Gerçekten böyle aileler varmı ya

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Birisiyle tanistim kızlar sohbet muhabbet derken konu ailesine geldi ve ailesini anlatti ailesi sadece kendi istedikleriyle oğullarini evlendirmek istiyorlarmis oda bundan bunaldiğini anlatti ve biz konusmaya devam etikce aramizdaki durumun sevgililiğe gideceğini söyledi hakli olarak çünkü ikimizde birbirimizden hoşlanıyoruz ben ona demesemde o dedi bana .Ya bu cocugun daha öncesinden de ciddi görüştüğü olmuş ancak kabul ettirememis aileye buda şimdi diyorki bana ilerde eminim ailem diycekki senle ciddiyete gittikce ya o ya biz ben seni üzemem dedi gayette dürüst konuştu ona inanıyorum bugünde hatta buluştuk o kadar soğuktuki kizlar sebep malum sana yanaşsam nolacak dedi boşa ümit verecem ya ama okadar kötü oldumki dedim ailenle güzelce konusmayi denedinmi dedim defalarca dedi bağırdım küstüm ama sonuç degismedi dedi düşünüyorum kizlar böyle bi aile olabilirmi ya diyorum yoksa yalanmi söylüyor diyorum resmen kafam allak bullak oldu resmen :(

Ne yazık ki var canım .Bence iyi düşün üzülen sen olma .

Benim bi arkadaşım evlilik gorusmesi yaptı görücü usulü.ilk gorusmede çocuk ne olur Allah rızası için ailenize ben beğenmedim deyinki benim uzerimdeki baskı kalksın.sevdigim bir kız var ama mutaassıp bulmadiklari için evlatlıktan reddederiz diyorlar ama kalbim onunla ne olur yardımcı olun dedi.ve arkadaşımda durumuna üzüldü ve onun dediği gibi davrandı.sanirim oluyor bu tarz durumlar.

Valla canim eger adamin baska kırığı yoksa ki buda bi ihtimal hic bulasma seni istemeyen bi aileye okuyoruz burda evlilikleri zehir eden aileleri.. olmuyorsa zorlamayin.

Böyle aile olur evet malesef oluyor. Burada bakılması gereken taraf asıl bu adam. Yeri geldiğinde ailesine hayır diyemeyen adamdan pek hayır gelmez. Kendi kararlarını veremiyor demek ki, bağımlı hala. Ya da işin kolayını bulmuş, kendi istemeyince aileyi öne sürüyor.

Birisiyle tanistim kızlar sohbet muhabbet derken konu ailesine geldi ve ailesini anlatti ailesi sadece kendi istedikleriyle oğullarini evlendirmek istiyorlarmis oda bundan bunaldiğini anlatti ve biz konusmaya devam etikce aramizdaki durumun sevgililiğe gideceğini söyledi hakli olarak çünkü ikimizde birbirimizden hoşlanıyoruz ben ona demesemde o dedi bana .Ya bu cocugun daha öncesinden de ciddi görüştüğü olmuş ancak kabul ettirememis aileye buda şimdi diyorki bana ilerde eminim ailem diycekki senle ciddiyete gittikce ya o ya biz ben seni üzemem dedi gayette dürüst konuştu ona inanıyorum bugünde hatta buluştuk o kadar soğuktuki kizlar sebep malum sana yanaşsam nolacak dedi boşa ümit verecem ya ama okadar kötü oldumki dedim ailenle güzelce konusmayi denedinmi dedim defalarca dedi bağırdım küstüm ama sonuç degismedi dedi düşünüyorum kizlar böyle bi aile olabilirmi ya diyorum yoksa yalanmi söylüyor diyorum resmen kafam allak bullak oldu resmen :KK43:
Siz inandinizmi bunq?ben inanmadim ama cocukmuki?biz hangi devrde yasiyoruz ?kusura bakmayin ama bence sizi kandirmaya calisiyor.simdi kizlari bile zorlamak olmuyor kaldiki erkek

Birisiyle tanistim kızlar sohbet muhabbet derken konu ailesine geldi ve ailesini anlatti ailesi sadece kendi istedikleriyle oğullarini evlendirmek istiyorlarmis oda bundan bunaldiğini anlatti ve biz konusmaya devam etikce aramizdaki durumun sevgililiğe gideceğini söyledi hakli olarak çünkü ikimizde birbirimizden hoşlanıyoruz ben ona demesemde o dedi bana .Ya bu cocugun daha öncesinden de ciddi görüştüğü olmuş ancak kabul ettirememis aileye buda şimdi diyorki bana ilerde eminim ailem diycekki senle ciddiyete gittikce ya o ya biz ben seni üzemem dedi gayette dürüst konuştu ona inanıyorum bugünde hatta buluştuk o kadar soğuktuki kizlar sebep malum sana yanaşsam nolacak dedi boşa ümit verecem ya ama okadar kötü oldumki dedim ailenle güzelce konusmayi denedinmi dedim defalarca dedi bağırdım küstüm ama sonuç degismedi dedi düşünüyorum kizlar böyle bi aile olabilirmi ya diyorum yoksa yalanmi söylüyor diyorum resmen kafam allak bullak oldu resmen :KK43:
çook var seni kabul ettirse bile ailesi burnundan getirir

Bu yalanla arkadaşımı oyalamıştı ipsizin teki
Sonra daha genç bir kızla çıkıp onunlada evlenmişti
Ben inanmıyorum bunlar erkeklerin klasik yalanlarından

Hayatını kuracak olan kendi.
Yine onların dediğine gelecekse zaten ana kuzusudur evliliği zehir eder.
O annede kendine full donanımlı pembik köle alacaktır zaten.

Böyle aile olur evet malesef oluyor. Burada bakılması gereken taraf asıl bu adam. Yeri geldiğinde ailesine hayır diyemeyen adamdan pek hayır gelmez. Kendi kararlarını veremiyor demek ki, bağımlı hala. Ya da işin kolayını bulmuş, kendi istemeyince aileyi öne sürüyor.
Ben ona evlilik konusunu hiç açmadimki kendi açtı aileyi ilk etapta neden katsin

Evet böyle aile çok var. Ama bazıları kararlı davranıp ailesine kabul ettiriyorlar. Ben anlattığınıza göre bu kişide o kararlılığı göremedim siz evlenme niyetiyle görüşüyorsanız vakit kaybetmeyin bence.

Benim bi arkadaşım evlilik gorusmesi yaptı görücü usulü.ilk gorusmede çocuk ne olur Allah rızası için ailenize ben beğenmedim deyinki benim uzerimdeki baskı kalksın.sevdigim bir kız var ama mutaassıp bulmadiklari için evlatlıktan reddederiz diyorlar ama kalbim onunla ne olur yardımcı olun dedi.ve arkadaşımda durumuna üzüldü ve onun dediği gibi davrandı.sanirim oluyor bu tarz durumlar.
Ay ben bunun aynısını bi Kore dizisinde görmüştüm kız çok bozulmuştu

Bana dediği canm görüşmememiz daha mantikli
Öyle diyecek tabi öyle diyorlar
Ama yinede görüşüyorlar
Bak geleceğimiz Yok bilesin ona göre......
İş ciddiye bindiğinde yada sıkıldığında görüşmeyelim seni üzmek istemiyorum sonumuz yok mantıklısı bu diyecek
Ki zaten başından söylemiş
Yinede sen bilirsin dikkatli ol derim

Back
X