Gerçekten bir derdim var

Pelinaycik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
61
19
3
44
10 aylık bir kızım var çalıştığım için hafta içi 8-17 saatler arası kendi annem bakıyor kızım benimleyken sürekli mizildaniyor ve tepemden inmiyor ancak anneane ya da babaanne de öyle değil gülücükler saçıyor oynuyor halbuki bende onunla oyunlar oynuyorum ilgileniyorum bu durum canımı çok sıkmaya başladı sanki beni sevmiyor gibi geliyor fikri olan varsa paylasirsa çok memnun olurum.

10 aylık bir kızım var çalıştığım için hafta içi 8-17 saatler arası kendi annem bakıyor kızım benimleyken sürekli mizildaniyor ve tepemden inmiyor ancak anneane ya da babaanne de öyle değil gülücükler saçıyor oynuyor halbuki bende onunla oyunlar oynuyorum ilgileniyorum bu durum canımı çok sıkmaya başladı sanki beni sevmiyor gibi geliyor fikri olan varsa paylasirsa çok memnun olurum.
çalışmanızla alakası yok o aylarda öyle oluyor

canim cocuklar bizi az gordukleri icin simariyorlar o kadar..gecici bir sure diye umut ediyorum. benim oglumda oyle benle babasini bir arada gorsun bi simarma ne simarma...halbuki babasi yokken evde tek kalsakta sorun olmuyor..ufak tefek yaramazliklari var tabii..ama bizleri cokca babasiyla evde gormediginden oyle davraniyor diyorum ben.

çalışyor olmanızla ilgisi yok o aylarda öyle oluyorlar genelde

Yeterince Zaman ayıramıyorsunuzdur. Biraz sabırsızlanıyorsanız iş, yemek yüzünden hissediyordur. Paylaşımı arttırmalısınız. Ortamda sadece ikiniz olun.

Canım o aylarda normal sıkıntı etme bi kaç ay sonra şikayetlenirsin hep kucagimda hep benimle oynamak istiyor diye kolayliklar:KK52:

Bence tam tersi sizin ilginizi çekmek için ve tüm gün yanınızda olmadığından daha fazla onunla alakalı olmanız işin yapıyor. Kaliteli zaman geçirin akşamları kızınızla.

benim oğlumada annemle kayınvalidem dönüşümlü bakıyorlar onlarda aynısını diyor siz yokken kuzu gibi siz gelince çıldırıyor çocuk diye biliyorumki bizi özlüyor özelliklede bana çok düşkün sürekli mızmızlanıyor ilgi istiyor zamanla düzelecektir merak etmeyin

sanırım bir çoğumuz bu problemi yaşıyoruz benim de 1 yaşında oğlum var ben eve gelince umrunda bile olmuyor bu beni çok üzüyor ama onun geleceği için çalışmak zorundayım üzülme insallah düzelir

Ilgi bekliyor. Belli ki sizi ozluyor. Ona vakit ayirin ama kaliteli vakit... sevildigini ilgilenildigini hissetsin.

Bende aynı durumdayım
Ama işle ilgisi olduğunu düşünmüyorum
Çünkü eşime de annemler kadar uysal, babasını da benim kadar görmesine rağmen
Bence anneye daha çok nazlanıyor bebekler, haklılar da kuzucuklar:KK46:

Sizin bebeğiniz varsa nasıl vakit geciriyorsunuz mesela
Benim bebegim artik 10 yasinda oldu. Koca tosuncuk oldu, ne kucaga geliyor ne de sevdiriyor. O yuzden simdi bol bol op kokla sev cunku buyuyunce sevdirmiyorlar. Oncelikle Allah bagislasin. Kaliteli vakit demek tum zamani onunla gecirin demek degil. Bu belki yarim saat ya da bir saat bile olur ama o zaman zarfini sadece onunla gecirin. O arada baska islere ugrasmayin. Tum enerjiniz ona yogunlasinca bebek o sevgiyi hissedecektir merak etmeyin. Opun koklayin masaj yapin oynayin sarki soyleyin konusun ne istiyorsaniz onu yapin ama onunlayken sadece onunla ilgilenin. Kafanizda yemek utu ev isleri olmasin. Ilginiz onda olsun. Umarim anlatabilmisimdir.

Gayet calismanizla alakali misal benim 1 bucuk yasinda bebegim var sadece ben ilgileniyorum ne anane var ne babane esim calisiyor tabi ve bebegim surekli benim pesimde oyunlar yapiyo simariyo vs ama esime uzak oda calisiyorum yorgunum diye surekli dinlenme modunda bebekte ilgi istiyor ilgi gosterenede yapisiyor tabi mümkünse isinize ara verin derim bu zamanlariniz cok kiymetli esasen ve zaman su misali

Kaliteli derken oyun oynuyoruz yemek yiyoruz bir dakika durmuyoruz daha ne yapabilirim ki
Yani yanında olmadığınız için ve daha küçük olduğunuz için size nazlanıyor,sizden ilgi bekliyor. Zamanla azalacaktır merak etmeyin.

Benim oğlum 5 aylıktan bu yaşına kadar su an 2 buçuk yaşında hep annem i görünce beni unutur yüzüme bile bakmazdı başkalarına gider bana gelmezdi

Çocuklar sadece annlerine naz yapar neden çünkü anneciğidir o çeker nazını niyazını ilerde anlayacaksın neden öyle olduğunu çok hasas bir kızın var sanada çok düşkün büyüyüncede çok kuvvetli bir Sevgi bağınız olur inşallah

Back
X