Tek kelimeyle erkek arkadasin dengesiz.
Ayrica ben bu erkeklerin "sorunlarim var" lafina sinir oluyorum.
Dünyada tek onlarin sorunlari oluyor sanki, maddi sorunu olur sevgilisine yansitir, ailesiyle sorunlari olur sinirini sevgilisinden cikarir, is yerinde sorunu olur sevgilisine karsi ilgisizlesir.... bu liste böyle devam eder gider.
Peki biz napiyoruz böyle durumlarda, onlara daha cok baglaniyoruz, siginiyoruz, sorunlarimizda yanimizda olsun istiyoruz, ki dogrusuda bu zaten.
Birak sorunlarimi varmis neyi varsa öyle yasamaya devam etsin.
Anamiz bizi elin oglunun derdini, dengesizliklerini ve kahrini cekmeye getirmedi.
Olmuyorsa olmuyor neden en güzel yillarini ite kalka yürüttügün bir iliski icin feda edesin ki?
Neden mutlu olmak varken, mutsuzlugu seciyorsun?
guzel gunlerın hatrı var cunku.yarı yolda bırakmak istemem onu yani bırakmadım da zaten ama o oyle oldunu dusundü.beni hep kotu bılcek.ne bılım.bugun yapcagım son msjıda attım zaten kendımı aklaıdm benı kotu bılmesın dıye
guzel gunlerın hatrı var cunku.yarı yolda bırakmak istemem onu yani bırakmadım da zaten ama o oyle oldunu dusundü.beni hep kotu bılcek.ne bılım.bugun yapcagım son msjıda attım zaten kendımı aklaıdm benı kotu bılmesın dıye
Canım benım ben senı uzmek ıstemem ama dusuncemı solemek ıstıyorum bır yakın arkadasımın sevgılısının bırden ılgısı azalmıstı msjlar azalmıstı gunde 1msja falan dusurmustu sordugundada benım bır suru sorunum var benım bır suru borcum var kafam cok bozuk dıye bahaneler uretıyodu kı oncesınde bu kısı coooooook sevıyodu arkadasımı erkekler boledır senın anlamanı beklerler senın onu bırakmanı ısterler onlarda ayrılmak ıstedıgını solucek yurek negezer arkadasım cok uzulmustu cok acı cekmıstı cok msjlar yazdı adı sahıs cvp bıle vermedı onca yıl gecırmıslerdı beraber arkadasımın hep umudu vardı bırgun barısıcaz dıye ama faceden cıkarmıs beyfendı en sonunda ozaman anladı bıttıgını buyuk ıhtımal baskasıyla ılıskısı var yazıcak ya ondan cıkardı tabı arkadasım yıkıldı bukadarmı kolay sıldı herseyı dıye erkek mılletı cok adı canım benım bırak ne halı varsa gorsun bunların popolarını kaldırdınmı cok acı cekersın bıkere bır erkek karsısındakını kendıne bagladımı baslıyo degısımler her an senınle bulusmek ıcın can atan adam canım bugun cok yorgunum baska zaman goruselımler senı gunde 50kez arayan adam bıkac kez aramaya baslıyo yok fırsat bulamadım yok cok yorgunum dıye arayıp sormamalar bunların poposu hep yere bakıcak kı kadın mutlu olsun erkekler ıcın hersey elde edene kadar ha bunların gercekten sevenı degısmeyenı yokmudur tabıkı vardır hatta sole bır laf vardı:44:erkekler park yerı gıbıdır ıyı olanları hep onceden kapılmıstır
kızlar ya sızce atmasamıydım son mesajı rezılmı oldum belkı baskası var ondan bıttı ben kalkmıs sorunların yuzunden boyle oldu ama hep yanında oldum dıye msj attım
haklısın :s suan sızden elınden gelenı yapmamıssın yanlız bırakmıssın onu gıbı seyler beklıyodum acıkcası suan bıraz rahatlaıdm.ama salak gıbı bugun yıne msj attım ıste beraber asabılırdık herseyı ama ızın vermedın dıye belkı baska bı sebeb var salk durumuna duşmus gıb oldum sankı.bıde evet cok ılgılıydı elde edınce artık nasılsa hayatımda dıye dusundü.pekı sence kendımı cekersem ararmı
bence zamana bırak sabırlı ol, bi defa sen karşındakine güvenmiyorsun, başkası mı var ki diye düşüncelere girmissin,
emin ol o sana güveni vermiş olsaydı şuanda bu aşama da olmazdınız, kontör parası bulamıyor olabilir ama en azından aylık sms ler gayet uygun ona üye olabilir. Insan isteyince neler yapıyor kendinden düşün en başta sevdiğin için neleri göze almıssındır...
ya sabıt hattan yada arkadsından arıyodu zaten o konuda hakkını yıyemem.evet zamana bırakmak en dogrusu ama kendımı suclamaktan yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?