyormuş virüsler onlar da gırtlak kanseri yapıyormuş.
ölmek istiyorum :(
peki hanımlar siz eşinizin geçmişinden emin misiniz? ya virüs taşıyan kadınlarla beraber oldularsa ve size de bulaştırıyorlarsa? var mı böyle bir durum yaşayan?bende belirti yok dediğim gibi ama siz yerimde olsaniz belirti olmasa da test yaptırı mıydınız istanbula gidip?
;(

No panic! Sakin olalim. Bebege gecebilecek en ama en buyuk tehlike HIV (AIDS) dir. Ondan daha tehlikelisi yok, hic bir sey olmayacak, ama mutlaka psikolojik rehberlik almaniz lazim, evlilik sizde PTSD ( Post-Traumatic Stress Disorder‎) yaratmis olabilir. Cok yuksek anksiyeteniz var,

http://www.huffingtonpost.com/lisa-arends/ptsd-after-divorce_b_2519897.html

Bunu Google translator'dan gecirip okuyun.

Bence siz psikiyatriye görünün. Okb gibi geldiniz bana

Bu kadar takinti yaparsaniz hastaliktan degil stresten zarar goreceksiniz ki görmeye başlamışsiniz bile. Insanlar sadece cinsel yolla bulasan hastaliklardan zarar görmüyor mesela ben çikolata kistinden çektiğimi hiç bişeyden çekmedim. Sol tarafinizdaki agri da yumurtlama donemlerinizde olan bisey olabilir.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum vakit ayırıp okuduğunuz i,çin.ama inanın içim içimi yiyor.ayrıldığım adam pisliğin tekiydi.her pislik vardı.
"hpv"denen virüs kan tahlillerinde çıkmıyormuş ve çok sinsi ilerliyormuş.
3 yıldır vücudumda herhangi bir belirti olmadı ama ya sinsice ilerliyorsa ilerde bebeğim olunca masum yavruma da geçerse bu hastalık ben neyse :(
elmayra geçen bir arkadaşımla konuşuyordumbir arkadaşımız şeker hastasıydı.şikayetlerini anlatıyordu.o şikayetler bende de oluyor doktora mı gitsem deidm birz konuşmamız oldu sonra bana dedi ki " bence sen psikoloğa git o zaman tüm dertlerinden kurtulursun." dedi.
okb sanırım takıntı.biraz takıntılı yapım vardır evet ama diyorum ya cinsel yolla bulaşan bir virüs var ortada .:(
yardım edin bana ne yapayım.bu testi ankarada İstanbulda yapıyorlarmış.oralara gidip bu testi mi yaptırayım ne yapayım.yoksa yoktur bişey deyip evlenip bebeğimin olmasını mı isteyeyim? risk olmaz mı bu?

No panic! Sakin olalim. Bebege gecebilecek en ama en buyuk tehlike HIV (AIDS) dir. Ondan daha tehlikelisi yok, hic bir sey olmayacak, ama mutlaka psikolojik rehberlik almaniz lazim, evlilik sizde PTSD ( Post-Traumatic Stress Disorder‎) yaratmis olabilir. Cok yuksek anksiyeteniz var,

http://www.huffingtonpost.com/lisa-arends/ptsd-after-divorce_b_2519897.html

Bunu Google translator'dan gecirip okuyun.
çok teşekkür ederiyorum en başından beri ilgilendin benimle ve konumla.ben emin olamıyorum hpv bulaştı bana.kötü olacak her şey :(

2 yıl uzun bir zaman olsa illa çıkardı ortaya diye düşünüyorum ki dediğin hastalıklar direk kana karışan hastalıklar. Bu kadar uzun vade bekletmez adamı. Yine de uzman değiliz tabi bilgimiz dahilinde konuşuyoruz. Kuluçka dönemlerini ayrıntılı bilemiyoruz. Sen içinin rahat etmesi için yeniden taramadan geçir kendini hem de check up gibi olur.

Kaybedeceğin ne var ki?

2 yıl uzun bir zaman olsa illa çıkardı ortaya diye düşünüyorum ki dediğin hastalıklar direk kana karışan hastalıklar. Bu kadar uzun vade bekletmez adamı. Yine de uzman değiliz tabi bilgimiz dahilinde konuşuyoruz. Kuluçka dönemlerini ayrıntılı bilemiyoruz. Sen içinin rahat etmesi için yeniden taramadan geçir kendini hem de check up gibi olur.

Kaybedeceğin ne var ki?
zaten kan tahlili yapıldı.aids hepatit yok ama hpv virüsüne bir iki yer bakıyormuş türkiyede.istanbulda ve ankarada.gitsem yaptırsam mı bu testleri.bana çok pahalıya mal olacak ama :(

:KK61:şimdi de boğazımın sağ tarafı ağrımaya başladı .
gırtlak kanseri mi oluyorum acaba :KK61:

Bence öldün haberin yok.

Ne bu kadar takinti. Hastalik hastasi olmussun. Bu madar dusunme. Ince hastaliga yakalanirsin

Bence öldün haberin yok.

Ne bu kadar takinti. Hastalik hastasi olmussun. Bu madar dusunme. Ince hastaliga yakalanirsin
bir görsen nasıl içim içimi yiyor :( doktorlarla konuşuyorum anlatıyorum sıkıntılarımı yüzüme tuhaf tuhaf bakıyorlar :(

Bence öldün haberin yok.

senin eşin her pisliği yemiş olsaydı hpv virüsüne yakalandım diye düşünmez miydin :(

Back
X