- Konu Sahibi masumprenses
ya kızlar bu sefer bitti tamamen bitti ayrıldık artık ama çok acı oldu hep beni sevdiğini söyleyen bensiz yapamıycağnı beni asla bırakmıycağnı söyleyen adam durup dururken beni terketti ama hala seviyo sevgi yetmiyo dedi artık beni dost arkadaş olarak gördüğünü bi sevgili bi eş olamayacağımızı söyledi gerçekten çok üzüldüm neler çekiyorum bi ben bi allah bilir.Gerçekten onu çoook seviyorum oda seviyo ama sevgi yetmiyo diyo bende bi tuhaflık var ev ortamında kapalı alanlarda hep olgun davranıyorum ama dışarda buluştuğumuzda falan çocuklaşıyorum buda buna kızıyo bişiy diyorum çocuk gibi dalga geçer gibi cvp veriyosun dedi beni kaç kere uyardı yaptıklarım yüzünden ama anlamadım şimdide bitti işte neyse bugün arkadaşım msj attı sabahtan beri biriyle konuşuyo barıştınız mı diye bunu duyunca deli oldu resmen kim olduğunu öğrenmek için uğraştı ha bire sordu kim kim kim diye arkadaşım cvp vermedi tabi sanane seni niye ilgilendiriyo dedi oda hani hiç kimseyle çıkmayacaktı neden çıkıyo falan dedi arkadaşım da ömür boyu senimi bekleyecek dedi......neyse bu konuşma böyle uzayıp gidiyo
biz 4 senedir birbirimizi tanıyoruz bi ayrılıp bi barışıyoruz acaba bu normal ayrılıklardan birimi yoksa tamamen bitti geri dönmeyecekmi?eskide de böyle yapardı bırakıp giden hep o oldu o zmnlarda böyle diyodu yok seni arkadaşım dostum olarak görüyorum falan ama her dönüşündede yalvarıp yakarıyodu affetmem için şimdi gene böyle dedi ne olabilir ne olacak dönermi??offf kafam çok karışık napıyım bi akıl verinbiraz uzun oldu ama kusura kalmayın artık ruh halimi tahmin edebiliyosunuzdur:1shok::gitme::gitme::1shok:
biz 4 senedir birbirimizi tanıyoruz bi ayrılıp bi barışıyoruz acaba bu normal ayrılıklardan birimi yoksa tamamen bitti geri dönmeyecekmi?eskide de böyle yapardı bırakıp giden hep o oldu o zmnlarda böyle diyodu yok seni arkadaşım dostum olarak görüyorum falan ama her dönüşündede yalvarıp yakarıyodu affetmem için şimdi gene böyle dedi ne olabilir ne olacak dönermi??offf kafam çok karışık napıyım bi akıl verinbiraz uzun oldu ama kusura kalmayın artık ruh halimi tahmin edebiliyosunuzdur:1shok::gitme::gitme::1shok: