portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
İyi aksamlar kizlar. Benim derdim anne ve babamin sorumsuz hareketleri. Yasim 20, ama ruh yasim 60 falan o kadar yoruldum artik.. Her sorumlulugu ustlenmekten onlarin arkasini toplamaktan biktim. 2 tane kardesim var biri ilkokulda digeri daha 4 yasinda iste surekli ikisiyle ben ilgileniyorum tmm ilgilenirim sorun degil ben onlarin ablasiyim ama iste ozellikle ufaklik surekli annemi istiyor hakli olarak.. Babam is icin baska yerde, iki haftada bir geliyo. Annem de calisiyor ama o evde sikildigi icin calisiyor mecbur degil. Hem de calistigi yer oto tamircisi bi suru adamin icinde.. Ordan cikmaz oldu artik! Kucuk kardesim hasta, ben caresine bakamiyorum arabamz var hastaneye goturebilrz iste annemi ariyorum telefonumu acmiyor sabahtan beri, zaten hic bi zaman lazim oldugunda acmadi tlfnu.ama whatsappa girmeyi falan biliyor.. Yemek desen yapmaz, evdeki islere pek elini surmez babam desen hayatimda gordugum en sorumsuz ve kaalesiz insanin teki! Baba annem boyle boyle yapiyor lutfen bi cozum bulalm ben artik cok yoruldm dyorum anneler yapar sen karisma deyip susuyor. Babannemlerde ayni apartmanda ikide bir bana gelip bagirip cagiriyo annen boyle boyle yapiyo ne bicim kadin bu diye surekli ara yerde birilerinden kavga yiyorum cok yoruldum artik ya coook:-(((
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi